Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar
Sľúbená aktualizácia:
Všetko išlo v pohode, ale potom som si všimol že jednému odrezku sa pokrútil spodok odrezku o 180 stupňov ako keby sa ťahal za svetlom a na zatemnenie spodku odrezku bolo už neskoro tak som sa ho rozhodol strčiť do hliny spolu s koreňovým stimulátorom.
Inak ostatné odrezky sú celkom v pohode hádam sa chytia....
Fotky:
1. Zemina pre odrezok. Zloženie: približne 60% piesok, 35% zemina pre zelené rastliny, 5% zemina pre kaktusy a sukulenty.
2. Takto vyzerá matka po pár pár dňoch po pôrode. Teraz ma šancu rozvíjať sa bočná vetva.
3. Prvý odrezok. Je stále vo vode má tiež trošku skrútený ten stonok ale je to v pohode možno pôjde tiež v pondelok do zeme.
4. Tak tu je ten odrezok s pokrútením bohužiaľ som si nevšimol že tá fotka je rozmazaná takže je aká je sorry.
No takže už prišli na rad aj ďalšie dva odrezky myslím že nemusím viac komentovať postup je rovnaký ako pri tom prvom ale tentokrát som primiešal viac piesku...
Zdar
Som tu znova po dosť nabitom týždni s fotkami.
Bola mi položená otázka ako sa darí ostatným rastlinkám takže pripájam foto aj ostatných....
1. Stevia už som ju faklil dva razy alebo tri už ani neviem rastie dosť rýchlo, hnojím ju hnojivom ju BIOhnojivom Veget. Keď chcete aby boli lístky naozaj sladké musíte zastrihávať a čakať kým listy ztmavnú - naberú silu.
2. Chilli cayene - ešte som ich neskúšal ale mali by páliť šiestym stupňom z desiatich.... a fičia dokonca aj teraz pred mesiacom ešte kvitla...
3. Mimmosa pudica - zaujímavá rastlina respektíve strom rastie tak že už prerástla sklenníček takže išla von...
4. List mimmosi ktorý sa po dotyku zatvorí do seba ak chcete video hľadajte na youtube...
5. Obyčajný kaktus žiadne psychadelikum... mám ho už dosť dlho a ani neviem prečo som ho dal do sklenníka keďže kaktusy by mali fičať aj v suchu. Ale kým je miesto tak prečo nie...
Hele měl by sis pořídit lepší odvětrání toho terárka. Uvidíš že i rychleji porostou. Stačí ti na to jen počítačovej ventilátorek (cca 200 Kč) a trafo na 12V (d cca 90Kč).
a to máš na všech rostlinách nebo jen na té jedné? Mno každopádně větráček by se ti nákej hodil. Každopádně by tvoje rostlinky měli dostat pořádnou dávku čistýho vzduchu!
No mám iba túto rastlinku takže iba na tejto na tých lístkoch ktoré sú označené na poslednej fotke ostatné sú odrezky ktoré ešte ani poriadne nezakorenily vetrám pravidelne.... Túto matku som dal von lebo som niekde našiel že na černanie listov je dobré nechať ju v suchu...
neviem máš nejaké skúsenosti zo sklenníkmy? Mne sa zdá že stačí vetrať a keďže potrebujem veľkú vlchkosť kvôli odrezkom myslím že by malý ventilátor stačil na to aby prúdil vo vnútry vzduch a tým by nemala veľkú šancu pleseň.... Ak sa mýlim oprav ma
PEACE
Původní příspěvek od Nugget Zdar
Mám tu jednu zaujímavú vec viac sa dozviete keď pozriete na fotky...Pls. poradte je to zlé dobré výnimočné bežné alebo ešte nejaké iné?
K tomu odťahu myslím že by bolo zaujímavejšie vyriešiť vnútornú cirkuláciu vzduchu nejakým veľmi malým vetilátorčekom.. Čo vy na to?
Ak myslis to ze listy ti nekoncia do spicu, ale do takeho "ohryzeneho obluku" tak mne to robia listy prio ktorych sa nepodaril FIM-zastrihol som ich ale vysli len 2 listy. Nic ine tam nevidim, nic zle mi to zatial nespravilo, len to divne vyzera..
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
Nie myslel som tie biele chlpky keď si to priblížite.... Tie ohryzené listy mám kvôli tomu že som sa ich dotýkal keď som rezal odrezky
EDIT: Prosím napíšte mi čo je to napíšte mi aj keď ste to ešte nevideli len mi k tomu niečo napíšte... píšte do p.m. ak je vaša skúsenosť zaujímavá uverejnite ju...
Zdar hlásim sa zo smoke reportom a aktuálnou fotkuo
Smoke Report
Odohral sa už veľmi dávno prišiel som domov absolútne minimálne zkúrený a natiahol som si jeden bong [prebublávak] čistého lístia [žiadny extrakt] nepoužil som ani tryskový zapalovač. Nič som od toho nečakal takže som sa postavil išiel som k rádiu a zrazu mi pred očami začali akoby blikať malé svetlušky alebo niečo také trvalo to tak 15 sekúnd možno viac možno menej. Z toho vyplýva že som voči salvionoriu A neni odolný a že rastlinky fungujú takže hor sa do pestovania aby sa mohol potom nejaký ten extrakt vyrobiť
FOTO aktuálne tri odrezky
Vľavo dolu v akvárku je špina čo sa narozsýpala a odteká tam čo sa mi podarí vyliať. Tento sajrajt chcem odstrániť počas sviatkov....
A ešte k tým bielym výrastkom objavujú sa na nových listoch škoda že k tomu nikto nič nevie povedať alebo nie je ochotný neviem...
Zdar
Pinus: Neni zač
Zima je pre salviu najhorsie a jeden odrezok som kriesil kazdy den teraz je uz v pohode... uz aby bola jar (uz sa nemozem dockat aj prveho OUTu)
Momentalne mam dva odrezky a matku.