Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tím Plangronem bych to už nekutil.Píšeš tady,že chceš za 20 dní sklízet.To už by měly být kytky pomalu na flushingu!Pokuď to teď pohnojíš a brzo budeš sklízet tak se to projeví na chuti těch tvých macků.
Ty hnojky jsou už trochu pozdě ale přece je to jen lepší než nic. Jak už psal raStaVK - byla by lepší - finall solution. S tímto hnojivem nemám žádné zkušenosti ale snad ti to neskazí chut! A jak dlouho to ještě budeš hnojit? A napiš dávkování!
no zalil jsem to 16 litry (2x konev) a na litr jsem dal 1,5 ml takže se nějak nebojím přehnojení ale držím se pravidla lepší něco než nic
jinak těch kytek tam mám víc a některe teprv ted začaly kvést nebo jsou v květu tak 2 týdny ... bohužel je nemám na fotce ale napravím to
to placebo: některé potřebují tak měsíc a některé jsou skoro ve finále podívej se na tu poslední fotku to makro... tak 60% je hnědé ...
pokud bych to bral až za měsíc tak budu mít tak 1 kg těžkého sedativa
to makro... tak 60% je hnědé ...
pokud bych to bral až za měsíc tak budu mít tak 1 kg těžkého sedativa precitaj si tento tread a zistis ze 60 perc hnedych blizen este nemusi nic znamenat....
Původní příspěvek od mad_balu to placebo: některé potřebují tak měsíc a některé jsou skoro ve finále podívej se na tu poslední fotku to makro... tak 60% je hnědé ...
pokud bych to bral až za měsíc tak budu mít tak 1 kg těžkého sedativa
60 % nebo 100 % ... co na tom ? ta kytka (posl. foto) vypadá dost "mladě" , toť můj instinktivní názor ! dej tomu čas,určitě se ti to vyplatí
Nerid se hnedyma pestikama ale trichomy(takove ty kapicky) pokud jsou bile tak to sedativum rozhodne nebude.to hnednuti muze mit vic pricin preba vysoke ph,prehnojene,opilene,vysoka vlhkost.....vidim ze mas na palicich vodu to taky neni dobre - bacha na plisne!!!!
Nech to este aspon par tejdnu a uvidis ze to bude vipadat urcite lip!Nemuzu se zbavit takoviho zeleninoviho pocitu dyz nato koukam ...ale bacha naplisne!Ja uz sem neco malo vobevil a sklidit tohle je rozhodne lepsi nez sklizet uz jenom pulku,ale este to nech!!
máte pravdu je to ješte miminko ustřih jsem jednu spodní větvičku a na rychlo ji usušil ... miminko vzhledově ale po kourové stránce je to už velká holka