Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj kamaráde,
ze zkušenosti ti můžu říct, že Pot of Gold začíná pořádně kvést až tak okolo 40.dne květu a chce to nechat přes těch 60.dní
se stínidlem jsem maximálně spokojenej. je to sice celkem raketa vysolit za něj litr, ale furt jsou to líp investovaný peníze, než do nějakejch péHá metrů, green sensejšnů, ripenů, phytaminů a podobnejch šampónků. zkrátka můžu jedině doporučit.
krmím je jen tím nejzákladnějším a ještě jsou na dietě. čili teď žerou (na 10 litrů roztoku):
20ml A složky (B'cuzZ hydro)
20ml B složky (B'cuzZ hydro)
5ml PK 13-14 (B'cuzZ)
20ml atazymu
1,2ml kyseliny fosforečný na srovnání pH
na flašce sice píšou že jako 30 ml A+B v klidu, ale to jim nedávám nikdy. všeho kromě enzymů dávám o 1/3 míň než doporučuje výrobce a neřeším problémy se spálenejma kytkama. taky bych neřekl, že nějak strádaj. zkrátka jsem zjistil, že je to nejoptimálnější a nejsnadnější cesta ke sklizni. tak kam to šponovat. jsem rád, že se ti mý buble líběj. kdyby tě něco zajímalo, tak se ozvi
proc myslis ze jsou to samponky?? sice nejsou ripeny, boostry atd nic extra ale vliv na rostliny maji!! kdyz chces mit nejlepsi vysledky tak se musi pouzivat, ale jasne ze to rozhodne neni jen otom kolik do boxu nebo hnojek vrazis
jinak peknej box a samozrejme i kytky!!
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Původní příspěvek od pestouniii proc myslis ze jsou to samponky?? sice nejsou ripeny, boostry atd nic extra ale vliv na rostliny maji!! kdyz chces mit nejlepsi vysledky tak se musi pouzivat, ale jasne ze to rozhodne neni jen otom kolik do boxu nebo hnojek vrazis
jinak peknej box a samozrejme i kytky!!
Když chceš mít nejlepší vysledky sežen si hlavne tomu odpovídající genetiku.
Taky sdílím názory,že ty boostery apod. jsou jen vyhozeny peníze.
ale ale, jakou genetiku?? ja tady psal o hnojkach a ripenech a ty pak napises tohle rekni mi machomane proc je vsude profesionalove pouzivaji?? asi aby taky naleteli reklamnim kecum
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Kvalitní genetika je to nejdůležitejší pak dobře poladená ventilace.Ripen a ostatní pičoviny už mají minimální vliv na vyslednej produkt....používám stejny hnojky jako niemand a taky jich víc nepotřebuju
správná poznámka. profesionálové. pokud je profesionál, ten kdo pěstuje komerčně, tak ten používá pouze čistej základ. už z toho důvodu, aby investoval co nejmíň, ale současně měl co největší zisk.
jinak já jsem prostě zastáncem názoru, že tyhle vodičky, jsou vyhozený peníze. nejlepších výsledků jsem dosáhl až když jsem přestal používat právě takovýhle věci. lepší za ty prachy koupit pořádnej ventilátor. ale je to jen můj názor-nikomu ho nenutím.
ja nerikal ze neni zaklad dobra genetika!! to by mel vedet kazdej kdo pestuje.. no myslel jsem treba profiky v holandsku co pestujou na prodej. nevim co chces ladit zas tak na ventilaci spis jde o to aby meli kytky dostatek co2 a ten se tam musi stejnak dodavat pokud to ma byt hodne naslaply
uz vam nebudu psat abys to nemel zbytecne zasrany. zatim
jsem rád, že jste se neupejpali a fakt jste napsali...
dvaačtyřicátej den na květu. teď teprv začne tahle odrůda pořádně nakvejtat. o víkendu to ještě blejsknu s vypnutým sodíkem, aby jste taky viděli, že je to opravdu zelený
Koukám, že na poslední fotečce to máš nějaký popálený bo ne?
A taky koukám, že zrovna nejsi fanda do stříhání listů . A nebo to planuješ? Podle mne když maj tolik místa tak jen ať si kvetou pěkně s listama
popálený možná trošku (možná je to jehličnan ). každopádně je to jen na listech nejblíž k lampě. kroutí se mi to tak vždycky a není to žádnej větší problém (prostě to mrdám). listy jsou i tak krásně zelený a navíc je nehulím, takže jsou mi buřt. jinak to listí protrhávám (i s větvema). ty fotky dost zkreslujou. díkec kamaráde