Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele jestli se chces naucit kup si 70W a hod si tak dve tri kola a 250........ mi ti nerikame ze to nedojede dojedeto ale ty palicky budou plytke pod 70W budes mit ty palicky hezci, hned se lipe dela kdys vidis hezci kytku ne?
Původní příspěvek od CwincZ Dneska jsem namontoval větráček na ofuk.
To je jiste lepsi dat to na ofuk nez na odtah, teda podle teploty, ale ta by nemela bejt vysoka, kolik mas teplotu kdyz svitis? Vlastne tim ofukem se to taky zchladi+pevnejsi kytky. No mas to zatim dobre, ja bych je moc nehnojil hlavne kristalonem, ale da se to - viz mopsikuv grow vystaveny v out galerii.
No doporucoval bych precist tohle http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=32680
to je podobne a podarene, dal bych sit a potrenoval je podel ni, usporky tveho charakteru "prosviti" tak max 5cm cili nacpat co nejvic vrcholu pod (kolem) zarivky.
citace:
Původní příspěvek od Kus hoven hele jestli se chces naucit kup si 70W a hod si tak dve tri kola a 250........ mi ti nerikame ze to nedojede dojedeto ale ty palicky budou plytke pod 70W budes mit ty palicky hezci, hned se lipe dela kdys vidis hezci kytku ne?
Hele nepsal jasne, ze bude pestovat pod tim co ma? Ze nema penize? Nechapu proc tady mas 5 prispevku ve kterejch pises at si koupi sodik
xpapousek : mockrát děkuju kdyby bylo víc takovýchto čtenářů kteří umí radit a né jen kritizovat. Jo a přemejšlel jsem o ScrOG ta metoda mi připadala asi nejvhodnější. Teplotu předěn nvím ale změřím odhaduju to na tak ovejch 23 u kytek a okolo je to trošičku chladnější.
na SCROG jsou nejvhodnejsi rezy nemusis je tolik stipat s tim se pekne nadrez, musis hodne zastipovat,ohybat a lamat. ale nevim jak pokryjes nejakou plochu protoze ty usporky toho moc neozari. a jsme z5 kde jsme byli uz jsi zjistil jake maji spektrum jestli modre?
Kus hoven : Už sem nepiš mě nebaví sem psát když mě pořád odrazuješ. Jestli ti vadí že pod tím pěstuju tak sem nechod nikdo tě sem nenutí už sem řekl že pěstuju s tím co mám.
Přidávám další foto, spodní lístky jsem ostříhal a jdenu kytku jsem zkusil zaštípnout (na fotce v pravo dole).Jak jsem přidal větřák viditelně se stonky zesílily a kytky hned vypadají o trochu lépe.
nemas to prelite?
hej myslim to dobre kdybych do tebe keroval vypadalo by to jinak se jen snazim pomoct, ale za to muzu ze si myslis ze do tebe keruju? proto moc neradim tady ale nejde csko tak zasiram tady grower ty vydrz chvili
vys co, ja ti to preju, at se dari... kdybis mel vetsi svetlo, kytky by rostli do nebes a v tak male skrini bys to ani neuchladil... preju ti at se ti dari a iformuj nas prosim o vivoji, sem zvedavej.....