Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Nový zákon policii usnadní vtrhnout lidem do soukromí..REALNE OHROZENI?!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Vidis v tom realne nebezpeci?
Bohuzel ANO
Ne v praxi to nebude fungovat
Mam to v p**i...
...me se to netyka...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
SmartPain
Nový Člen

Karma uživatele SmartPain - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

2HA-de-SH : A já si pořád řikam, jak to, že lidi nikdy nepoznali totalitu, ani když už se jim "zouvala v předsíni". Tahle teze mi ledacos objasnila

Aloha,totalita 80 let,byla alabastrem a nevědomým smířením s dobou.Kdyby se totalita v té době vyzula přímo před Tebou,nevěděl bys o ní.Nic by jsi neucítil,jenom by jsi mohl tušit.
A ten čas jako by se vracel,nic necítíš,pouze tušíš.

Konopí jako lék

Old Post 23-08-2008 v 11:55 AM
SmartPain je offline   Profil uživatele SmartPain   Find more posts by SmartPain   Foto galerie člena SmartPain   Click here to Send SmartPain a Private Message   Add SmartPain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

tak to je slusne na zvraceni. tady se prezentuje zakon kerej muze jasne narusit soukromi obcanu a nekdo se ho tu este zastava. to myslite vazne? to mi pripomina jak nedavno nejakej reditel policie rikal ze prece slusnejm lidem muze bejt jedno ze jim posloucha telefon, ne? co kdyby sme rovou pri narozeni odevzdavali vzorek DNA at to maj fizlove jednou jednodusi? co zakazat zbrane at se lidi nemuzou branit?

pokud vim i dneska muze policajt vniknout do soukromyho objektu pokud ma pocit ze tam nekomu de vo kejhak. na to neni potreba dalsi zakon kerej mu to umozni i v mnohem bezvyznamnejsich situacich.

clovek kerej dobrovolne vymeni svoji svobodu za pocit bezpeci je ubohej slabej srac.

Old Post 25-08-2008 v 07:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

to je podle mě hovno...co potom tohle...
http://www.novinky.cz/clanek/147961...i-na-hlave.html

Old Post 25-08-2008 v 08:07 AM
Host
Host

Příspěvek č. 20

právěa ten náš celej vymatlanej policejní sbor se na podobných zbraních bude jenom mastit....viz třeba CZ-TekK...a to bylo ještě bez tazerů.Svině...policejní stát zasranej

Old Post 25-08-2008 v 09:05 AM
Host
Host

Palec dolů policejni stat Příspěvek č. 21

zacina menit?????to uz pjekenejch par let je a lepsi to asi nebude...

Old Post 25-08-2008 v 10:32 AM
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

tady si poctete , uz se na to tešej
http://www.policista.cz/clanky/repo...o-soukromi-316/

Old Post 25-08-2008 v 16:58 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

to je přesně to co jsem měl na mysli:/komentar k tomu zakonu/

Zeur: Naprostý souhlas
Naprosto souhlasím s tím, aby policie měla tuto pravomoc. Protože za současného stavu jsou policisté zákony stavěni spíše do role šašků. Takže toto jim třeba vrátí trochu respektu a veřejnost si z nich přestane dělat legraci. Zatím policista nejsem, aby bylo jasno :-)
16:00:01 23. 08. 2008

show must go on

Old Post 26-08-2008 v 14:00 PM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Také mám sousedy, velice nepříjemné, nevrlé bezdětné důchodce Tedy - už jen sousedku. Před šesti lety jsem od nich obdržel spontánní dopis, v němž jsem byl zcela svérázným způsobem označen vyděděncem společnosti i feťákem zároveň. Uvedu jeho doslovný přepis (shit webka!), neboť origoš za ta léta stačil poněkud nasáknout červeným vínem...:
Vážený,
chtěli by jsme se zeptat, jestli
by jste nemohl ucpat v pokojíku
díru do komína. Víme že jste
narkoman a to jaký smrad jde
k nám, to je hrůza. Není to
žádný náš výmysl, vykládá
si o tom celá ulice a marihuana
je vidět již dlouho za okny.
Z naší strany budeme zděř zazdívat.

Nebudu uvádět, že celý text je zcela nesmyslný, neb z mé strany dvojdomku žádnou díru do komína nemám, ntbn ne společnou s jejich...ani holý fakt, že celá ulice si o tom povídala především z toho titulu, páč řadě z nich pomohla moje mastička, ale - nedovedu si představit, nakolik bych byl schopen užívat si soukromí a pocitu jinak spořádaného člověka, kdyby se to odehrávalo dnes, v době kdy hrozí schválení zákona tohoto znění. Ty dveře co jsem ještě nestačil opravit ani po sobě by mi jistě v dohledné době prokopli tentokrát benga. Tehdy zareagovali (v to, že by mne sousedi tehdy neudali by nevěřil ani Haškův Bretschneider) jak mohli - nemohli nic. Dnes bych pomalu rušil inkaso a balil kufry směr jižní Francie...
Od té doby sousedce umřel manžel a ji samotnou z toho věčného koukání na konopí skrz prsty ji ty prsty začaly bolet. A stal se zázrak...
První dvě kytky "na mazání" si ode mne vzala už loni (zde musím uvést že to byl můj první a myslím že poslední směnný obchod s konopím - 2kytky za 1 lahváč Gambáč) a letos velice ráda přijala dózu s mastí, he,he, pro ni v luxusním provedení s kafrem - jak to mají medvídci rádi.

Znamená to snad že se ze mne stal spořádanější člověk, společností konečně akceptovatelný? Naopak. Společnost se na mne bude dívat stále jako na toho kdo navíc dokáže infikovat své okolí...to stejné okolí, které by ho před časem rádo vidělo za katrem a dnes mu čas od času nosí nedělní koláč...
Takže přátelé - infikujte, chcete-li žít v relativním bezpečí,...hulte - ale ne sousedům do vrásek,...pařte klidně až do rána - ale doneste na druhej den nevyspalé sousedce za každou hodinu po desáté jednu růži,...a s humorem (byť občas mafiánským) se sousedy o konopí diskutujte, bez emocí,"přesvědčování či školení"...věřte, oni příjdou

A vzhledem k tomu že už jsem zde jednou byl označen coby optimistickonaivnípragmatik, dodávám pro úplnost že pokud výše uvedené nazabere, bude třeba je zabít. VŠECHNY. Do mrtva.
H.

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 28-08-2008 v 18:27 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

Mě velice nevyhovuje.Jen že ti mohou vtrhnout do soukromý.
Je to rok od roku horší.Začlo to městkou policí po následnou kameru.(Už tohle je narušování lidských práv podle mě)Kamery jsou teď všude a kam se hnu tak oni ví.
Abych neodbočoval od tématu.
To vede ke zjednodušení vybýrání pěstitelu a výrobcu drog.(Tak že nebudeš dealer ale je to zajímat nebude.Jen že u tebe našly nelegální pěstírnu.
Dostane se to knim že pěstuješ a jim stačí se sebrat vlést ti do bytu a buď uspěšně nebo se seberou a odejdou.(Důvod si mohou vymyslet jaký koliv.Třeba že sousedi si stěžovali)
Velice se to dotkne zmiňovaným lidem co maj problémy se zákonem.
Jelikož o těch už police něco ví.

Otázka je kdy budeme čipovaný.Snad se toho nedožiju!
Někdy si říkám proč jsem se nenarodil dřív.Ta doba jde do háje.
Politici se nuděj tak musej furt valit kokotský zákony.
Čím dál lepší.

Naposledy upravil 29-08-2008 v 13:29 PM

Old Post 29-08-2008 v 13:20 PM
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 26

Lil Jon:naprosto souhlasím ale tak žaví to nebude,né?
Tak ponaučení z tohoto zakona je,že zaleží na lidskosti policie.Snad o každým kdo si pěstuje vědí,o drobném prodeji zmámim ani nemluvim..
Ted mužou do bytu bez povolení,nemyslím že se rozjede masová akce na kontroli bytu.Tady jde hlavně oto aby nemuseli čekat na povolení v případech rychlého zasahu,kdy jde o zdraví a život!!

Není problem někoho zbalit,ale proč?Je nas mraky a na 10let nikoho za pěstění převazně pro vlastní potřebu nezavřou.Jsme malinky ryby,takova navnada.
noooo nazor jen...........

Naposledy upravil 30-08-2008 v 05:14 AM

Old Post 30-08-2008 v 05:02 AM
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Donedávna jsem celkem fest vykuřoval na balkoně. Nikomu to nějak zvlášť nevadilo, aspoň nebylo vidu ani slechu. Nedávno jsem slyšel přiopilou sousedku ze zdola, jak řve (řve furt, neumí mluvit normálně), že tam zas "ten feťák nad náma hulí, že zavolá policajty". Když jsem pak četl tenhle návrh, docela mě zamrazilo. Pak by stačil jen telefonát, že se prostě vedle konzumují drogy a mam je v bytě natotata, což by byl průser. Takže jsem si balkon zatrhnul, chodim hulit ven do lesa (ač v paneláku, mam to asi 50 metrů do háje) nebo si dávám při pohledu do skříně, kdy to nasává přímo přes pacháč. V záloze číhá vaportek. Prostě si říkám, že bude lepší nedráždit a úplně s touhle aktivitou zmizet do soukromí. Doba nám není nakloněna a lepší je bejt opatrnej... Toť názor lehčího paranoika.

Fotr woe!

Old Post 30-08-2008 v 21:15 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

Tak aby toho nebylo málo.
Od 1.9.08 maj povinost oprátoři archyvovat pul roku příchozí hovory a odchozí i prozvonění a něco i o netu říkali.
Dnes sem to slyšel v rádiu,supr špiclování nemyslíte?

Old Post 31-08-2008 v 10:17 AM
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Znalče znáš ?:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 31-08-2008 v 20:57 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

Víš, Immougnito, tvá teze o tom, že by to nemělo spořádaným občanům vadit, by platila, kdyby za prvé bylo 100 procent zákonů objektivně spravedlivých a morálních a za druhé, kdyby všichni občané
měli o spravedlnosti a morálce naprosto stejnou představu. Což je utopie a nikdy se tak nestane. Čili bych to radši nechal tak jak je. Ku příkladu, já se považuji za bezúhonného člověka a jen dílem náhody, že žiju v Evropě, kde se z různých důvodů dostalo konopí mimo zákon, jsem někdy-po sklizni-v očích zákona na té druhé straně a dopad nového zákona bych na sobě pocítil-je to v pořádku? Já cítím, že současný zákon o kriminalizaci marihuany je nemorální a já sám sebe považuji za bezúhonného člověka-nikomu neškodím, pracuji, platím daně, mám ženu a děti a přesto jsem někd yza hranicíí zákona. V takovém stavu, kdy literá zákona naprosto nereflektuje realitu-tzn marihuana je měkká droga srovnatelná s legálním alkoholem, je pro mě takový zákon nepřijatelný. A takových zákonů, kdy občan si myslí něco jiného, než ten zákon, bude asi víc. A taky jde o to, že tímto přístupem se stát posouvá do role vševědoucího mudrce, který pro nás samozřejmě neomylně ví, co je správné a tak si dovoluje vtrhnout do našich domovů aniž by se nás ptal, protože hlupáčků není třeba se ptát, když víme líp, co je pro ně lepší, že ). Fuj, fuj, nikdy. Policie má už teď, když jde o něčí život, právo porušit domovní svobodu, není třeba další podzákon.

Old Post 01-09-2008 v 17:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás