Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauec,dost se ti to táhne,ale to bude tuto tím,že máš na růst sodík,já sice ještě nepěstuju,začínám,ale co jsem se dočetl tak to tak je...Jeden hodný grower,co tu pěstoval mi přenechal skříň,sice mala,ale pro mne jako začínajícího growera to bude stačit... GL jsem zastáncem takového parádního mikropěstovaníčka :-D
Zdarec. No ta jedna je vytáhlá ale ta druhá bych řekl že není. Ale dík za příspěvek. Alespoň někdo sem něco napíše Myslim, že už je docela pěkný zobrazení tohodle threadu a stejně sem nikdo nic nepíše. Budu velice rád když jsem něco napíšete. Aktualizace po 2 dnech. Cca za 2 dny zastřihnu FIM metodou. Snad se vydaří. Foto 1:No-name#2
2,3:No-name#1
na FIM mas este dost casu... ako tak pozeram na tie fotky nemas este poriadne vyvinuty vrchol, aby si uspesne rezol FIM.... dokup este jeden PC vetrak a daj ho priamo na ofuk rastlinky - mozes ho nastavit tak sikmejsie aby rovno ofukoval vybojku, a tym padom dat lampu aj trocha nizsie... ale bacha neze to prezenies... odtah myslim ze v pohode, ajked pozeram ze je az nad tienidlom...
tak nech ti to vyjde
jj proto ten FIM udělám pozdějc. Ten větrák mam tak silnej že to ofukuje i výbojku a kytky dohromady. Sice jde na kytky míň, ale výbojka je ofukovaná dobře. Lampa je asi 10-15cm od kytek. přesto dík
Čus. Po přemýšlení nad větší skříní sem našel skříň o rozměrech 77cm výška,30cm hloubka a 76cm šířka. Už jsou kytičky uvnitř tak uvidíme jak se jim povede. Foto večer.
Sry že jsem nepřidal fotky večer ale nebyl čas. Tak alespoň teď. Foto 1:Celkový pohled na skříň
Foto 2,3: No-name#1
Foto 4,5: No--name#2
Foto 6:No-name#1
Zdar všem. Po nějakých těch pár dní přidávám aktualizace. Obě kytičky už jsou dávno zastrižený FIM metodou. Akorát se mi moc nepovedl u no-name#1. U no-name#2 si myslím, že se povedl a vypadá to,že by mohla mít i 8 větví. (10 i s těma spodníma) Kytky byly dnes přepnuty na 12/12. Na mojí výšku skříňě si myslim, že už bych je víš neměl hnát. Každá dostala 1ml/250ml algabloom. K photos:
Foto1,2,3:No-name#2
4,5:No-name#1
6:Kytky společně