Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Né že mi srny zničily polovinu úrody,ony mi dokonce na GWSko hodily svůj shit!! Tím mě už totálně namíchly a rozhodl sem se jim vyhlášit válku!!! Hned sem si šel vykutit odháněč srn.Sestrojil sem ho z alobalu,který sem připevnil na klacek. Srny nemají rády zvuk kovu,takže je logické,když zafouká vítr a alobal bude pěkně cinkat,že se tam ty mrchy neukážou. Potíž je v tom,že mi na fleku celkem vládne bezvětří.. Prevence jako lidské vlasy a moč selhala,tak bych chtěl poradit,CO NA SRNY PLATÍ. Budu rád za každou radu.
foto č. 1,2-srnčí paralyzéry
Budu bojovat za to,abych sklidil alespoň 2 kytky,pokud se nic JINÉHO nestane.
Na srny som to tu uz osobne pisal Platy vlasi chlupi a podoben veci .>Staci vycesat vascei psa dat bud priamo na kyti alebo na klaci .>Uspech zaruceny ..Tiez pomahaju chemicek sracky ako riadidla a pod ale to by som si na pole nedaval ja som taky mali ekolog takze toto moc nie......
A já dokonce ekologii studuju takže to tam nedám tím tuplem Díky za radu,určitě vyzkouším!!!Máme německého ovčáka,tak z něho ty chlupy budou fajně lítat.Díky
Ne .nekdy ta raslina ktora je okusana moze dosrast este lepsie ako keby nebola dost zaleci od datumu kedy to bola a od velkosty zasahu kazdopadne ale nieoc s toho bude len tak dalej,,,,,
Kulovnici bohužel doma nemám a vzduchovkou je jenom tak pošimrám..Každopádně jak sem šel dneska kytky zkontrolovat,tak sem zpozoroval,že začaly nakvétat.Před útokem srn házely jenom preflowers.Buď je to shoda náhod nebo mi ty srny aspoň trošku pomohly
Srny už rád nemám,ale takový blázen,abych na ně chystal pasti,nejsem.Tak k těm kytkám:Vypadají vitálně,jedna kytka už je asi něco přes týden v květu.Druhá zatím čeká na odbavení Jinak sem si vsiml,ze sezrane kytky zacinaji hazet paldy,takze by prece jenom neco malo mohlo byt z G13xM a No name.Brzy zkusím přihodit photo.Zatím žíjte blaze
Tak se hlásím po trochu delší pauze.Změn je celkem dost tak se do toho pustíme:
Ta nejzásadnější změna je,že místo 2 GWSxWR mam 1. GWS a 2. Skunk no. 1. V době růstu vypadaly obě kytky stejně ale potom,co mi začla nakvétat jedna GWSka a 2. pořád rostla,tak mi došlo,že je někde chyba. Od kámoše,co od něho mám řízky sem pak zjistil,co to vlastně za tu 2. kytku je.