Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Premyslim kdy zacit michat kvetove hnojivo nebo jestli prepnout klistaronem kvet a pak rozjet naplno alba bloom(plagron) a nebo michat rustovy s kvetovym 50 na 50 a pak jen kvet...Zkuste se k tomu nekdo vyjadrid dik za pomoc predem..
JAHmaican:jo to vypada taky diky tomu se pak roztahne.tak moc ji trapiš že se furt brani a rozpina do sirka pak nemuséš štipat a kytky sou vetveny beztak a hlavne se zachovaj vrchni velky palice.
dle me
Pozvohíbat a sem tam trocha prostřihnout aby to prosvitilo vubec neuskodi.
Stejnak na to 2x splichnu cropem a phytakem a exploduje to k nepoznani
Kdybych neohybal tak ty kytky tak nevypadaj byly by vysko a hnuskny a ne siroky kere a pekny...Ta kytka vypada zubozele jen kvuli tomu ohybu,ktery je pro me nezbytne nutny...Ted uz neohybam a nestriham vubec uz jen kvuli tomu ze za par tydnu zacne destive pocasi a kytky budou muset pohlcovat vice vlkosti nez je zvykem...
VELKA VHLKOST V OBDOBÍ KVETU KYTKAM VUBEC NESVETSI A HLAVNE JSOU NACHYLNEJSI NA PLISNE.
Ale kdyz je venku furt parno a slunecno tak klidne ustipnu a odnu kyticku..Jen rikam jak to dela a osvecuje se mi to.
JAHmaican:no kiwi jsem venku nikdy nejel a byl jsem upozornen ze mozna nedokvete a ze to neni zrovna odruda pro zacatečníky..Uvidime mozna po tym bude hovno taky ze je kiwi nejmensi...Nostrn ligh mi nedokvet venku a bylo to jak hnuj..
Dik za podporu