Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdravíčko..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Děda Džamal
Nový Člen

Karma uživatele Děda Džamal - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdravím tě..jj ptej se..ale spíš si to tady nejdříve pročti..určitě ti to ulehčí práci s otázkama.. ;-)

Old Post 17-08-2008 v 12:42 PM
Děda Džamal je offline   Profil uživatele Děda Džamal   Find more posts by Děda Džamal   Foto galerie člena Děda Džamal   Click here to Send Děda Džamal a Private Message   Add Děda Džamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

cau...vsechny vas tez zdravim..chodim sem uz par mesicu..spise sem tu procital..podarilo se mi z vasich temat postavit skrin a rozjet si 600 kilo...rezy sem mel take od growera..az bude vice casu pridam fota do galerie...genetice cest

Old Post 18-08-2008 v 15:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pumpid
Nový Člen

Karma uživatele Pumpid - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Nazdárek, jsem taky nováček a stejně jako Fiš saju informace už nějakej měsíc. Je to tady fajn a doufám, že se do debat taky časem zapojím. Ať to róóóste!

Old Post 18-08-2008 v 20:59 PM
Pumpid je offline   Profil uživatele Pumpid   Find more posts by Pumpid   Foto galerie člena Pumpid   Click here to Send Pumpid a Private Message   Add Pumpid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Děda Džamal
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Zdravím vás..at to roste..

Old Post 24-08-2008 v 21:18 PM
Děda Džamal je offline   Profil uživatele Děda Džamal   Find more posts by Děda Džamal   Foto galerie člena Děda Džamal   Click here to Send Děda Džamal a Private Message   Add Děda Džamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

jj roste to hezky

Old Post 25-08-2008 v 13:06 PM
Děda Džamal
Nový Člen

Příspěvek č. 22

14 dnů a už něco bude doma ,pár rostlinek dozrálo :-)musim se konečně dokopat sem dát nějake foto..ted jsem začal se šalvěji,argamonem,marihuanilou a i nějakej kaktusek se najde ty ale ještě nelezou..konečně už mam kousek přírody i doma..tak vás zdravim..a jen tak že jsem si na to vzpoměl nevíte někdo jestli je sklo který odráží světlo..myslim něco jako zrcadloví..aby skrz něj bylo vidět do pěstirny...chci si to udělat jako dekoraci..ale normalni sklo by mi pouštělo ven moc světla..a prej zrcadloví ho zase pohlcuje a neodraží .kdyby jste někdo věděl..nebo rada..jak to vymyslet.. dik..

Old Post 27-08-2008 v 23:49 PM
sanobano
Stálý Člen

Karma uživatele sanobano - 55% PěstitelskáKarma uživatele sanobano - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

VIva Cultivadore!

Podľa všetkého nie je všetko v poriadku, preto odporúčam texty veľaváženého PAPAYu a až neskôr JAHŮDku!

majtesafasa,
sanobano

Old Post 28-08-2008 v 10:55 AM
sanobano je offline   Profil uživatele sanobano   Find more posts by sanobano   Foto galerie člena sanobano   Click here to Send sanobano a Private Message   Add sanobano to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sanobano! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Děda Džamal
Nový Člen

Příspěvek č. 24

áááááá..pán je labužník..je to sice malinko víc informaci než potřebuju..ale jinak děkuju za příspěvek.s pozdravem...Děda..:-)

Old Post 28-08-2008 v 20:58 PM
Punkie
Stálý Člen

Karma uživatele Punkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

fujtajbl ) ted něco lepšího

punx not dead =)

Old Post 29-08-2008 v 15:58 PM
Punkie je offline   Profil uživatele Punkie   Find more posts by Punkie   Foto galerie člena Punkie   Click here to Send Punkie a Private Message   Add Punkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

zdravím ted jsem novej jinak už jsem tu působyl před 7lety za dob bohura, cheel, Avise atd jinak musím říc že je tu toho více ale rodinné časy už tu asi nefungují a taky se mi nelíby ta "buzerace" při přihlašování a další rady jak se chovat ale respektuji a rád vás tady budu "otavovat" jian jsem byl 6let mimo ČR byljsem v gamboži studovat opičky takže než se do něčeho pustím bude ještě chvíli trvat

Old Post 29-08-2008 v 19:20 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Punkie
Stálý Člen

Karma uživatele Punkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Vítáme tě zpět=) a jak to dopadlo to studování?
jinak, jestli tento týden uvidim nějakej kombajn, tak nevim kam budu utíkat dřív :P

punx not dead =)

Old Post 30-08-2008 v 13:46 PM
Punkie je offline   Profil uživatele Punkie   Find more posts by Punkie   Foto galerie člena Punkie   Click here to Send Punkie a Private Message   Add Punkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

Tak vás teda tady zdravi.
Měl jsem roční pauzu ale pokrok jde dál a tady je moc infa,bez toho to nejde!

Krutej hajzl.....

Old Post 30-08-2008 v 15:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Vítam BENJAMIN LINUS!

mi se nedáme.....

rozkoukej se a hurá do toho.

Old Post 30-08-2008 v 15:32 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

studování dopadlo tak že jestli člověk nedostane do 20let poředný rozum tak nám z přírody moc nezbyde a opiček bude pár druhů

Old Post 30-08-2008 v 17:41 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

BENJAMIN LINUS!
to mas pravdu..nekteri lidé jsou hovada....

Old Post 31-08-2008 v 11:37 AM
Host
Host

Příspěvek č. 32

Čauky,tak jsem tu novej a jeden známej mi nabídl svou skřnečku (sice 70w,pže je moc malá,ale jako darování to není špatné!) takže stačí na rozjezd sehnat seeds a jedem
:-)

Old Post 31-08-2008 v 13:17 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-10-2019 - Zdravím - 2 odpovědí
01-08-2018 - Pozdrav - 2 odpovědí
18-07-2018 - pozdrav - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás