Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. Grow - 250W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Kumbál
Stálý Člen

Karma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak raďte a konzultujte, moc živo tu nejni. Beru každou radu, třeba kdy bych měl otrhat listy, začínaj mi ty spodní už žloutnout. Jo a od 28 dne si jedu zalivku s ph přesně 6, ph hlíny bylo už hafo kolem 7. Snad je to dobře, ale kyti se ma k světu i přes všechny nedostatky. Je ale oprcaná celkem hafo.

Old Post 03-08-2008 v 08:36 AM
Kumbál je offline   Profil uživatele Kumbál   Find more posts by Kumbál   Foto galerie člena Kumbál   Click here to Send Kumbál a Private Message   Add Kumbál to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumbál
Stálý Člen

Karma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Den 37. Tak včera jsem nainstaloval nový dveře, konečně bude ventilace. :-) Je pátek, tak v pondělí by tu mělo být UFO 225m3/h, pacháč a flexi hadice, je to kurva drahy, vyjde to něco přes čtyřku ale to je se všim, takže si vlastně nestěžuju. Hold budu muset víc makat no...

Old Post 08-08-2008 v 09:53 AM
Kumbál je offline   Profil uživatele Kumbál   Find more posts by Kumbál   Foto galerie člena Kumbál   Click here to Send Kumbál a Private Message   Add Kumbál to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumbál
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Ještě druhá série ze dne 37. Je vidět jak kytce zasychaj špičky listů. Ph by mělo být v pořádku, tak sázim na tu ventilaci. :-)

Old Post 08-08-2008 v 09:56 AM
GrowManiac
Stálý Člen

Karma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Taky pěkný gule v palicích, takový sem měl taky pod zářivkama... jj skurvení hermouši!

GO HIGH
Let´s the grow begin...
------------------------------
2 x 24W MicroGrow setup I_ 2 x 24W MicroGrow setup II_ Rockwool Drip System 48W
First round 250W_ Second round 250W_ Third round 250W_ Druhá runda SUPER SKUNKU_
250W indoor by GrowManiac_

Old Post 08-08-2008 v 10:47 AM
GrowManiac je offline   Profil uživatele GrowManiac   Find more posts by GrowManiac   Foto galerie člena GrowManiac   Click here to Send GrowManiac a Private Message   Add GrowManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumbál
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Nedá se nic dělat. Našel jsem pár semen už téměř zralých. Bojím se aby nevypadaly a od usychajících váčků se nezačala tvořit plíseň. Mám tam děsně vlhko a ventilačka ještě nepřišla, :-( snad zítra. Každopádně už se ke mě pomalu řítí pár řízečků a brzo rozjedeme novej mazec bez hermoušů, s ventilačkou a bůh ví s čím mě ještě do tý doby napadne. :-)

Old Post 12-08-2008 v 13:07 PM
do_0b
Stálý Člen

Karma uživatele do_0b - 92% PěstitelskáKarma uživatele do_0b - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Cus ... mas to luxusne roztahane na jednu kytku a ty seminka to pak sedni s kamosema kazdy se zhulte a pak obirejte seminka a za par dnu by jste to mohli dat .... a k+

Natahnout,Nasat,Zadrzet,Zakuckat

2008 ---> Terasa + zralok v akvarku (Shivas Mystery,GWSxWR ... )

2009 ---> Terasa + garden (SMBOGxTop44,White Satin,S.A.G.E.)

2010 ---> Garden + terasa (SS,BB,Shiva)

OUTDOOR ORTHODOX, tak za rok znova

Old Post 16-08-2008 v 14:16 PM
do_0b je offline   Profil uživatele do_0b   Find more posts by do_0b   Foto galerie člena do_0b   Click here to Send do_0b a Private Message   Add do_0b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumbál
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Tak tady je den 45. Už třetí den jedu bez hnojek a pojedu ještě asi až do čtvrtka kdy ji budu muset fiknout. Děje se to co jsem předpokládal, začaly vypadávat zralý semínka a ty semený váčky schnou a maj tendenci plesnivět. Ofuk furt neni, ještě nepřišel. :-( Bude hold asi až na další grow. Každopádně z toho nebude nic moc, těch gulí je fakt hodně, je to vidět i na fotkách. Byla to hold kytka jen tak na zkoušku abych vše vychytal. Což jsem myslim udělal. Takže spokojenost...

Končíme dnem 50... Je to málo ale semena to uspíšily.

Díky všem za K. ;-)

Naposledy upravil Kumbál 16-08-2008 v 17:25 PM

Old Post 16-08-2008 v 17:15 PM
Kumbál
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Ták, zdravím grovery a mám tu sadu hodně zajímavých fotek. :-)
Je to hned o den poté, každopádně budu rád když to vydrží ty 4 dny do čtvrtka, už to začíná plesnivět :-( , tak vistřihávám a pro snížení celkové vlhkosti jsem i otrhal listí. No, nejen pro to, prostě už to chtělo. Na některých fotkách ještě listí je, ale na první ne. Pak ke konci, taky ne :-)|o:-=

Foto:>

KYTÍ UVNITŘ

KYTÍ VENKU

KYTÍ VENKU Z VRCHU

DALŠÍ TŘI, POROVNÁNÍ VELIKOSTI S PIVINKEM

2X POKUS O MAKRO

2X POHLED ZVRCHU (ZVLÁŠŤ TA DRUHÁ, MÓC PĚKNÝ)

POHLED NA VĚTVENÍ (FIM + CROPMAX {PLAGRON})

Old Post 17-08-2008 v 20:52 PM
Kumbál
Stálý Člen

Obecné Shrnutí Příspěvek č. 25

Takže fotky jsou ze dne 50. Větral jsem jak to šlo a díky tomu jsem fakt dojel az do čtvrtka. Takže k dalším fotkám - to už je kyti pověšená a pak ještě fotečka kořenovýho balu.

No, suchý to vypadalo celkem dobře. Celá kytka uschlá vážila 102,7. Jenže po kompletním a dokonalém odsemenění a otrhání od stonku zůstalo jen 43g čistýho matra... zbytek semena... (něco málo taky stonek).

Je to jen obyč travča a to doslova a do písmene. Chuť tak napůl seno... No a účinky? Testoval jsem bongem na čistou hlavu následovně: Vždy jeden kotlík, tak akorát na stáhnutí. Po prvním téměř nic, po druhém lehká euforie, po třetím průměrný zhulení no a konečně po čtvrtém většinou končím a sedím si zpatlanej. :-) No ale jak vydno je to slaboučký. Kytka dala bohužel vše do semen.

Teď to důležitý... myslím, že to je pár vět hodných FAQu:
NEPĚSTUJTE HERMÁČE ZA ŽÁDNOU CENU SE TO NEVYPLATÍ! UKONČETE TO HNED JAK JE ROZPOZNÁTE A UVAŘTE RADĚJI MLÍKO! ODSEMEŇOVÁNÍ A OTRHÁVÁNÍ KVĚTŮ NEPOMÁHÁ! NIKDY TO NEOTRHÁTE DOKONALE! AŤ TO ZPRVU VYPADÁ SEBELÍP NEBUDE Z TOHO VŮBEC NIC!

Tak snad vám mé téma k něčemu bude. I kdybych od hermáčů odradil jen jednoho pěstitele byl by to úspěch... :-)
Mé příští bude: 4xDD&2xAK47; 250W/400W; plagron ( http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37286 )
Už se mi to tu vaří, tak brzo. :-)
Tak zbohem mé první téma a mějte se všichni příště. :-)

Naposledy upravil Kumbál 08-09-2008 v 08:40 AM

Old Post 30-08-2008 v 09:47 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-03-2020 - 2. Grow 600w - 10 odpovědí
22-08-2015 - #1 grow 250W HPS - 30 odpovědí
30-07-2015 - 1# grow 250w HPS - 383 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás