Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže dnes jsem se zašel mrknout na flek a to co jsem viděl mě ani moc nepřekvapilo. Krásnej Passion se změnil v otrhaný stvol s pár malýma paličkama. Hollands hope byly obě otrhaný s nějakým zbytkem, kterej si raději nechám ujít. Jinak zbytek pokračuje v květu. Durbani i Shamani začli také kvést. Jen mě mrzí, že z toho všeho asi nic nebude.
Tyvle já bych to vraždil. Fakt jo. Mám taky ten samý problém, naštěstí kytky nejsou v zemi, takže dožijí u jednoho kamaráda (pokud mu teda nevykradou zahradu). Možná by to fakt stálo za to je vykopat a dát jinam. Těžko radit
Takže všechno už se pěkně cukruje. Přesvěčte se sami. Shamanky pěkně fialoví a DP bude mít také fialovější palice, asi se tam zamíchal nějakej Shaman samec .
Fotografie z dnešního dne, všechno kvete, zatím žádná další čorka a došlo k sklizení dvou prutů s vrcholovou palicí Master Kush. Shamanky jsou čím dál více fialové a DP je tak nějak do modrofialova .
Takže po krátké odmlce opět přidávám aktuální fota. Problém s čorkou už je zažehnán, tak doufám, že sklidím. Tento týden je tu strašně chladno a vlhko po těch deštích, ale kytky to určo zvládnou a plísně se nebojím.
Tak přidávám fotky Shamanů, krásně fialoví a ta krásná nasládlá vůně . Dnes jsme jednoho sekli už byl zralej a ještě dva melý Master Kushe. Sekli jsme i zbytky po Passion a nějaký Hollands Hopy. Na poli tedy zůstávají Shamani, DPxSHxErd, DPxSH, DP, OB. DPxSH se opravdu povedl je to paráda. Zbyte, chce tak 2 - 3 týdny minimálně .
A ještě nějaké . Tuhle genetiku bych vidím jako velice vhodnou do našich končin a zvláště pro začínající pěstite. Na outdoor opravdu odolná a pěkná kytka s příjemnou vůní. Už se těším
Přikládám další fotografie. Tentokrát se jedná o křížence DurbanPoisonxSkunk#1 x Shaman . Tento rok je to naše nejvyšší kytka má něco okolo 2,5m. Původně jsme si mysleli, že je to DP, ale není tomu tak. Je teprve v půlce květu, takže minimálně ještě měsíc bude kvést.
Po kratší odmlce update. Po vydatných deštích a celkově na p..... počasí, se na menším DP objevily ložiska plísně, která by jistě brzy napadly zbytek kytky, takže už se houpe. Další malý Shaman už to má taky za sebou a ruku v ruce šla jedna NL, která začla kvést už na začátku srpna. Zbytky z otrhaného Passion byly už zralé takže šli taky a stelně další MK a HH. Tokže na poli zůstal DPxSH, velcí Shamani, WR, jedna NL, DPxSHxErb, OB a nějaký noname.