Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od bassgooch Zdarec
No jelikož mi na příspěvek 12 nikdo z vás neodpověděl (mimochodem děkuji), tak jsem dnes v místním Growshopu koupil hnojivo Biobizz TopMax 500 ml, vyšlo mě na 399Kč
citace:
Původní příspěvek od Locus
Dokup si k tomu Top Maxu jeste Bloom. Jen z toho se neuzivi, je to jen doplnek k hnojivu na kvet. Urcite jim to bude chutnat.
jak píšew Locus k topmaxu i biobizz bloom, ale i biobizz grow
i sám biobizz uvádí , že na květ se dává v menších dávkách-cca 2 ml/l- i grow, což je základní růstové hnojivo...Důvod?
I v květu květinky potřebují dusík a toho je v bloom opravdu málo
Těch threadů není málo letos a je problém všechno projít- v podstatě je to nemožné, takže jsem si všiml tvé otázky až teď...začíná to připomínat trochu overgrow.com , který bylo nemožný celý sledovat..
tak ať se daří...
Zdravíčko
Tak jsem doma z dovolený, kytičky se za těch 10 dní příjemně rozjely takže jsem nestačil lámat Z jednoho no name skunku se stal samec a tak šel pod kosu a pozděli skončí v mlíce nebo jinej konopnej dobrotě... Ostatní kytičky se zatim tváří jako samice tak uvidíme jestli zase nepřekvapí nějakej hermouš. Co se týká HHh tak jsem z něj odrbal kule, ale pár kvítků se za dobu mojí nepřítomnosti udělat stihlo tak asi něco naprcaný bude no co na plat...
Všem děkuju za rady a k+
Jinak zatim hnojim topmaxem (mimichodem dělá s kytkama fakt divy) a květovým kristalonem. Časem koupim lepší hnojivo než K, ale zatim prachy nes*** a to se o to fakt snažim takže na lepší dobrotu nemam...
Fotky dodám hned jak mi přijede žena s foťákem a to bude asi někdy v průběhu týdne.
Ještě takovej dotaz na HHh maji už paličky tak z 30% kytky hnědý chlupy, ale pálky maji max 2 cm a to je málo tak se bojim, že mi to uzraje dřív než narostou pořádný salámy. Co myslíte?? Neměl bych třeba ještě pohnojit něčim na růst nebo tak něco?
Tak to bude asi všechno takže zatim servus a fotky dodám brzo (snad).
Čabas
Edit: Tak na fotky si asi děcka počkáme páč mi žena na tejden odjíždí a tak nemam na co fotit (( Možná seženu od někoho jinýho no uvidíme...Zatim pic
Zdravím
Tak po delší době přinášit takovej menší apdejt, ale spíš slovní než vizuální...Před pár dny jsem udělal záštipky, nerasil jsem kytky moc a opravdu jsem zaštíp ty nejzbytečnější paldy a řádně usušil. Včera jsme šli s kámošema drobet popít no a při tý příležitosti jsme ochutnali mojí směs. No a přátelé lhát Vám nebudu nejni to žádnej zázrak ze kterýho bychom šli do kolen (i když já jo, páč obyčejně nehulim), ale kámíci říkali, že to skuřuje příjemně a na chuť, že to špatný nejni. Takže jsem rád, že jsem pár lidí potěšil.
Tak teď ke kytkám samotnejm...Holkám se daří náramně, akorát je mam od HHh tak nějak naprcaný, ale né všechno. Největší palice maji kolem tří-čtyř centimetrů. Hnojim stále kristalonem a maxem, dostávaji koňský dávky a asi se jim to i líbí. Jinak před pár dny jsem je prosvětloval takže z nich mam kopici listí, který později nějak zpracuju. Větve musím ohýbat dolu, aby palice nečuměly tam kam nemaji.
No a nějaký fotky budou až budou zatim nám musí stačit tyhle scany:
1. moje usb fája, kterou jsem předevčírem vyrobil a včera jsme koštovali a kouří jak má
2. to je suvenýr ze Špáňa a mimochodem moc dobrej drink akorát nevim co má s trávou společnýho...
**Vim, že sem patří fotky kytek a ne těhle kravin, ale chtěl jsem thread něčim oživit, když nemůžu teď fotit tak prosim pochopte**
To bude pro dnešek asi všechno, takže zatim pic a brzo zase updatuju.
Jinak na káčka jste docela lakomý a přijdu si jako looser takže pokud někdo máte nějaký navíc tak tim potěšíte...je to přecejen jediná věc díky který poznám, že něco dělám dobře a nebo špatně, ale to posuďte vy.
Čaudy trávníkáři
Stavil se kamarád s foťákem a tak Vám přináším konečně update svého balkónu. Hnojím každý den stále stejnou kombinací...6ml topu na litr a trochu kristalonů. Kytky neustále lámu a ohýbám aby nečuměly .
Tahle kytička je ze všech nejslabší, žloutnou listy atp. Tenhle cross asi nebude nejlepší. Možná jí moc nebo málo hnojim taky je možný, že jsem jí uchcal fakt nevim... Jinak smrdí pěkně , ale uvidíme co se z ní vyklube.
Já mam prostě na pěstění pech. Nejen, že mám od HHh naprclej balkón, ale ještě ke všemu před pár dny přišel vichr a převrátil mi kytičky HHh se ulomili asi tři větve a kopice jich je nalomenejch...paráda . Teď sušim tři nevyflushovaný větve a nevim co s nima páč to na kouření asi nebude, když je to nacucaný hnojkama jako pes.
MK řachlo taky, ale přežilo bez větší újmy no a ostatní holky jsou v poho.
Na balkóně to nemam kam přivázat ani tak něco jediným řešením by byly větší květináče a nebo to zatížit šutrama. No něco vymyslet musim.
Až se zase dostanu k foťáku tak hodim fota toho polomu. Jinak jak myslíte, že mam naložit s těma větvema pár gé na nich je.
Tak Holands Hope to má za sebou...Dneska koukám a on parchant vyhodil kopici samčích květů a chystal se mi balkon dojebat a tak nezbejvalo, než skosit. V sobotu hodim fotky
Tak tady je foto sviňáka jak se suší....má miliardu semínek, ale do masti nebo mlíka bude dobrej. Taky bych chtěl zkusit udělat hašiš ale na to bude nejspíš málo zeleně...