Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dalších 5 dní uteklo jak voda, mám tu další update:
kýťi se nepřestali vytahovat, nejvyšší SS maj přes 40cm, snížil jsem dávku Bio-Grow z doporučených 2ml/l na polovic, tak se uvidí.
Kytky sem vytáh, prohlídnul a trochu vystříhal spodky. 1. 3xSS, 1xOB 2. 5xOB 3. - 6. 5xSS
na poslední fotce je vidět zalepenej stonek izolepou, z čehož sem měl fakt strach. 2 dny předtim se mi podařil ulomit celej vrcholek (sundaval jsem zarostlý kolínko ) ale naprosto se to chytlo
Tak se nám den sešel se dnem (nebo jak se ta ptákovina řiká ) a máme tu další týden ^?^
kytky zestárly přesně o týden.
je to trošku chaos ale hřeje mě to u srdce , můžu na to koukat celý hodiny ...
Tak tohle jsem v týdnu našel ve skříni. docela sem zíral. Asi tam zalez za tmy a světlo moc nerozdejchal, když jsem ho házel zpět do přírody vypadal že je slepej, snad jen šok.
Ještě bych rád dodal že jsem zatim 2x prolil Vermesfluidem - Plodová zelenina, poloviční dávkou 1x týdně a chci v tom pokračovat. Chvíli mi trvalo než jsem ho sehnal, jelikož jsem byl v Bauhausu, obi atd a nikde ho už neměli. Nemůžu ho sice porovnat, ale při svým 1.INu jsem ho používal taky, celkově jsem byl víc než spokojenej.
Tentokrát jsem si pro něj zajel teda až k výrobci.