Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dneska jen tak nějaky fotky už sem nasadil AH Final Solution!mám to rozplánovany že první 4 dny budu dávat 3 ml/l a dalši dny 2ml/l a potom to nechám ještě 2 dny ve tmě a sklidím:-) Sem zvědavej jestly se to FS vyplatí....
TAk t u mám nějaký večerní fotky přece jenom je tam pak vidět líp ten oros... paličky rostou jedna radost ale dělají se do takové špičky prostě krása :-)
tak a už to mám ostříhaný zvážený prostě vše už jenom pořádně pokouřit aroma je takové citronově velice prnikavé a síla zhulenosti je taky velice good hut při kouření lehka neškrábe prostě supr kouření tady jsou nějaký fotky sušiny a příští growerský rok zdar
čau už to mám pěkně zeschlý takže přidávám smoke report :kouření je to těžké až sedativní chut neškrábe a taková chut skunku na konci po vydechnutí ... díky všem za káčka a to je pro letošek všechno čágo S