Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poslední dva snímky, vyvazování Orange.. násilným zacházením jsem omylem ulomil jednu větev od hlavního stonku, slepeno papírovou páskou.. strostlo a vzniklo nádherný kolínko..
11. srpna.. konečně jsme tam vypadá to vskutku slibně.. jedna rostlinka trošku pokulhává svým vzrůstem, ale ostatní jí doplňují vevazování se docela povedlo, jen bych příště potřeboval zasadit doprostřed zahrady ) strášná djungle z toho vznikla...
Master Kush je "výborný" vysoký a řidčí s vysokýma pahýlama, kde se budou slunit šišky.. kdežto Oragne je hustě prorostlej, s velkým množstvím větví a listový.. zřejmě dosaženo procentem Indica / Sativa, i když netuším jaký je
Něco malinko k lokalitě v divočině.. ani poslední rostlina neodolala zvířecímu gustu! Terasa, kamarád dle mých rad rostliny pomocí drátů vyvázal.. jedna měla 1x1m nádhernýho koše... když se vrátil z dovolené, rostliny u kořene uřezány... tatínek až moc aktivní )
Ohýbání větví.. je to docela jednoduché, jak je "vidět" na fotkách... zatlučeme 4 tyčky kolem rostliny a natáhneme špagát, pod špagát dáme větve, které stíní a nebo ty, které jsou v centru rostliny... tím umožníme většímu přístupu světla, ale hlavně zvětšíme počet vrcholů.. rostlina je mnohem košatější.. pokud to dokáže centrální stonek může být rostlina (hrozí lámání, jde slepit páskou) širší než vyšší..
na jedné fotce je vidět, že na tyčce je špagát pouze jednou omotán, žádné uzle.. je to pro to, že při ohnutí rostliny nedosáhneme kýženého efektu, proto až si vetěv trochu zvykne na polohu, v které je.. posuneme špagát ještě níž, tím větev posouváme co nejníž a do strany...
sethík by Villa, bohužel to vypadá s kytičkama všelijak.. trošku chytly plíseň a je na nich vidět, že mají málo živin.. doufejme, že zabezpečeno
"by Vilda, domluvili sme se, že to občas přihnojí tim Wuxalem a já, že přinesu něco na květ"
jinak vše OK... květ nasazen, např. u Cream Sodicy bych spíše řekl, že už dokvítá.. rozhodně z toho letos něco bude, pokud nepřijde nějaká čorka..
tak to bude malinko problém.. jak jsem zmiňoval výše, potřeboval bych k vyvazování mnohem více prostoru.. na jednu kytku klidně 2 metry čtverečný.. možná i více, je to přece jenom houževnatá rostlina a ohýbat se dá velice dobře!
Hovořil jsi ale předpokládám k fotografii u plotu, kde je ohyb vyfocen.. šnůry mi bohužel popraskaly a metr k další rostlině vážně nestačí... netušil jsem, že z toho vyroste zase taková džungle...
Ale pěkné vyvázanou rostlinu můžeš vidět na kraji baráku, její šířka je vážně monstrózní a hlavně každá větší větev má velký dostatek světla, pokud by nějaká stínila, ohnu nebo přivážu... ještě je pěkné vyvázaná rostlina Oragne úplně na pravo u plotu, vedle pletiva.. (je vidět na celkový fotografii rohu baráku)... bohužel zase a znova musím konstatovat, málo místa na další ohnutí k zemi...)
Ono už stačí to, že se nedostanu do baráku, schody jsou zarostlý! )