Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, čítal som si jeden thread (http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=35979) a tu sa tvrdí, že sodík je predsa len sodík, zhrabne sa pod tým viacej g, ale je s tým viacej starostí. Potrebujem výnos aspoň tých 50g (nech som skromný ). No a potrebujem sa dozvedieť, že či to menej páchne pod tou Nlitkou ako pod sodíkovkou a tak. Techniku použijem SoG mimochodom.
Čus Dréďo, heleď je jasný, že s tím sodíkem je trochu víc starostí,
ale bude to určitě obrovský rozdíl ve výnosu a hlavně ve kvalitě, než pod tou Nlitkou.
Já osobně bych ti doporučil toho 70W sodíka... Pod tímhle světlem už se dá vypěstovat velmi slušnej materiál
S tou Nlitkou budou ty palice trochu jiný a těch 50g, kterých chceš vypěstit bude možná trochu problémek
Zatímco s tím sodíkem se tolik géčem usušit dá úplně v klidu a jak jsem už psal, bude to rozhodně lepší matro
Takže lepšie je 70W sodík ako 125 Nlite? Ok teda, ale aj vôňa bude intenzívnejšia, všakže? Lebo mne stačí, keď vypestujem 2-3 práskovú rastlinu, ale hlavne nech to nevonia po celom baráku...