Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Lukynův ganja ráj 08
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Rox
Nový Člen

Karma uživatele Rox - 95% PěstitelskáKarma uživatele Rox - 95% PěstitelskáKarma uživatele Rox - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdravim kamaráde,musim Ti to pochválit.Je vidět,že nezahálíš.

Old Post 17-06-2008 v 21:37 PM
Rox je offline   Profil uživatele Rox   Find more posts by Rox   Foto galerie člena Rox   Click here to Send Rox a Private Message   Add Rox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Karma uživatele Lukyn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od SenSiKind

dobrej výběr hnojiv, jedu to samý
jen co to tam máš za hormony/vitaminy ?

za tu cenu jsem se rozhodl pro tydle hnojiva. jsou určitě lepší, ale tydle mi také dost vyhovovali.

tady máš ten zázračný prostředek, narazil jsme na něj kdysi v groushopu, sice už o něm někde byl treath že je k ničemu, ale lákadlo zní pěkně a tak jsem se ho rozhodl vyzkoušet. (kupoval jsme 60ml): superthrive

citace:
Původní příspěvek od SenSiKind
jinak ta TECHNIKA to je super sem zvědavej kdy to někdo ukradne

lepší by bylo kdyby nikdo neukradl nic, ale klidně ať si ten technickej hydroskunk zhulej
začal nakvitat a zatim 3 samci :-( :-)

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

IN: Lukyn, an architect -> Dvoudomek 2*250W (1) _(2)_ _(3)_
*Lukynova galerie*
OUT: navod: jak postavit FOLIÁK!!! ganja ráj 08 pod sluníčkem Lukynova 09 pod slunečními paprsky
"Čím hloupější sedlák, tím větší brambory."

Old Post 17-06-2008 v 21:58 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

všem díky za chválu, hned to zase povzbudí věnovat se kytičkám dále, budu je od vás všech pozdravovat a ted musim jít jim zase přečíst pohádky na dobrou noc , možná s nima dám skleňenku
čagios all

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*
OUT: navod: jak postavit FOLIÁK!!! ganja ráj 08 pod sluníčkem Lukynova 09 pod slunečními paprsky

Old Post 17-06-2008 v 22:01 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ercon
Nový Člen

Karma uživatele Ercon - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Moc peknej grow, jsem zvedavej na konecnej report K+ a at se ti corky vyhnou!

Old Post 18-06-2008 v 13:30 PM
Ercon je offline   Profil uživatele Ercon   Find more posts by Ercon   Foto galerie člena Ercon   Click here to Send Ercon a Private Message   Add Ercon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Lukyn
tady je pro čorky trochu kanadskej žertík TECHNIKA

Cus, pises, ze pro corky k plotu no... nevim jestli jim tim spis neukazes na ktere zahrade ze to vubec roste.... Proste jen aby jsi je timhle zbytecne nelakal vis jak... No, ale samozrejme ti preju aby se vyhli i te technice a vsechno jsi vklidu sklidil.... Kdyz uz je tam nechas tak si je pak hlidej, aby z toho nahaluz nebyli hermaci a nakonec ti to neoprcalo i originaly... jinak GL&HF

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 18-06-2008 v 14:49 PM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

pokona a dík všem

technika je za domečkem, není na ní vidět, ale myslím že upoutá pozornost dříve a větší- než fóliák.

jinak už pomalinku nějaký nakvítaj, hlídam pečlivě.
akorát je problém že se mi zas na těch balkónových objevili na jedné rostlině malé zelené housenky. byli tam dve a delja díry do listu, jsem to utrhl s nimi. jinak asi budu muset použít chemii. nevíte co je to za škůdce?

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 18-06-2008 v 20:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Lukyn
pokona a dík všem

technika je za domečkem, není na ní vidět, ale myslím že upoutá pozornost dříve a větší- než fóliák.

jinak už pomalinku nějaký nakvítaj, hlídam pečlivě.
akorát je problém že se mi zas na těch balkónových objevili na jedné rostlině malé zelené housenky. byli tam dve a delja díry do listu, jsem to utrhl s nimi. jinak asi budu muset použít chemii. nevíte co je to za škůdce?

začínaj nakvétat?docela brzy nee?

Old Post 18-06-2008 v 21:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

je to divné když se tedkon blíží teprve nejdelší den
ale na balkóně na ně svítí od oběda do noci. ve fóliáku celý den přímo. a v lese nevim.
zatim vim pohlaví jen asi celkem u 4 rostlinek.-)

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 18-06-2008 v 22:05 PM
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 25

poklona tobě... je vidět že si s tím vyhraješ... Hodně modelů je dobře, já sem taky takhle vybíravej (ujetej..)..čím víc druhů, tím si člověk může pro každou příležitost vybrat ten pravej AŤ ti to roste..a ta kupa práce, co na tom máš, ať je pro tebe příjemně stráveným časem...

Old Post 19-06-2008 v 12:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

no no pěkné pěkné....lets roll...

Old Post 19-06-2008 v 22:31 PM
ikary-san
Stálý Člen

Karma uživatele ikary-san - 72% PěstitelskáKarma uživatele ikary-san - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

krásný

Полюбила парня я
да оказался без хуя
да на хуя мне без хуя
когда с хуем до хуя

2.Out07

Old Post 21-06-2008 v 14:45 PM
ikary-san je offline   Profil uživatele ikary-san   Find more posts by ikary-san   Foto galerie člena ikary-san   Click here to Send ikary-san a Private Message   Add ikary-san to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ja len dufam, ze tu techniku nemas moc blizko netechnike

inac to mas pekne a rozmanite ale co ti budem pisat, ved ty to vidis aj sam

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 21-06-2008 v 15:38 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

zdravím všešchny, kterých zraky zavítají sem.
jsem zpět po krátké odmlce, ovšem přináším zbrusu nové fotky.
zbyli mi, jak jsem již zmínil, nějaká semínka. když vydím ty rozdíly oproti řízkům a tu práci, říkám si: "příště už jedině řízky" a tak aby se mi tu nepletla stará semínka tak jsem je dal ještě všechny naklíčit.
nejdemi o výnost, ted si troufám předem říct že bude zajištěn. tak aspon jen tak pro parádu z troho bude pár lowryderů.

první fotka jsou semínka pod ubrousky a na těch dalších dvou můžete vidět jaké to dělá parádičky

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 09-07-2008 v 23:28 PM

Old Post 09-07-2008 v 23:05 PM
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

ještě jiné kuriozity:
správný stůl, který je cool

jedna zmutovaná palička na řízku JH, má přes jeden cm.

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 09-07-2008 v 23:29 PM

Old Post 09-07-2008 v 23:09 PM
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

zde pod petlahví se mi pokouší uchytit 4 řezy Nl#5haze. 2 samci (předtím než šel na mast) a 2 samice. pro radsot si udělám pár semínek.
jinak celkově si myslím že jsem byl na ženy úspěšný, jelikoš cca ze 40 kytek cca 5 samcu.

a stará dobrá technika

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 09-07-2008 v 23:30 PM

Old Post 09-07-2008 v 23:15 PM
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

a konečně moje jungle na balkóně

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 09-07-2008 v 23:31 PM

Old Post 09-07-2008 v 23:16 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás