Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SenSiKind
dobrej výběr hnojiv, jedu to samý
jen co to tam máš za hormony/vitaminy ?
za tu cenu jsem se rozhodl pro tydle hnojiva. jsou určitě lepší, ale tydle mi také dost vyhovovali.
tady máš ten zázračný prostředek, narazil jsme na něj kdysi v groushopu, sice už o něm někde byl treath že je k ničemu, ale lákadlo zní pěkně a tak jsem se ho rozhodl vyzkoušet. (kupoval jsme 60ml): superthrive
citace:
Původní příspěvek od SenSiKind jinak ta TECHNIKA to je super sem zvědavej kdy to někdo ukradne
lepší by bylo kdyby nikdo neukradl nic, ale klidně ať si ten technickej hydroskunk zhulej
začal nakvitat a zatim 3 samci :-( :-)
všem díky za chválu, hned to zase povzbudí věnovat se kytičkám dále, budu je od vás všech pozdravovat a ted musim jít jim zase přečíst pohádky na dobrou noc , možná s nima dám skleňenku
čagios all
Původní příspěvek od Lukyn tady je pro čorky trochu kanadskej žertík TECHNIKA
Cus, pises, ze pro corky k plotu no... nevim jestli jim tim spis neukazes na ktere zahrade ze to vubec roste.... Proste jen aby jsi je timhle zbytecne nelakal vis jak... No, ale samozrejme ti preju aby se vyhli i te technice a vsechno jsi vklidu sklidil.... Kdyz uz je tam nechas tak si je pak hlidej, aby z toho nahaluz nebyli hermaci a nakonec ti to neoprcalo i originaly... jinak GL&HF
technika je za domečkem, není na ní vidět, ale myslím že upoutá pozornost dříve a větší- než fóliák.
jinak už pomalinku nějaký nakvítaj, hlídam pečlivě.
akorát je problém že se mi zas na těch balkónových objevili na jedné rostlině malé zelené housenky. byli tam dve a delja díry do listu, jsem to utrhl s nimi. jinak asi budu muset použít chemii. nevíte co je to za škůdce?
technika je za domečkem, není na ní vidět, ale myslím že upoutá pozornost dříve a větší- než fóliák.
jinak už pomalinku nějaký nakvítaj, hlídam pečlivě.
akorát je problém že se mi zas na těch balkónových objevili na jedné rostlině malé zelené housenky. byli tam dve a delja díry do listu, jsem to utrhl s nimi. jinak asi budu muset použít chemii. nevíte co je to za škůdce?
je to divné když se tedkon blíží teprve nejdelší den
ale na balkóně na ně svítí od oběda do noci. ve fóliáku celý den přímo. a v lese nevim.
zatim vim pohlaví jen asi celkem u 4 rostlinek.-)
poklona tobě... je vidět že si s tím vyhraješ... Hodně modelů je dobře, já sem taky takhle vybíravej (ujetej..)..čím víc druhů, tím si člověk může pro každou příležitost vybrat ten pravej AŤ ti to roste..a ta kupa práce, co na tom máš, ať je pro tebe příjemně stráveným časem...
zdravím všešchny, kterých zraky zavítají sem.
jsem zpět po krátké odmlce, ovšem přináším zbrusu nové fotky.
zbyli mi, jak jsem již zmínil, nějaká semínka. když vydím ty rozdíly oproti řízkům a tu práci, říkám si: "příště už jedině řízky" a tak aby se mi tu nepletla stará semínka tak jsem je dal ještě všechny naklíčit.
nejdemi o výnost, ted si troufám předem říct že bude zajištěn. tak aspon jen tak pro parádu z troho bude pár lowryderů.
první fotka jsou semínka pod ubrousky a na těch dalších dvou můžete vidět jaké to dělá parádičky
zde pod petlahví se mi pokouší uchytit 4 řezy Nl#5haze. 2 samci (předtím než šel na mast) a 2 samice. pro radsot si udělám pár semínek.
jinak celkově si myslím že jsem byl na ženy úspěšný, jelikoš cca ze 40 kytek cca 5 samcu.