Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnešni fotka...myslim že se jim daři fajn...jen mě zajmaj ty listy čim to muže bejt???A přidal jsem tam nove kytičky 2x KC 36 2x Big Bud x No Name 1x Snow White Jinak uvitam každe rady,sem začatečnik v IN...Diky
Next...po zastřihnuti,a přesazeniJe to 14 dnu na Růstu ve skříni,jinak je to 3 tydny od nakličeni.Teplota 28-30C.Výšku sem zatim nestihl změřit,ale podle odhadu nejvyšší cca 25-30cm.Zaštipl jsem je skoro všechny FIM metodou,některe klasikou.Tak uvidime co stoho bude
Ahoj,ja si myslim že jim to bude stačit,mista tam maji dost,kvalitni hlinu od Plagronu,a stejne je necham jeste asi tyden na rustu,a přepinam na květ.Jinač diky
Na kořeny pravě maji mista dost,jak do hloubky tak i do šiřky.maji jednou tolik vic mista jak byli předtim v malem květinači,a do šiřky maji 2x tolik.Už je necham tak,včera sem je přesadil.Ale jinak uvitam každe rady