Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
supéér, tak nám konečně po dlouhé době čekání a očekávání slunko vystřčilo řůžky, tak snad už bude co k focení, jinak vdova začíná hnít čím dál víc, něčim sem to od mamky postříkal ale stejně to jede a jede, no nevim...ale mohlo by to konečne začít kynout..no škoda, jedna bezejmenka už skor bude hotovka a další se ještě uvidí, tak jen jak bude čas tak to tu trošek prokrášlim nějakéma fotousama...
tak jsem zkosil první bezejmenku která vlastně už jméno má
bude to moje MIŠIVBUŠI ( ta tě zbuší ).a už bylo ochutnáno včera, a šlo to...
Jinak mě děsí počasí, začína to hnít a je mi to líto zkosit nezralí..tak já vám ti nevim..wdova si hnije, tak já jí stříhám uhnilý kusy ale asi se toho nezbavim, žralok to chytá od wdovy postupně takže je to celkem v pr.... .tak tendle týden by mělo snad ještě vykuknout slnko tak to asi pokosim všechno s neradostí k nezralýmu produktu ..
tak na fotkách
1) bezejmenka beze jméná
2)druhá bezejmenka asi jí budu říkat DIA PLUS ( je taková řiďonká)
hmm, nějak mě to nechce připojit víc fotek jak pět, vždycky to šlo obalamutit ale ted to nějak nejde..nevadí , alespon budeme mít na kontě vícero příspěvků
tak ještě nějaký fotouzi
tak tak
1) bezejmenka
2) MIŠIVBUŠI šiška po zkosení
3)ww
4)taká nějaká plíseň na wdovce, šlo to od listů. malý bílý flíčky, takový prachový, směřovali směrem k šiškám a teď už je to neúnosný
5)a ještě jeden gws, zatim nenapadenej ( jedna z mála šišek)
Cau, udelej makro tech fleku, takhl eto taky vipad ajako nejak plisen, jediny co me te napada, bud udelat pristresek, zlikvidovat napadeny treba i vetve a nebo uplne sklidit, posli makro, jestli to jde a koukneme na to.
dál k tý plísni, četl jsem že se snad dá zastavit postřikem s vysokym ph, snad to plísni nedovolí šířit se, ale co kytka na vysoký ph??snad octem, nebo sodou?nevím, tak bych byl fakt moc rád kdyby mi někdo poradil alespon jak jí zastavit potvoru
aloha pěstíci..teď nastává otázka zda nechat kytky napadený plísní dozrát a nechat dál putovat plíseň, dál ji po zkosení vyhodit a alespon zbytek zdravích dozrálích vršků konzumovat s tím že toho bude míň ale kvalitnějšího, alebo seknout už teď, kdy je víc šancí že bude víc šišek nenapadených plísňí ale zas to nebude dozrálí a tím nekvalitní mladý kuřivo??, tak dneska ještě nechám ( svítí slunko ) oštípu naplesnivělý listy+šišky a budem se modlit aby jsem z toho vyvařil alespon něco, ..
další věcí je otázka: mám tam tři kytky nenapadený ale je asi dost pravděpodobný že to na ně dřív či pozdejš skočí taky, tak teda nevim..kvalita s pár šiškama zdravíma dozrálíma nebo kvantita šišek nedozrálejch ??
tak o tom ještě pomřemejšlejte co by jste v týdle prašivý situaci provedly Vy..
tak jesem po dlouhém koumání a mozkovém dloubání rozhod že s první napadenou vdovou se asi nic už dělat nedá..a tak jsem jí nezralou seknul s tím, že jí trochu ostřihám od plísně co to de, usuším a ze zbytku, +- počitám tak 30g zdravějšího, nadělám haš či charas?? ( pořádně nevím co to bude ) bylo by to gumbyho metodou která se zamlouvá mojemu bádání.
jinak jsem si koupil za težkej peníz previcur tak to ještě postříkám ale nevim pořádně jestli to je jen preventivní přípravek či to plíseň alespon pozastaví, protože na druhý vdově to už začíná bejt skor stejný jak na tý prvý a o žraloku nemluvě..a další věc - vdovu kterou mám v květináči ( 10 l +- ) jsem dal ještě nenapadenou, mnouhem dřív než to přišlo, do pokoje, a stejně ta mrška chytla to samý a hnije stejným způsobem jak ty ostatní, jen v menšim...
tak si myslim že white widow z řízku z řízků kerý byly z řízků nebude asi to pravý pro venek ( popřemejšlim a pokusim se příští rok z někym tady dohodnout o nějakýho toho praváka řezana )
a jinak koštovačka mišivbuši mile překvapila ( poprvé to nebylo ještě fajně usušený tak to trochu zavánělo slamovitou chutí ) teď paráda, chuť krásně nasládlá s takovým no jak bych to... takovým ocasem čehosi nevim...stav high, trvání tak hoďku při dvou špízlech. takže mám alespon radost z týdletoho.
pak dám vědět jak dopad haš a vlastně celá sklizeň, ještě tam toho něco zbývá ( 1 ww, 2 gws, 1 dia+, a jedna stále neoznačená )
tak jsem na to po samotným spotřebováváním zapoměl a tak bych to tu nějak shrnul..
Takže plíseň se mi dotkla dost tak už něco takovýho tedle rok nepojedu ( náchylný a dlouho kvetoucí rostliny ) jedině zatemňovat ale na to jsem příliš línej..zase bylo "dobrý" že se plísen obrala a ze zbytku vznikl haš cca 20g. Na kytky si stěžovat nemůžu ( krom plísně ) kouří parádně a chutnají taky, takže je musim pochvalit..no co říct, škoda že to nevyšlo na 100 percent.
Konečnou váhu taky nevím, snad 200 snad 300 snad 500, kilo, co já vím, ale pořád je co kůrit tak toho bylo asi vcelku dost
Tak jen hodím takovou uzavírací fotku a budem čekat na pořádný počasí ať to mužem zas rozjed s plnou parádou..