Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejaká nová móda - spolužiak tento rok hodil von jednu rastlinku a keď mala ešte len 3 poschodia, niekto ju ukradol.. a to mi rozprával, ako ju má super zašitú..
čorky asi majú detektor ganje
No ja by som si zobral maximalne na jeden zahul, ze co je to zac....Fakt tych corkarov treba odjebat kurva....tolko prace s growom a oni pridu, najdu a ujebu....fuck off!!!!!!....zdarte
Původní příspěvek od PARANOIK netreba sa spoliehat na nikoho iba sam na seba,kamarad nekamarad,corky su spiny
moje slova tam kde to necekas tak od nich to příjde
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Původní příspěvek od radvancan Je jedno kde bydlis, ak chces furt se da najit misto kde ti to nikdo nestipne, jenm treba kousek premyslet
Vono to mas dneska tezky,tedko sem slisel jak to nekdo sazel v neprostupnym terenu,kde si musel chodit po 4 aby ses tam dostal a za tejden mu to nasla jeho vlastni babicka
Nikdy nepochopím ľudí, ktorý čórkujú! Pochopil by som, keby si postrihali vrcholce alebo zobrali pár šišiek, ale nedozretú celú rastlinu?! To sú čo za fakáči? Len hlavu rozbiť o dobre tvrdý a ostrý beton