Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Machoman - a jaký je celkový hodnocení a hlavně srovnání systémů (i když drip vlastně nakonec ani drip moc nebyl ) jestli dobře počítám, tak to bylo na vodě jen pár dní - podle barvy listů na posledních fotkách bych soudil, že v sobě mají ještě trochu živin, které nespotřebovali - nebojíš se výsledné chuti?? a jak hodnotíš jednotlivé modely???? jinak KB vypadá hezky .... takže přeju dobrou chuť ...
Původní příspěvek od Neson Machoman - a jaký je celkový hodnocení a hlavně srovnání systémů (i když drip vlastně nakonec ani drip moc nebyl ) jestli dobře počítám, tak to bylo na vodě jen pár dní - podle barvy listů na posledních fotkách bych soudil, že v sobě mají ještě trochu živin, které nespotřebovali - nebojíš se výsledné chuti?? a jak hodnotíš jednotlivé modely???? jinak KB vypadá hezky .... takže přeju dobrou chuť ...
Čus,no řekl bych že EaF je max. o pár dnů rychlejší(v EaF 6/18 a v dripu 9/18) Zase v dripu jak se dostanou kořeny do rohoží taky je to fofr...jo a drip to fakt moc nebyl
Na vodě byl drip 6-7dnů a EaF 4-5 a máš pravdu že to není dokonale proplachly-u dripu to přičítám nedostatkem proplachů (moc zasoleny rohože)
JH - zezačátku strašná vytáhlina,moc se nevětví(např.narozdíl od KB) výnos bude slabej,ale šišky má jak šutry
KB - dobrej model,perfektní vetvení,obrovskej nárust po přepnutí,velice zajimavy aroma(sladky),tvrdost šišek tak průměr,výnosy budou na kytkách různy-ale celkově hodne dobry
NL-tady nevím kde se stala chyba,bo jinak je to špičkovej model...
cuzz, docela by me zajimalo jesli u toho ebb n flow nejedou z tech kvetinacu moc ven kořeny, ebb n flow bych chtel jet ale ne v jedný nádobě kvuli manipulaci s kytkama, tak me zajima jesli pod tema kvetinacema nejsou haldy korenu zmuchlaný do sebe a jesli neni prolem s manipulaci, diky mtm.
Původní příspěvek od mtm1234 cuzz, docela by me zajimalo jesli u toho ebb n flow nejedou z tech kvetinacu moc ven kořeny, ebb n flow bych chtel jet ale ne v jedný nádobě kvuli manipulaci s kytkama, tak me zajima jesli pod tema kvetinacema nejsou haldy korenu zmuchlaný do sebe a jesli neni prolem s manipulaci, diky mtm.
Zdarec, kořeny jsou hrozná pakáž, vylezou a vlezou všude. Lehce je zbrzdí netkaná textilie co zakryje otvory dole. Jak až se dole do sebe zachumlaj je otázka doby na vegetu, jak ten gen koření, počtu kusů apod. to nejsem schopnej určit přesně.
myslis dat na dno kvetinacu netkanou tetilii ? asi blbej dotaz ale hydro jsem tak nejak zavrhoval ale po rozhovoru s clovekem co ji jede dobu a nemuze si to vynachvalit tak jsem se rozhot to taky zkusit, ale tyhle detajly tady na G v hadrophonii nejsou rozepsaný tak do detajlu jak by jsem potreboval/chtel (samosebou o ph a ec, media atd je tady toho ranec a sepsaný luxus,ale ohledne stavby atd):-) jinak jeste jeden dotaz myslis ze u hydra jde udelat kolo o 14 dní drív než v soilu ?? dikes
Původní příspěvek od mtm1234 myslis dat na dno kvetinacu netkanou tetilii ? asi blbej dotaz ale hydro jsem tak nejak zavrhoval ale po rozhovoru s clovekem co ji jede dobu a nemuze si to vynachvalit tak jsem se rozhot to taky zkusit, ale tyhle detajly tady na G v hadrophonii nejsou rozepsaný tak do detajlu jak by jsem potreboval/chtel (samosebou o ph a ec, media atd je tady toho ranec a sepsaný luxus,ale ohledne stavby atd):-) jinak jeste jeden dotaz myslis ze u hydra jde udelat kolo o 14 dní drív než v soilu ?? dikes
Jo myslím na dno květkníků + trochu na okraje at to jde i přes díry z boku, nevím jakej máš konkretně květník.
Výhoda hydra je pokud mluvíš o te rychlosti hlavně v tom, že si mužeš dovolit dřív přepnout. Nějakych zasádních rozdílů v době na květu jsem si mezi třeba kokosem a hydrem v RW,hydrotonu nevšiml. Těch 14 dnů bych neřekl, realně tak týden.