Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych se chtěl zeptat na něco podobného..jelikož si moje matka dala tento rok rajčata jinam,musel sem svoje kytky hodit ke zdi,takže to znamená že na kytky mi svítí od rána od 7. asi nějak do 14-15:00 ... Tak se ptám zda to tomu taky nějak moc vadí...
KILLING:Moc to tomu nevadi,ale zas moc neprospiva.Cim min svetla,tim mensi kvalita urody a asi to bude mit vliv i na celkove dozravani.
Co se tyce dalnice,taky tam mam par kyticek,puvodne to bylo hlavne kvuli zveri,ale jak sem se zahy presvedcil tak zvirata tam spis chodi asi misto kina.Prasata tam maji buk a srnky tam skacou vo 106.Ale jelikos z dalnice neni moznost kytky zahlidnout a je oplocena,navic tam rostou stromky velke asi tak jako budou kytky,tak si myslim ze idealni misto.Este sme kousek vobevili 2 obrovske chuchvalce pletiva na lesni skolku,takze rozhodovani bylo lehke....
A nazoru ze kytku,ktera rostla udalnice bych nehulil se jen smeju...ale urcite tam bude vic olova to nikomu neberu...
Zdravim....no pestovat v kriku kde nie je dobre svetlo sa ani neoplati podla mna....Te rastliny bud budu rast strasne pomaly a budu vytiahnute s malo poschodiami, alebo ti ani nebudu rast, a budu proste len take zakrpatene...Takze tam sprav dostatok svetla, proste to vysekaj na nepoznanie...Ja som s kamaratom akurat minule robil taky flek na grow, a z nic moc miesta sa stalo doslova genialne policko...po pici...Proste zvonku absolutne nic nevidno, ani nespoznas, ale ked vojdes do kriku a odsunies par stromkov v cesticke tak vojdes na taku cistinku s dostatkom svetla...proste som pysny na nasu pracu...po pici...Takze urcite s tym volaco sprav alebo najdi lepsie miesto, to je tiez riesenie....A k tym polovnikom, ved to je jasne ze ti to najdu pokial je to tak blizko...Ak to nasadis vedla polovnickeho posedu tak urobis podla mna riadnu hlupost, ved polovnici nie su jebnuti, urcite to najdu..Rebrik im tam pekne nehaj a nesad vobec pri nich, najdi si teda iny flek radsej...ahojte