Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak davam update k pestu.... rastlinky na poli 1. -su znicene po utoku lesnej zvery :grrrstalo len 7 ..(fotky 3,4)
Rastliny na poli 2. -vsetky ziju ,nastastie
Domace 2 balkonovky (fotky 1,2) Trochu som sa snimi pohral ..1. tvarujem pomocou omotanych dratov na stonke .. vytvaram nieco ako bonsai .. a druhu som zastrihol FIM ale som v tom novacek.. tak newim ci dobre.
Zdravim vsechny groweri .. po dlhsom case to tu updatujem nebol cas ...
Rastliny na balkone zmenili stanovisko a kamarat ich dostal na balkon .. maju sa fajn ale fotky bohuzial nie su
A polia 1 a 2 sa maju lepsie konecne .. tak dodavam fotky z 75. dna rastu
2.pole mi rastie nejak pomalsie a slabo .. 4.fotka
A posledne fotky su choroby co napadli moje rastlinky .. cize potrebujem pomoc 5. fotka je choroba co je casta na 2.poli a 5. a 6. fotka je jeden list z oboch stran z 1. pola ...
Čau, na čtvrté fotce jde vidět, že kytičce chybí dusík (N), mno a ty listy na posledních dvouch fotkách jsou napadené škůdci a nejspíše to budou třásněnky a svilušky.
Zdravim vsechny .. pridavam fotky z 96.dna rastu ....uz sa tesim na svoj prvy zber a ochutnavky ...
Rastliny sa maju skvele az na to ze ostalo len konecnych 6 a z druheho pola vsetky ale su male a slabe .. nedostali kravsky hnoj a nedostatocne som ich predpestoval .. tak asi kvoli tomu su take???
Cuss vsetci ... pridavam nejake nove fotky kvetov zo 107. dna rastu.. holky sa maju fajn..dostavaju velke davky kristalonu a lasky
Uz len cakam kedy prejdu na kvet a ukazu pohlavie .. samci pojdu na mlieko a podobne dobrotky..
Mame uz za sebou aj jedno mlieko a skoncilo to dost zle .- neodhadli sme mnozstvo co mame vypit a nastali 4 hodinove paranoie out of reality
Jedna z rastlin zjedena nejakou lesnou zverou...srnka,diviak a pod.. snad im chutilo .. ale nejak sa jej nechcelo chcipnut tak si ide dalej za svojim cielom
Cuuss a tak som tu zas.. pisu po par ..kytky povyrastli a zacali dostavat uz Krystalon P a K.
A hele boli sme konecne kontrolovat ktore su samce a samice....konecny vysledok 11:4 pre samice... cize 4 samce dostali moznost preukazat schopnosti .. a navarili sme mlieko, maslo, kolace, a nejaky ten Creme de Gras skvely liker...
1.fotka- Moja najvatsia samicka zastrihnuta..
2.fotka-Moja najvatsia samicka nezastrihnuta..
3.fotka- Tak a tu mame samca z ktoreho sa momentalne vari.
4.fotka- Samicka .. nejake to makro
5.fotka- Takto treba ist na samce
6,7,8.fotky- Nejake umelecke zabery.. takto dopada ak si dame nejake sluky na policku
Uz sa len bojim corok.. tak dufam ze sa tento rok postasti
No tak je tu uz update a snim par fotiek rastucich krasavic.... chyba im nejako to dobre hnojivko ale som lenivy dojst do ceska alebo si ho objednat... cize dostavaju kazdy tyzden Krystalon PK
Ohladom samic.. no naslo sa na poli este par hermacov cize vysledne cislo samic je 7 co je dost dobre lebo tych 7 samic boli najvatsie rastliny
to do_Ob: Safari mix je skvela uroda za dobru cenu a nenasiel som na nom zatial ziadnu chybu.. ale i tak buduci rok by som rad Euphoria,Chronic,Skunk a Jack Herrera .. popripade Nebulu, a Durban P... cize ak niekto ma prebytocne semienka na jesen .. nech napise pm .. pls
Joo a este som zabudol .. diky za karmu a podporu.. bez groweru by to neslo
Nazdar groweri .. sem tu zas a pripajam nejaky ten update.. prosim o radu .. ohladom datumu sklizne ...
Rastliny dostali dnes poslednu zalievku Krystalonom PK.. a cakaju na svoj osudny den ...
Tak a nasleduju fotky : 1- Nezastrihnuta samica v plnej krase- zelene pheno
2- makro jej spodnej sisky .. fucking USA
3- Zastrihnuta samica.. nejak pomaly dokvita- fialove pheno
4- Makro z nej
5,- posledna fotka- na lepsie posudenie a tak..
Zdravim tak uz sa blizi sklizen ..predpoved hlasi na dalsie dny krasne pocasie cize rastlinky necham este trosku dozriet a potom idu pod kudlu
Precital som si uz po niekolko-krat clanok Etika OUT-growera a aby som neostal len pri citani tak som zobral vrecia a v lese a okoli jazera som porobil poriadok po rybaroch, polovnikoch a pod.... Proc to hadzu do lesa ... ... na policku som tiez porobil poriadok....
Growers 1:0 (Rybari, polovnici)
Corky som zatial nezbadal v okoli cize pohoda ale posledne dny idu fakt pomaly
Pridavam este par fotiek a o 2 tyzdne bude smokereport a nejake tie fotky sisiek pod mikroskopom a tak...
Cuss groweri .. tak tento rok zatial vychadza skvele .. pole neobjavene .. 2 rastliny uz sklizeny a susia sa a vyzera to na mnoho a mnoho gramu, cize ja a kamosi uz neprispejeme najblizsie mesiace dilerom ani cent ( na slovensku o chvilu euro ) Rasliny sklizene aj z dovodu pliesne (fotka 2.)
Ale pridavam co sa mi dnes stalo: Zeniem si to domov na bicykli s vakom plny vonavych sisiek v totalnej hmle aka je posledne dny u nas .. ked tu asi 15m pred sebou vidim Volkswagen Transit tmavomodrej farby s ciernymi sklami a pred nim nejaky strieborny opel. Hovorim si v prvej chvili ze to su nejaky divni polovnici a v tom si vsimnem tie napisy .. Velkymi bielymi pismenami na chrbte -Policia... neprajem nikomu ten pocit.. siroko daleko nebolo kam ist.. tak som to strhol spat a z vaku vsetko vyhodil... ale nebojte uz to mam ale prajem vam aby vas taketo zazitky obchadzali ..
P.S . niekde som cital na groweri podobny pripad az na to ze mu znicili rastliny..
Tak prvy rok pestu je u konce a da sa povedat ze dost sa podaril
Sklizen bola zaciatkom Oktobra a posledne rastlinky isli dole az 27.10 ale klude pri tomto pocasi co mame tam mohli ostat este 2-3 tyzdne i ked zbytocne...
Jedina pestovana odroda bola Safari mix- od mandala seeds.. ktora mala dobu kvetu 62-75 dni co aj podstate splnila .. zacala kvitnut koncom augusta okolo 25.teho
Ako uz ohlasovala mandala lepsie je nezastrihovat .. vatsi vynos aj kvalita.. mne sa to potvrdilo..
Ohladom hnojenia v mandale kde popisuju ze netreba moc hnojit .. je to dost diskutabilne ale v podstate je to pravda ...
Safari mix by som odporucil pre zaciatocnikov ..... odroda je krasne lepkava
Nejake fotky plus .. urobil som si jednu 10gramovu tehlu v lise
Mnozstvo zo 6 rastlin konecnych je: cca 350 gramov
Smokereport alebo co to dela kdyz si dam bongo
Postupny prichod zhulenosti s chvilami uletenosti a velkej zabavy ktora postupne prechadza na couchlock...
Predpokladane % thc.. > cca 10 .. nikde som nenasiel tento udaj...
Tymto koncim tohtorocny pest .. uvidime sa o rok .. serusss