Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
O vikendu tady byl trosku holocaust, ale vse je snad ok a jede se dal. Dneska jsem rozsvitil sestikilo a pred par dny jsem vzal nejmensi kytku z rohu a vymenil ji s nejvetsi z prostredka, uz tech 400 u ni bylo dost blizko. Pristi zalivka uz bude plnotucna a s extra dusikem..
vlhkost okolo 45%, teplota cca mezi 21-24°C
no show
Naposledy upravil MEDICINEMAN 19-05-2008 v 08:37 AM
Omlouvam se vam i kytkam. Nemel jsem ted vubec cas a tak posledni 2 tydny rostou pekne na divoko.
Uz skoro tyden je proplachuju a sklizen planuju tak za deset dni. Teda alespon jedno pheno. Rozeznal jsem 2 velice rozdilna phena. Skoro pochybuju, ze to druhe je DD.
Prvni je nadherne kompaktni, vonavy,obsypany, rychly a i vynos bude dost slusny. Vune je takova ovocna, sladoucka, ale necpi, takze i bez pachace naprosto ok.
Druhe je vice sativovite, ridsi palky, vune slabsi a takova ordinernejsi. Oroseni nic moc. Na dozrani bude asi chtit vic casu, obzvlaste ta v levem zadnim rohu.
Posledni update pred kosou. Vcera uz jenom cista voda. Minimalne 7 kytek pujde pristi tyden pod nuz. Zbytek si asi postavim za okno nebo co.
Prestoze stale svitim skrz den, tak byla teplota v normalu do 30 a ted je okolo 25. Vlhkost byla posledni dobou urcite niz, nez bych chtel, coz je imho hlavni duvod proc jsou jedny zelnatejsi[:zelnatější] nez druhe. Priste si dam vetsi pozor. Jinak se vice priklanim k teorii o 2 modelech nez 2 phenotypech. Kazdopadne 5 kytek bude luxusnich,2 dobry a 2 zeli.
< -- Luxusni kytka versus druhe nejvetsi zeli, nejvetsi zeli je kytka co dlouho vypadala nejlip
Původní příspěvek od Machoman Čus,pěkny to máš-jen moc nechápu jak to myslíš stou vlhkostí?
Ta levá strana mi přijde víc zežloutlá,ale v bedně by měla být vlhkost u všech stejná.Samo je tam rozdíl např. u spodků a vrcholků...
Ty ruzny genetiky(možná phena) se projevují jen na jiné konzistenci palic,bo i na vzrůstu a stavbě kytky?
V růstu si to měl parádně uniformní...
Vim, ze tam byla vlhkost i kolem 25%, nebler jsem zase zapnul teprve nedavno. Dve to proste nevydychaly a proridli. Druhe 2 jsou docela ok, ale je videt, ze jsou jine nez zbylych 5 DD. A projevuje se to snad vsim: vuni, stavbou kvetu, orosenim, ktere je uvnitr kvetu znacne diskutabilni, jsou to take 4 nejvyssi rostliny,i kdyz ne o moc. Celkove listnatejsi, sativovitejsi vzhled, topolovitejsi rust. Btw si pamatuji, ze uz v rustu nektere vonely jinak. Ordinerneji a mene..
e: a to zloutnuti je prevazne zpusobeny presvicenim, potrebuju jiny stinidlo
e2: nebylo to samozrejme vlhkosti, ale matkar mi potvrdil, ze se mu neco primichalo do klonu, byl to proste humus...
no show
Naposledy upravil MEDICINEMAN 10-11-2012 v 15:31 PM
Tak, a je to hotovo. 55.den jsem se rozhodl 8 slecen vytrhat, uz vypadaly pekne ready a zbytek jsem nechtel trapit Navic nechceme zadny gaucaky ze. I kdyz po prvnich testech to vypada, ze se tomu stejne asi nevyhnu.
Suseni probiha tentokrat s korena a bez listi. Teorie je takova, ze kytka umre pomalu a v boji o preziti spotrebuje ziviny a probehnou v ni jakesi procesy a je to lepsi. Dve jsem normalne zariznul a nekterym jsem nechal vic listi. Chci tuhle teorii vyvratit a overit svou, ze nebude poznat rozdil Konecne bude jasno jestli tahat nebo rezat
A nakonec po dukladne prohlidce tam asi byl 9x DD(teda aspon 7x hehe), par jsem jich proste pos*al. Tusim, ze to melo co delat s tim prehozenim wataze, pro priste z toho vyvodim dusledky.