Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dikyyy. tak to je slušnej odvar. ja sem videl jak to rostlo ve foliaku - taky doslova pred ocima. ale fakt nevim jestli to ma cenu tam neco cpát.. ty čorky fakt sponzorovat nechci
Zdar Lukec,foli.je v poho,jen na můj vkus je ten hnúj ostrý.Sadil bych řezy a tak začátkem července,podle mě budou tak 1m až 120cm.Mam taky foliak a vim jak to valí,dá se to uhlídat na výšku ale pak je to košaté a ventilace je nutná a ve finiši je plísen největší svině,to poznáš sám,zatím čus a drž se!!!!!!!!!!!!!
Původní příspěvek od Ujoo aky je rozdiel medzi sklenikom a foliakom? dik
no přeci skleník:je ze skla -ktreré pohlcuje uv, může se snadno rozbít, je dělaný na stálo na jednom místě...
fóliák: pokrytý fólií, která myslim je lepší, take náklady jsou menší... a rozhodně co jsem měl možnost vidět a porovnát, tak jsem si všiml že foliák oproti skeníku se zaručeně vyplatí, ve foliáku to roste rychleji a jsou zde větší výnosy....
Ty jo, máš to pěkně vymyšlený Jenom jsem se chtěl zeptat, jak to budeš dělat další sezónu. Jestli budeš muset znovu vykopat ,,základy" a dát tam nový hnuj, černozem atd.. nebo to vydrží více generací
Původní příspěvek od Karloz Ty jo, máš to pěkně vymyšlený Jenom jsem se chtěl zeptat, jak to budeš dělat další sezónu. Jestli budeš muset znovu vykopat ,,základy" a dát tam nový hnuj, černozem atd.. nebo to vydrží více generací
budu muset hlavně koupit a natáhnout nový igelit když bude poškozený tento. určitě se vyplatí zainvestovat do pevnějšího!
a základy: jen navezu hnůj a celé to zruchám jako na poli... (hnuj schovám pod hlínu, jen to otočím a podhodim hnojem...)
z toho co tam teĎ hnije bude kvalitní černozem příští rok.
dik cao
známý zakoupil tedkon pořádně mastnou folili i málo pruhlednou, ale fakt pevnou. a tá má být na několik roků.
s tou plísní je to zlé. ale já to mám na volném prostranství a otvory pro ventilaci sou taky pěkné. uvidime...
ve foliáku nic moc ,většinou vás zradí vysoká vlhkost,malý nicotný buds,spousta klacků a listí, a nakonec mordy plísně,práce s ohýbáním to sem ho jel pár let...a seru na to ,jen kytku mezi papriky pro srandu králíkům...leda že by si napodzimek strhal stěny at to luftuje,pozor některý folie filtrují spektrum.....kdzž to neuhlídáš tak se ti to prorve ven
me ted zradili čorky.
ale rust špičkovej.. ze třech kytek jsem prostříhal nakonec 3 kolečka listí a odnoží.a květ nahodili taky parádní. ješte by mesic potřebovali.
jo to větrání je moooc podstatny
Původní příspěvek od PeaceICES Máš to fajné akorát sem se chtěl zeptat jak silné jsou trubky a jak hluboký ten výkop pro hnojivo a jaké hnojivo si použil?Jinak fakt hezké, moc...
edit : jo a ještě jaké máš zkušenosti s větrem?nepolámalo se to?
diky,
trubky jsou duté a jejich průměr je cca 2cm.
výkop má přes půl metru.
je tam silná vrstva kravského hnoje... stačí umět číst.
jak tu velkou plachtu na plášt utopíš v zemi a zahrneš hlínou (takový žlábek musíš udělat)- zatížíš.. tak to ten igelit tak brutálně stáhne že by s tim an itraktro nehnul. a ješte jsem měl přest to 2 pruhy tlustého provazu<-protože když necháš otevřené okno i dveře, tak za silného větru to pěkně vlaje...
bacha hlavně na to at to deně zalejváš, rychle se odpařuje voda... a nakonci bacha na plísně kuli vlhkosti.
ja už foliák nejedu, krásně to roste ale pak přijde nějakej malej deb*lek a ani nejde dveřma, rozřízne si plachtu za pětikilo a odnese ti celou urodu nezralých kytek. tech penez te prace toho materialu,... tak na to fak už nemám.
Původní příspěvek od FatJoe Zdar, neviem či mam postaviť foliak alebo skleník, čo sa mi viac oplati?
Mimochodom- Genialny foliak, a podla tvojho postupu ho postaví každý
Zdar.
cus, tot opravdu otázka...
skleník je drahá investice ale vydrží ti po několik roku napsrosto bez prace. oproti tomu foliak musis rozebtrat.. a davat na jaře nové plachty.
sklenik snadno zamknes.. foliak ti proriznou
vyhodou foliaku je jeho vysoká vlhkost a pařeniště... kytky tam rostou do obřích rozměru...
nicmene jsme videl víc kytek plesnivet castejc ve foliaku nez v skleniku...
je to vse o technice, která se dá vychytat...
hlavne u obojiho vetrat..
jinak je vse v pestiteli...
zalezi taky na financnich moznostech...
cagos