Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoyazz no vidím že to roste...mám nějaký vzory co ty takže budu sledovat ....doufejme že po sklizni budem moct cameronovi poděkovat za toho shamana a EM jinak zatím hezký držím palce..Peace a kachna letí
U mne ten shaman a Em jedou dobre
Vyklicily vsechny semena , ale nektery si to nedaly ale za to muze babka...
Shamani jedou moc hezky, ale EMka se nemusej vubec stydet.
Zálivka: Deštovka
Úpravy: Sazeničky přesazeny do plagron light mixu s perlitem
Foto 1: Massive attack
Foto 2: Purpura
Foto 3: NL
Foto 4: Kořenová ganja (probíral jsem model pána boha --- jednou jsem musel ždímat a to doslova ty rockwoolovy kostky a jak se udělalo misto zaplnil ho koren )
Včera jsem šel do skleníku..... kytky rostou moc hezky, ale babka je nejak moc kropí takže jeden Super Skunk uhnil. Uhnil tak, že uhnil nad hlínou což jsem teda moc nesthinul. Byl tam normální plísnovej chomáček. Na hovno...
Trafo
P.S. Rezy nevím jak na tom jsou dlouho jsem u nich nebyl.
Takže dneska jsem se šel po delší době podívat na řezy.
Zálivka: U nás pořád jen chcalo a chcalo takže jsou zalitý AŽ MOC!
Úpravy: Jen jsem trochu poladil foliáky aby byla co nejmenší šance, že se jich budou kytky dotýkat (nevim jeslti po nebo před vyfocením)
Jinak NLko se mi zdá nějaký nakvetlý. Nějaký důvody mne napadají, ale budu jedině rád když mi někdo poradí. Apeluji tedy na Vás....
Skleník: Takže dnešní kontrola skelníku byla velice příjemná . Ve skelníku je konečně menší vlhkos a květníky mohou vyschnout .
Kytky se po FIMku krásně větví. Zaštípnul jsem FIMem 1x HP, 1xChXbb a 1x DpXem. Větvičky jsou už pěkně rozjetý.
Jinak NLko se mi zdá nějaký nakvetlý. Nějaký důvody mne napadají, ale budu jedině rád když mi někdo poradí. Apeluji tedy na Vás....
Trafo
............a co potřebuješ poradit?
proč to kvete? to víš matky i klony jsou chovaný v cyklu 18/6 no a venku je 14 hod slunce ..tak to nakvete
............co se s tim da dělat?celkem nic teď už je konec května a fotoperioda má max. světla okolo 21.6. takže kytka bude zmatená..asi přejde zase na růst nebo ti pokvete až do podzimu je to různé..
přikládám dvě fotky dokumentující tyto dvě varianty
jestli to vadí, tak smáznu
1.foto kytička podle mne pokvete až do podzimu podobnou jsem měl i minulý rok..sázená někdy v březnu
2.foto tahle kytička zasazená minulý rok vykvetla na jaře a teď valí spíš růst ale už zase začíná kvést-takže je tu i varianta třetí
snad mi rozumíš...
poradil bych pořádně ji podpořit růstovým hnojivem, ať jde do růstu
Šlo mi o to jestli je nakvetlá z periody nebo z nějakýho stresu.
Jak vypadá nakvetlá kytka a jak to dopadá když nakvete už najaře vím, ale díky za fotky určitě někomu tvoje rada pomůže .
Zálivka: Dneska start-up pro všechny! ředení....no do ty mojí nový uber konívky (viz. Foto ) jsem dal asi 2,5ml start-upu.
Postřik: Phytamin pro všechny! od oka....
Úpravy: Z NLka jsem sundal pařník, protože je nějaký žlutý a nemůže to bej přehnojejí, ph, zálivka tak jedině vedro. Plus jsem to okolo něj trochu pokosil aby mělo kdyztak vic svetla.
Foto 1: NLko, nova konývka a rozprasovac na kterej nedam dopustit
Dneska jsem se nějak tak dokopal k tomu se o děvčata víc postarat.
Zálivka: něco deštovka s kousek hnoje a nějakej te zbytek phytaku
Postřik: něco phytaku od minula
Úpravy: ke klonům jsem dal kousek poctivého uleželého hnoje a malý kytičky dostaly některý halfmoonek
Jak je vidět některý kytky dostaly halfmoon a nebo jeste min . Duvod je jasnej. Kdyz kytky nebudu stípat tak je nezpomalim . Pak az naroste další větvička z ohnutýho stonku dostane FIM. Až trochu povyroste sundám kolínko.
Foto 1: větší a menší
Foto 2-3: vetší parta
Foto 4: ohutá brigáda
Rezum se daří dobře . NLku je bez parniku lip.
Jinak jsem dneska nadepisoval květníky protože na vlajeckach uz skoro nic nebylo tak jsem docela lustil
Stav je takovej:
Skleník: 3x Super Skunk (?)
4x Shaman
4x Early Misty
6x COB
9x Pána boha
2x Hash plant
2x ChronicXblueberry
1x DpXem
1x Neznámá - asi umyvadlo
Pole: 1xNorthen Lights
1x Erdpurt
jak tak na to koukám někde mi utekly ty COBxSativa ale to je asi jedno jsou tam taky tak je neceho vic nebo min
To je dneska asi vše
Trafo - krotitel cannabisu
P.S. Na nejakejch kytkach je videt, ze semena jsou mensi kvality.....spatnej genetickej prenos...oprc hermacem.....proste jsou nektery horsi
Zálivka: Plagron-algagrow (jen rezy) 16ml/1konev
Úpravy: Ve skleníku jsem ohnul kytky ,,vzrostlé,, a pošteloval jsem foliák na purpure. Ustipnul jsem nejaky listi a to je tak vse.
Jak jsem tudle ohybal kytky tak jsem byl nejak moooc a ohnul jsem je uplne na hovno takze reset
Foto 1: Purpura - už jede, ale je nějaká kvetoucí tak doufám, že jí ta hnojka nejak srovná
Foto 2: Massive bedna
Foto 3: Massive attack druhá pulka
Foto 4: Ohýbáme ohýbáme
Foto 5: FIM
Foto 6: Rozohýbané DpXem
Foto 7: NLko - ty spodní listy jsou nějak zažloutlý a okousaný, ale nechám je tam at vyzivujou
Trafo
P.S. Kytky jsem ohýbal dneska okolo 12?? A už se do tedka pekne narovnaly
Doporučuju hlavní stonek ohnout razantnějí (pokud nezaštipuješ) - např. přidrátovat k něčemu dole. Takhle to má podle mě minimální smysl (vidíš, jak rychle se narovnaly). Pokud ho přivážeš víc dolů a napevno, tak ti začnou rychleji růst ty výhonky, který jsou teď malý. Až trochu vyrostou nastává pravý čas kdy je začít ohýbat - kolínkovat.
Dle mě je ideální kytku zaštípnout (hlavní výhon) a následně kolínkovat nebo přivazovat. Záleží na tom, jak "džunglovitej" chceš mít keř.
Chci to u techdel kytek udelat jako minulej rok. Ohnu je zastipnu a pak sundam koleno. Pak mi vyjede tak 5 bo 6 hlavnich vetvi....ne vyjede,ale skorigujou se.
Zálivka: Hnojka (na zahrade mame takovou ,,masna,, bednu v ty jsou nejaky kusy hnoje a je to zalitý vodou)
Úpravy: Všechno jsem zaštípal, otrhal nějaký listy, zlamal nejaky kytky a dal jsem na NLko zase pařník.
Už nějakej čas mám u políčka mršinu....nevím kde přesně a nevím čeho.....nicméně proti zvířatům to pomáhá