Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele, myslím, že je zbytečný už takhle hnedka ze začátku do nich prát 4 kilem.. Je to naprosto mrhání elektrikou.. Zkus je dát k oknu ( když bude pěkny počasí ) a nech j trochu vylezt... Takhle akorát projezdíš elektriku...
Nebo pokud máš peníze, kup si zatím nějaky usporky.. a chvilito nech vyrust tak na 10cm a pak pod sodik...
Původní příspěvek od flash.grow Hele, myslím, že je zbytečný už takhle hnedka ze začátku do nich prát 4 kilem.. Je to naprosto mrhání elektrikou.. Zkus je dát k oknu ( když bude pěkny počasí ) a nech j trochu vylezt... Takhle akorát projezdíš elektriku...
Nebo pokud máš peníze, kup si zatím nějaky usporky.. a chvilito nech vyrust tak na 10cm a pak pod sodik...
Na okno to nedávaj! Sorry, ale zbytočne sa vytiahnu(četné skúsenosti a nielen moje). Proste tam zatiaľ nie je dosť svetla. Takže 100 kačiek nájdeš, kúp nejakú aspoň 20-25w úsporku(5400-6500K ideál, alebo to nechaj tak. Tiež si myslím, že je zbytočné na to svietiť 400w, ale osobne by som volil určite nejakú lampu, ako okno. Ak v growení mieniš pokračovať, mohol by si porozmýšľať aj nad nejakou lepšou investíciou: 125-200w daylight na rast a potom tam šupnúť na kvet ten sodík.
Alebo na rast 125w - daylight, 125w purple v jednom tienidle, potom to len prehodiť
No bez urážky pánové, ale v prvé řadě je zbytečné svítit na ty nonamy. V Hanyzově žebříčku priorit (který je pro ostatní growery absolutně nezávazný ) je genetika na prvním místě před osvětlením a ventilací. Nabídek řezů je v zahr. bazaru mrtě a je škoda, aby v tak nadějně se rozjetém boxu nerostlo něco pořádného
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Původní příspěvek od Hanyz No bez urážky pánové, ale v prvé řadě je zbytečné svítit na ty nonamy. V Hanyzově žebříčku priorit (který je pro ostatní growery absolutně nezávazný ) je genetika na prvním místě před osvětlením a ventilací. Nabídek řezů je v zahr. bazaru mrtě a je škoda, aby v tak nadějně se rozjetém boxu nerostlo něco pořádného
Aha, tak to som si už napamätal, čo tam rastie
Pripájam sa k Hanyzovi, genetika je dôležitá (aj keď aj noname môže byť Jac Herrer ). No, v Čechách to máte lepšie, na Slovensku zohnať rezy je problém, radšej si spraviť vlastné matere .Seeds sa objednať dajú...rezy nie, aspoň som sa s tým nejako často nestretol, že by posielali poštou.
Vim že to řikam furt ale řízky už se schánějí a teprve dnes mi dorazila SPS 808 takže paráda....
No jo busem ale do OSTRAVY ? odnás je to 3 hodiny blbim autem a nechci vědět kolik to je buse idkyž je dobře když se pro to něco udělá .. bez práce nejsou koláče ... Nějak to seženu vim že na elektroměru se to otáčí na prázdno ...
strejdaa: ja jel 100kilaku do brna za kozzym kvuli rizkum ale vyplatilo se to takze nez pestovat nonamy tak se radci poradne zhul a udelej si pekny vylet
Box i výbava vypadají dobře. Udělej si někdy o víkendu výlet a zajeď pro kvalitní genetiku, stojí ti to za to. Dokud budou rostlinky moc malé, třeba první týden, klidně na ně sviť jen 2x30W zářivkou s modrým spektrem, ušetříš za elektriku. Pokud elektrika nehraje roli, sviť tím čtyřikilem, ale měj ho dostatečně vysoko, klidně i 60cm. Hodně zdaru!
Zdar lidi, dneska mi přišel ofuk centilátor. Pruměr 18cm, klipsnový, 2 rychlosti a douká dobře. To mi umožní dát níže lampu.
Lampu mam asi 25cm od vrcholků.
Teplota je 27-31 ( nejcasteji 29).
Zvlhčovačka jede naplno přez den na mírno přez noc.
Ofuk na 1. rychlost.
Mam nějakej divnej teplovlhkoměr protože to ukazuje na vlhkost dvě čárky ale zdá se mi to blbost když běží zvlhčovačka naplno ne ?
Odtah mam asi na 1/3 možná víc. Zdá se mi jak kdyby hned vlhkost prchala pryč a nedržela se tam. Ted když mam ještě ofuk tak ubec to hned odfoukne a na řezy nejde nic .
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.