Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » SAMEC vs SAMICE a PH
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
strobe
Stálý Člen

Karma uživatele strobe - 100% PěstitelskáKarma uživatele strobe - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ty kytky se mi vytahly ještě víc - dá se to zastřihnout i když to je přepnutý na qět? - nemyslim na nějaký rozvětvení, spíš aby to nebylo taq velký.. ??

nejsou někde fotky jak vypadá hermafrodit? u nějakejch kytekk jsou jasný chlupatý palice a pod nima pár oválnejch kuliček -z těch vznikne zase palice nebo je v tom pyl? nechtěl bych aby mi ganja vojela polárku:/ to kombinování asi opravdu neni dobrý

Old Post 09-05-2001 v 21:57 PM
strobe je offline   Profil uživatele strobe   Find more posts by strobe   Foto galerie člena strobe   Click here to Send strobe a Private Message   Add strobe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec dolů Příspěvek č. 18

Podle me to zastrihnout muzes, ale musis pocita se snizenym vynosem vo tu cast kerou ustrihnes, protoze to uz asi moc neporoste. Ale jestli by ty palice maj malo svetlla tak by z toho stejne nebyla zadna kvalitka.

Jestli ty ovalny kulicky vypadaj jako samci kvety /urcite tu fotka nekde bude/ tak to je hermafrodit. Jestli jich neni extra moc tak by se to dalo vostipat a pak tam asi njaky zase narostou tak opet vostipat /jen ty samci kvety ne palice/

Old Post 10-05-2001 v 21:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
erik
Nový Člen

Karma uživatele erik - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 19

Co všetko má vplyv na to či to bude samec alebo samica . A ako docielim čo najviac samíc pri oudoor pestováni.

Old Post 24-02-2002 v 19:08 PM
erik je offline   Profil uživatele erik   Find more posts by erik   Foto galerie člena erik   Click here to Send erik a Private Message   Add erik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majkl
Stálý Člen

Karma uživatele Majkl - 92% PěstitelskáKarma uživatele Majkl - 92% PěstitelskáKarma uživatele Majkl - 92% PěstitelskáKarma uživatele Majkl - 92% PěstitelskáKarma uživatele Majkl - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Největší vliv má asi výběr semen a kyselost půdy...
Takže se snaž vybrat si půdu Ph tak 5-7 ne nižší a semen dej rděj víc, aby sis' moh' později vybrat...
Nejvýhodnější je si z nejlepšího semenáčku (samice samozřejmě) udělat matku a dál jet jen z řízků, ušetří se tím hodně času a zklamání.

Happy grow!

Old Post 25-02-2002 v 07:07 AM
Majkl je offline   Profil uživatele Majkl   Find more posts by Majkl   Foto galerie člena Majkl   Click here to Send Majkl a Private Message   Add Majkl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 21

zjednodušeně= pokud rostlina bude jakkoliv trochu víc strádat nebo trpět, usměje se na tebe samec :-)

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 26-02-2002 v 18:56 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pablo Honej
B I O T O X í k

Karma uživatele Pablo Honej - 1% PěstitelskáKarma uživatele Pablo Honej - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Tak jsem se nedavno bavil s jedním borcem co dodělává zemědělku a v diskuzy jsme přišli asi k následujícímu názoru:

Jedná se o to, že když je dobrý rok a je tedy dost samic a málo samců, tak v další generaci už tolik samic není (respektive zvýší se poměr samců ku samicím). Jako by rostlina vicítila, že by bylo moc samic na malém územý (moc semínek se přirozeně daleko od rostliny nedostane a tudíž by rostliny strádaly). Naopak, pokud je rostlina v prostředí kde nějak strádá, tak v další generaci se snaží mít co nejvíc samic = co nejvíc se rozmnožit, aby nějací jedinci přežili.

Docela mi ta teorie připadne pravděpodobná. Ale klidně to tu můžeme prodiskutovat.

ENCYKLOPEDIE PSYCHOTROPNÍCH ROSTLIN

Old Post 28-02-2002 v 16:58 PM
Pablo Honej je offline   Profil uživatele Pablo Honej   Find more posts by Pablo Honej   Foto galerie člena Pablo Honej   Click here to Send Pablo Honej a Private Message   Add Pablo Honej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pablo Honej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No obvykle mám poměr samců/samic tak 50%/50% (in i out).
Ale pri lonským outdooru jsem předpěstoval u kámoše ve skleníku a z 50sazenic bylo jen 5 samců!! Tj. 10% a 90% samic. A to měly naprosto příšerný podmínky (málo je zalejval, bylo tam strašný vedro a špatná půda - pH přes 8). Když jsem je od něj dostal vypadaly hrozně, ale venku se pěkně vzpamatovaly. Bohužel z těch 45 samic jsem sklidil jen 3, protože mi zbytek ukradly nějaký zmrdi a požraly zvířata.

Haman - Flying smokers

Old Post 11-03-2002 v 21:45 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farky
Stálý Člen

Karma uživatele farky - 46% Pěstitelská

samec Příspěvek č. 24

zrovinka sem asi zpozoroval ze se mi z dvou ww vyklabal jeden samec-kanec ale nevim to jiste.usuzuju podle takovejch bobulek ne vetvich ve velikosti asi seminka.jsou celi zeleny a je jich tam kotel.kytky mam 5 tejdnu stary a so to moje uplne prvni indoory.mat tedy pravdy stim samcem?a mam ho vyskubnout nebo se znej neco jeste vyklube?aspon naky semena.?????

Old Post 18-03-2002 v 18:20 PM
farky je offline   Profil uživatele farky   Find more posts by farky   Foto galerie člena farky   Click here to Send farky a Private Message   Add farky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dexmon
Stálý Člen

Karma uživatele dexmon - 61% Pěstitelská

2farky Příspěvek č. 25

asi myslis pyl

Old Post 18-03-2002 v 18:37 PM
dexmon je offline   Profil uživatele dexmon   Find more posts by dexmon   Foto galerie člena dexmon   Click here to Send dexmon a Private Message   Add dexmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farky
Stálý Člen

Karma uživatele farky - 46% Pěstitelská

pyl Příspěvek č. 26

pyl v tom zadnej neni,jednu tu bobuly sem kuchnul a nic sem nenasel.myslite ze bych to mel radsi vyskubat?nebo to mama nechat na herma ale to mi zas oprca tu druhou ww,ne?

Old Post 18-03-2002 v 18:41 PM
farky je offline   Profil uživatele farky   Find more posts by farky   Foto galerie člena farky   Click here to Send farky a Private Message   Add farky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Prave predevcirem mi ty "seminka" oprcali vsechny palice. Mam hermouse .. Ty bobulky se najednou otevrou a vysype se z nich pyl. A muze to byt ze dne na den.

Pokud to neni tvoje jedina kytka, tak ji rychle zlikviduj a listy v mliko premen.

Old Post 18-03-2002 v 19:44 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THX
Stálý Člen

Karma uživatele THX - 89% PěstitelskáKarma uživatele THX - 89% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 28

1. Mam takovy pekne velky kvetinace asi 40l( bohuzel jen asi 2) a chci to do nich pichnout (toho svyho ne ), ale jde mi o tohle: neni trochu divny si udelat treba deset sazenic a potom zasadim dve do tech 40l z tech 10...a budou to zrovna samci...a 40l v p*****.Neni to pak ztrata pudy, ziviny v p*****? Podle tech pestiku ci co to je to fakt nepoznam...takze neni radeji lepsi si priplatit za femilizovany semena a nevyjde to potom na stejno nebo lip?, ale + s tim, ze budu mit jistotu, ze to nebude mit koule?

2. Vim, ze zalezi na pude a podminkach atd..., ale tak priblizne kdyby se mely zacit tvorit koule atd...abych najednou nezjistil, ze se to uz vopichalo...?

3. Na obalu tech substratu je, ze to ma PH asi kolem 5,0 az 6,5 nebo podobne...to je dost kolisavy ne? a je to velkej rozdil samcu oproti 7PH? Prece tim, ze tam dam perlit a kalifornsky (vite co...) se to nezvysi, ne? A jak jsem vycetl tak by PH melo bejt prej kolem 7 aby tam bylo min samcu? Ale nepripada mi, ze by to nekdo jeste upravoval, alespon podle tech pestitelskejch rad...

Tak dik za rozumny odpovedi, beru vse...

Old Post 21-04-2002 v 12:51 PM
THX je offline   Profil uživatele THX   Find more posts by THX   Foto galerie člena THX   Click here to Send THX a Private Message   Add THX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Hledej chlapče hledej a vše najdeš!

Dělá se to tak, že máš víc kelímků (třeba od jogurtů) a v nich máš sazeničky.
Zjištění pohlaví je jednoduchý: až bude mít kytka aspoň 2 patra(nepočítej děložní lístky), tak to spodní kompletně zakryješ něčím neprůsvitným(třeba papír) a za pár dnů ti ten spodek vykvete. Pak to buď vytrhneš nebo odděláš papír a dáš to do těch svejch 40l.

Kyselé Ph zapřičiňuje více samců, to je pravda, ale ne nějak kriticky.

Prostě to udělej, jak jsem ti to napsal a příště Hledej(odkaz vpravo nahoře)!

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 21-04-2002 v 21:44 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THX
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Vim kde hledat. neboj....S tim PH dik..nerad bych mel samy samce
Prave jsem chtel vedet jestli to poznam, nez to presadim....o to mis slo...zdali se mi totiz ty kelimky atd...dost maly...na to aby to v tom rostlo, nez to poznam, ale kdyz to tak pises, tak to tak udelam....jinak dik za help...

Old Post 21-04-2002 v 23:07 PM
THX je offline   Profil uživatele THX   Find more posts by THX   Foto galerie člena THX   Click here to Send THX a Private Message   Add THX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
balsos
Nový Člen

Karma uživatele balsos - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

PH je důležité! Já jsem měl půdu hodně kyselou-5,0-5,5 a s 20 kytek bylo 12 samců.

Old Post 25-04-2002 v 00:24 AM
balsos je offline   Profil uživatele balsos   Find more posts by balsos   Foto galerie člena balsos   Click here to Send balsos a Private Message   Add balsos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THX
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Tak koukam, ze kazdej to vidi jinak .....

Old Post 25-04-2002 v 18:53 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás