Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r To mi pripomina ten stary, otrepany vtip o zmene nazvu sloveska na Maroko... Z duvodu toho, ze na Slovensku uz ziji jen MAdari, ROmove, a Koko...
Původní příspěvek od Mozdik Zemepisne asi Afrika... Lenže je tam veľa vojen + násilie, takže...
Severná Afrika ( Egypt, Lýbia, Tunis, Alzírsko, Maroko ) má na pestovanie "silnej" marihuany priam božské podmienky. Napr. Maroko je dovozcom marihuany a hašu pre celú EÚ.
Nevím, zda bych chtěl pěstovat zrovna v Maroku. Jelikož tam pěstují v opravdu velké kvantitě (právě kvůli vývozu haše) a neřeší samce, měl bych opravdu strach z naprcané úrody. A myslím že to vůbec není sci-fi
Nejlíp bych viděl Mexiko a pak asi tu Afriku. U nás se ale taky daji najít pěkný fleky a když se k tomu přidá genetika vybraná pro naše podmínky a v srpnu nepříjdou kroupy, tak to nemá chybu..
No jo, jenomže levná pracovní síla se rovná okamžitému provaru mezi lidma a tím pádem i výprasku od pověstné narkomafie...
V Jižní Americe jsou lidi, co se podle mě dvakrát nerozmýšlí komu věnují kulku do zátylku a řekl bych, že drogoví konkurenti budou na prvních příčkách...
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
nooo asi ta Australia.... heh.. cital som grow report o NH... a od vtedy tam chcem pjestit.. sice malo vody .. ale to slnko.... oznova diera=ultrafialove ziarenie=kristalky.. heh.. a najblizsi sused 500 km daleko .
Nieze by sa mi zle pjestilo u nas, si to clovek aspon viac vazi, ked sklizi len raz do roka...