Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem opet zde ... dneska pribyli 2x Skunk No1 a kytky vesele rostou az na jeden rizek co jsme zapomneli vecer schovat z primeho slunka a jak jsem prijel ze skoly tak mel uschle ty vetsi listy ale vypada ze to jeste rozdycha ....
takze ta kytka na te posledni fotce je urcite samice ... zbyle 3 jeste nwm ... na fotkach jsou pouze 2 protoze ostatni 2 jsou normalne na zahrade v zemi ale nechce se mi je fotit
Opet update ... dneska se bude kutit bubler ale musim jeste sehnat viko ... do bubleru pujde GWS x WR ale musim ho dostat ven z hliny a dat do toho bublaku tak doufam zeto prezije ... vecer snad budou fota hotoveho bublaku s kytkou
no zatim ze 4 noname je jedna samice a jeden samec tak uvidim ... a kamos ma uplne stesti se stala takova nehoda minuly rok ze kamos neskosil samce cestiny a oprcalo to PP a byli z toho nejake seminka lae klicivost asi tak 0,1% a kamosovi vyklicilo jedno seminku a ted z toho je asi tak 60cm kytka a jeto samice takze to bude zajimave ... a pekne se mu vetvi .. nekdy hodim foto jeho kytky
takze pro ty 3 male hajzliky (SS+2xSkunk1) jsem skutil sklenicek ... a ty rybiska v tom akvarku se normalne o kousek povytahla od vcerejska o.O .... tak pristi tyden dam fotu at to je poznat ze to roste ... a dneska jsem jeste ostrihal velke listy na ten velke NoName samici a udelal Supercroping a poohybal jeste half moonama aby byl pekny kracek :P
Dneska nakoupeny Advanced Natural Power Enzymes + a 25% kyselina fosforecna pro snizovani pH + antidetekcni folie ... to vse na bublaky ktere jsou jiz 2 a jeste dnes pribyli dalsi 2 clenove jmenem Shivas Mystery ..... zitra dodam fota
takze prispevek c.21 posledni fotka je taky samice ... a ty zbyle 2 NoName jsou samci ... jednoho nechavam porad rust ani nevim proc a druheho co mam v kvetinaci si necham na pyl .... ..
Takze new photos ... na bublaky na terase jsem se vy*ral a udelal jenom jeden maly ktery mam v pokoji za oknem a konecne jsem vyfotil ten muj maly parnik
1,2. MiniBubler GWSxWR - obal je z antidetekcni folie jinak to je normalne 2l petka z urizlym vikem akorat na kvetinac a okraje kde je kvetinac oblepene izolackou a t to lip sedi
3. NoName - asi samec, necham si ho na pyl
4. Tak to je muj parnicek se stribrnou folii :P - Osazenstvo tam je 2x Skunk No1, 2x Shivas Wystery, 1x SuperSkunk
5. NoName - Samice a budeme z ni delat jeste par rezu protoze je pekne rozvetvena a nektere vetve si zbytecne stini a neni kde je roztahnout
1. Celek - celkem 10 kytek + 2 ktere na fotce chybi protoze jsou jinde
2. Takze z leva - WW,ChRxAK-47,JH--> nevim presne ktere je ktere tak snad se to casem dozvim, Skunk.No1 a ten maly zakrslik je ShivasMystery ktere se uplne zaseklo po tom co bylo nejakou dobu v bublaku kde se tomu zrovna nedarilo/moje chyba /
3.zase z leva - Skunk.No1 a to vedle nwm co je /bud WW,ChR nebo snad doufam ze BlackDomina/
4.zleva - ShivasMystery, GWSxWR
5.NoName - snazim se to co nejvic roztahnout
6.Pouziti tezsi techniky /predtim tam byl mensi kamen ale ta svine kytka ho zvedla/
7.NoName na zahrade - 100%Nature
8. A jako tresnicka na dortu muj ultramegaextrasuperhusty bubler ve kterem to uz konecne roste ...
Nechci rejpat, ale není zbytečný si nechávat NoName na pyl ? Přeci jen kvalita nebude zřejmě taková jako origoš semeno nějakýho dobrýho modelu. Nicméně jestli to dobře zkuřuje a má se k světu, tak proč ne
Ten NoName neni to nejaka takova "cestina" proste zhuluje to dobre i roste ale na ten pyl se asi vy/vis co/ ... no a kytky pekne rostou ale fota bohuzel nemuzu dohodit protoze momentalne nemam fotak.... aspon to pak bude vetsi zmena az tu dam fota
6.Z leva- Nwm,JackHerrer, a ted ty 2 nwm ktera je WW a ktera ChR x Ak-47(nevite plz co je s tou jednou kytkou ?), Skunk.No1
7.NoName 100%Nature- uz to ma tak 120cm asi a celkem pekny kracek... nekdy to nafotim vic z blizka ale nechce se mi tam chodit s fotakem jak tam byli sousedi ....