Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak to jsou kurva velký květináče 40 až 80 litrů to je docela hafec mno ale asi se k vám přikloním akoupím teda asi ještě nějaký větší květníky mno uvydíme jak to dopadne .Budeme si muset trchu víc zainvestovat ale stím asi nic neuděláme.A co bychom neudělaly pro naše květinky že :-)
ja doporucuju 40l kvetinace,(ale vazne bacha na to provzdusneni jak, tady nekdo psal prede mnou) vetsi uz je podle me zbytecna vec.. maj je treba v Hornbachu napr: od kerastuku
zdarec lidi tak denska jsem pořídil ve firmě Plastina květináče kazový jenom sem tam je flek nic víc mno a prodávaly to na kila jedno kilo stálo 60 kč takže jsem pořídil ůspešně mno snad to bude stačit přikládám sem foto vejde se tam 40 litrů zeminy a 35 litrů vody vyskoušel jsem to tetka je to divný ale je to tak mno koupil jsem jich deset tak snad to bude stačit a tetka nějak vyřešit abych tam nemusel jezdit každej druhej den mno nejsou tam díry tak musím nějak vyřešit aby tam tam zůstalo aspon trochu vody na dně pokaždý když tam budu.Tak bych prosil nějakou rozumnou radu která je spolehlivá díky moc všem vím je to debilita ale to se musí taky nějak vyřešit ne snad
Původní příspěvek od Ercon mno, ty 40 jsou idealni, ale platit bych za to nechtel..mam jich hafec ze stavby od toho kerastuku a kolik bys jich bral?
Tie dierky tam dole určite urob, lebo ti zhnijú korene... Ak sa bojíš vysichania, tak vyskúšaj zavlažovací knôt, ktorý ponoríš do nejakje nádoby s vodou a druhý koniec do hliny a hotovo...
na doma 10 - 20l. na ven 30 - 50l a nejlip prdnout do nich rizecek aby se hned zacal pekne vetvit. samozrejme ulozit do prostoru kterej je co mozna nejdyl na slunicku..
p.s. nekde sem tady videl peknej tred o hydrokyblich, aby se nemuselo zalejvat tak casto, staci doplnit cca 1x za 14 dni vodu, pridat paar hnojek a je to.. roste to samo