Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tři měsíce je dost
za poslední dobu je tam víc produktů, zrovna přemejšlim o turfcompu
jinak já na dvou cannabiskách dělal test ale právě žádný větší odchylky a právě sem neznal podrobnosti tak sem to neodsuzoval...
by mě zajímalo jestli se dá sehnat něco co se naváže rychlejc
Právě jsem o tom přípravku začal přemýšlet taky. Na outdoor to vypadá slibně a navíc je to za skvělou cenu. Akorát se rozhoduju, jestli vzít Symbivit nebo Turfcomp. No a vezmu k tomu ještě jejich hnojivo Conavit a mám na příští sezónu venku vyřešený všechny problémy. :-)
hlava vyhulená mám tři kila doma a až pak mě napadlo že je to na trávníky a tak tam asi bude mín houby. a jakože jo - 20% myko, 80% ostatních složek sem se ptal mailem. hodně dotazů mi už zodpověděli ,)
takže TURFCOMP NEBRAT
pro naše potřeby je lepší hnojivo conavit + houby symbivit . na out!, na indoor vůbec nedoporučuju je to zbytečný , to chce jinej produkt s myko houbama kterej dřív chytí "efekt" . u symbivitu je to asi až 3 měsíce tuším
Začal jsem se selekcí 4 rostlin v únoru a to pod usporkama Blue 2x36 W a 50 W + 36 W.
Při prvním přesazení do teku květináčů cca litru zeminy jsem použil symbivit.Nasypal vrstvu symbivitu zhruba půl centimetru.Rozprašovačem navlhčil tu vrstvu symbivitu a na to postavil kořenový bal přesazované rostliny.Dosypal okolo zeminu.Řádně prolil(né přelil) vodou.
Po zjištění pohlaví byla kytka přesazena znovu s vrstvou symbivitu do cca.10L + - květináče.
Kytka byla vystavena low stres treningu,ohábání,zaštipování po 3 až 4 patrech.Květináč jsem obalil bílou folií(aby se nepřehříval květináč).Minimum hnojení!
Odrůda byla freebee seeds INDOR MIX od NEKTARseeds 5 ks regular - bonus od hemcy
Bohužel musela být rostlina v polovině srpna odstraněna.
Foto č.1 - půlka června
Foto č.2 - půlka srpna
Jo, pokusně byly udělány řezy,z kterých díky mojí neschopnosti přežil jeden.Nedokvetl.
Hold indoor model,ale nádhera.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.