Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
O tom mrazaku jsem jeste neslysel ale oni vyhodily klicky a dal jsem je do hliny jenze nevylezly....mozna jsem zlomil vyhonky nebo nevim..ale nektere jsem vyhrabal a byly plesnive....
Jinak kytickam se dari veli dobre ani se netahnou do vysky,maji dostatek slunce atd...
Potreboval bych od vas kapanek poradit:
-kdy mam dat kvetinky do vetsich kvetinacu??(vim vse je ve FAQ ale i tak me to muzete napsat)
-kdy mam zacit hnojit???
-namychal jsem si substrat:40%kaktusove zeminy,30%substratu pro sazenice,20%perlitu,10% pisku.PH by melo byt cca 5,5-6,5
potreboval bych poradit fe FAQ jsem cetl ,ze se nemaji kyticky doma zastipovat,jenze oni uz maji 3 patra tak by to bolo potreba.Ven je budu davat az zacatkem kvetna a to uz budou mit aspon 5-7 pater,no a zastip az u sedmeho patra je celkem na nic....
Jinak rostou jak zvody pohnojil jsem je kristalonem a Biozzem Grow(1/2davky)...a jde to poznat dokonce maji i tmavejsi barvu.
aha aha,mno az je budu sadit ven tak je zrovna zastrihnu ,ale vetvi se dobre jde to videt i na tech fotkach....uvidime mozna si udelam nejake rezy..aspon na selekci pohlavi.
Nekdejsme tady ale cetl,ze se to da poznat pomoci zakryti vetvicky.....
Původní příspěvek od Hy3nA no to poznáš až na podzim, pokud si nechceš z každý kytky udělat řízek, na kterym bys to třeba pod nějakou usporkou poznal dřív.
takjednoho samce uz jsem odhalil a jeste neni ani leto...dokaze me nekdo vysvetlit cim to je???
Dwarf Vingette: Pokial chceš vedeť čím to je,že už teraz ti nakvitla rastlinka,tak je to tím,že si sadil skoro a proste zblba,pretože fotoperióda nebola ešte dosť dobrá Ak sa mílim ,tak ma opravte ..