Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky přemýšlím který si mám vybrat,jestli turbo 125 nebo TT 125? výkonově a cenově se se dost liší a nevim jestli by turbo 125(180/160 m3/h) utáhlo 250W?
to tt se mi zdá v pohodě..bohužel nemám s čím porovnat..hlučnost není zlá..mám to v kuchyni a když je skříň zavřená tak víc slyšim lednici..ještě ho tam nemám přišroubovanej ..je jen tak položenej ve výšce mezi vrcholkama a lampou..teplota tam je opravdu dost velká cca 32 stupňů ale taky mám špatně vyřešenej přítah...až si půjčím vrtačku tak to dám všechno tak jak mám v plánu a dám vědět jak jsem s tou teplotou dopadl...ke všemu jsem zjistil že se mi do skříně nevejde cooltube páč mám jen 60cm šířku a cooltube má 50 plus roury..to prostě nejde..přemejšlim že to komlet přestavim do jiný skříně(špajzka neni tak dobrej prostor jako to vypadalo ze začátku )
Nevím si stím ELKASEM rady,nepíšou tam ani parametry,viz. http://elkas.cz/eshop/detail.php?polozka=29892721 jak mám vědět co kupuju?Vubec se v tom nevyznam,pls porad te někdo,kdo už jste si z něho objednávali.dik fest!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.