Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě mám jeden dotaz tak snad mi někdo poradí. Kdybych teď (polovina března) vyndal ty dvě menší kytičky za okno, začnou kvést nebo poznaj, že je jaro, a že se prodlužuje den?
uschlý listy sou vlhkostí a větrák vlhkost snižuje takže asi jo. kdyby si je dal za okno myslim že by chytly trochu šok ale vzpamatovaly by se. ale ted je deštivý počasí málo světla
Tak mám pár změn. Větrák na ofuk jsem ze skříně vyndal, protože opravdu hodně moc snižoval vlhkost a kytičkám usychaly listy. Dvě AK 47, které byly o dost mladší než ostatní jsem přesadil do velkých květináčů a dal včera za okno, snad to nějak přežijou. A skříň jsem včera přepnul na květ. Dneska už pořídím nějaké ty fotky, do teď jsem nestíhal.
MIRIS, LoSo: Díky za pomoc a podporu !
Tak zase nějaký fotky z 03. 04. 2008. 22. den na květu.
1. fotka: Moje nejhezčí kytka No name
2. fotka: Detail No name
3. fotka: Vlevo 2x Afghan kush, vpravo 1x AK 47
Původní příspěvek od Laborec425 Dneska asi přepnu na květ a zítra dodám nějaké fotky. Ještě bych se chtěl zeptat na jeden problém. V pátek jsem koupil větrák na ofuk kytiček a včera jsem zjistil, že některé z nich mají spíš ty spodnější listy úplně uschlé. Je to tím větrákem? Předem díky za odpověď .