Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Machomane - co ty jsi za .... bych rad vedel!! vzdyt vymena vzduchu tam bude.. akorat nabudu mit drahy ufo nebo ulitu. proc tady resite co bude v lete?? vy snad vite kde budu pres leto pestovat?? prosim vas prestante resit tady teplotu! uz jsem pestoval 1200W a vim jak topi. a na hnojivech si setri sam!
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Původní příspěvek od pestouniii proc je podivne mit ec metr a ne ph metr??
Čus, no je to podivný měřit přesné ec a přesné pH vody s hnojkama nebudeš vědět, protože to bez pH metru přesně nezměříš. Jediný co můžeš s kapkama měřit je čistá voda bez hnojek, jak psal už Svahadji jak chceš změřit zabarvený roztok?
Na jednu libru pod šestikilem je akorát 2-3kytky(větvící indiky). Vem si že bys jich tam měl 8, tak by měla jedna 7,5/8=0.93l na kořeny. S nezastřhlým orangebudem možná - má hlavně centrální salám, ale stejně v tom nevidim výhodu. To se budou kytky lámat pod vlastní váhou.
Srovnávat přesnost měření kolorimetricky s ph metrem je LOL, nic lepšího než phminitor neseženeš a nic jinýho se neprojeeví na zdravě zelenejch kytkách tolik jako stabilní ph. Samozřejmě sou i štastlivci co ph neměřej, ale maj štěstí na vodu takže s nim nemaj problém.
Dokud to máš na půdě kde je 5° tak ten odtah možná "stačí" - teplota ok, ale asi bude nedostatečeej přísun co2 a v květu vysoká vlhkost. Chci vydět jestli ti ty sunony budou stejně stačit v červnu až bude na půdě 32°
Když sem viděl ty reakce na minulý stránce, už sem chtěl tenhle příspěvek smazat
ahoj, taky zareaguju...
k XyXovu příspěvku "...proč to sem dopr...dáváš,když si nechceš nechat poradit..." - přiznávám,že neznám všechny souvislosti a proto mi tohle trochu nejde na rozum, ale opravdu si myslíte,že by sem( na grower.cz) měli přispívat pouze ti, kdož chtějí radu???
Na otázku "chceš snad dýlovat???..." - lidi tu cpou karmičky lidem, co si jedou slušnej byznis a možná se jim i každý ráno klaněj. stačí se podívat na fotografie pěstíren některých členů a nemusíte mi nic říkat. K tomu bych ještě dodal, že je mi to fuk. Ať si každý dělá, co chce...
Ad pH metr: Moje zkušenost je taková, že pokud se s tím člověk moc sere, tak moc nesklidí. Aneb jel jsem s kapkama, šlo to. koupil jsem pH metr a kytky povětšinou musely pod kudlu dřív,než jsem čekal. Vrátil jsem se ke kapkám (jedu bíkazy,takže roztok je trochu do červena) a jakmile to ukáže oranžovou, tak už se s tím neseru, nic neladím a jede mi to v pohodě...koupi pH metru bych neviděl jako nutnost.
Ad hnojiva: GH jsem měl, ale nikdy jsem s nimi nedosáhl takových výsledků, jako s atamáckýma...čus
Erixon - s ph metrem jsem psal v predeslem prispevku. tak si to precti.
a jak velkej odtah by jsi tam dal ty?? nepis mi tady jakou znacku ale jakou by mel mit kapacitu..
s teplotou se vazne trapit nemusi, staci si zase precist moje predesle prispevky
5 kytek je podle me na truhlik akorat a uz jsem tady psal ze mi jde hlavne o vrcholove sisky. rikal mi to mnohem zkusenejsi grower nez jsi ty nebo ja. nerikam ze je spatny kdyz tam mas tri ale rozhodne neni horsi kdyz jich tam das vic!!!!! je to proste na kazdym a nelze rict co je lepsi.
MAZAT NIC NEMUSIS!! jen nechapu proc chcete resit to co by mohlo nebo nemuselo byt... tu mistnost jak tady vidis, jsem postavil jenom na jednu sklizen. a do 2,5 mesice ji chci mit pryc. proc mate takovej strach o teplotu?? ja vim ze ji nemuzu podcenit a rozhodne si ji budu hlidat.
co se tyce vetraku tak si bud jistej ze jsou stejne uciny jako ufo pri stejny kapacite, tim mylsim m3/h
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
XyX - myslis ze si opravdu chci nechat radi od tebe??!!!
kdy jsem rikal ze jsem nejlepsi pestitel?? na tu karmu si hrajou typci jako jses presne ty!! ted ti taky neco poradim. ...ser se na tu svoji 25OW lampicku a zkus neco vetsiho pac tohle nema vubec cenu. vidis to?? ted zacinam psat stejne nesmysli jako ty!!! jsou proste veci u kterych nemuzes rict ze musi byt tak nebo onak. proste tyhle veci zalezi na kazdym jak si je udela. muzes radit ale ne mi tady rikat co si budu kupovat!! protoze ulita do meho boxu prijde na trochu vic penez nez k tobe.
a myslim ze tady ani nemusis psat jak jsi ty zacinal a na pokolikaty se ti podarilo vypestovat rostlinu co je aspon zcasti podobna ganje... promin... ale prijde mi vazne divny ze pises co sem muzu davat a co je podle tveho nazoru moc velke!!! hold asi hodne hulim
XyX - zapomeli jsem ti odpoveded ohledne hnojiv. hnojiva me doporucil zase clovek kterej uz nejakej patek pestuje.. ktery hnojivo je podle tebe lepsi a levnejsi nez general hydroponics?? doufam ze ne advanced