Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
za mesic to budou uz dva roky, zacinal sem out, ale ted uz jen in, uroda se s kazdou sklizni zvysuje a zvysuje, kvalita take tuto sezonu jsem to ale nejak prehnal, po zkusenostech z te predchozi jsem si rekl ze tam toho muzu nacpat daleko vice ze ohybanim to stejne jako u predchozi sezony luxusne ukociruju, bohuzel ted uz mi to doslova prerusta pres hlavu a nestacim prostrihavat a ohybat
takze do budoucna mam stale co zlepsovat..
zdravim vsechny, ja budu pestit tento rok poprve... ((Durban Poison)), a kurim uz tak dva roky.... - v te ankete chybi 0 roku ---> jak uz tady nekdo zminil
---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---
Já sadím šestým rokem na vesnici to byla paráda ale už druhým rokem bydlím v bytě v městečku takže zatím balkon než vychytám nějaké vyhovující fleky kde se dá alespon trochu bezpečně zasadit protože čorky jsou všude