Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
M4rt!n:
hmm...dobra otazka....!!!tezko rict...ja myslim ze urcite..marokanci nato maj jakousi latku...ale kterou fakt netusim...taky sem nadtim chvilku premyslle...ale je too fakt moooc!!
no to by aj mna zaujimalo.....A ako funguje to ze pridas lad....asi som zle tomu pochopil......Vsak ked ide zelene, tak by som dal mensie sito, alebo co....nechapem tomu ladu...kde ho pridas?:..
Původní příspěvek od Damien no to by aj mna zaujimalo.....A ako funguje to ze pridas lad....asi som zle tomu pochopil......Vsak ked ide zelene, tak by som dal mensie sito, alebo co....nechapem tomu ladu...kde ho pridas?:..
no tak nazev na sucho je podle toho že
je to bez ledu stačí si to pročíst......
The Pooh
-hele prosimtě jak je to s kvalitou?
neni kvantyta na ukor kvality??diky
přijde mi že toho máš nak hafo
Hm... dík hoši, ani nevíte jak jste mě inspirovali, tak za dva dny to zkusim a hnedka jsem napíšu svojí zkušenost Jen jsem se chtěl zeptat, jak dlouho sušíte to listí cca? Asi se to nemá sušit do tý podoby, že bych to listí rozdrolil v ruce?
já mám taky takovou otázečku,, když klepete přes ty sýtka, tak tu trávu máte nadrcenou nebo roztřihaný na kousíčky a pak to až přesýváte, protože když do toho sýta narvu normalka suchý listy,, tak z toho asi nic nevytřepu ne?
no jde o to, že na tom listí musí bejt ňáká pryskyřice (trichomy) a ty se timhle oddělej a vytvořej ten "písek" ze kterýho slisuješ ten koláč. Takže je nejlepší listí od palic.
A drtit se to musí jen přiměřeně tzn. ne na prach
Myslim, že z těch normálních velkejch nepocukřenejch listů nic nezískáš.