Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Grower Photo Canna Cup 07
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

souhlasim s JAHmaicanem je tam vcelku hodne fotek ktere nemaji nic spolecne s konopim ... a to by tam bejt snad nemelo ... at se vede

Old Post 22-01-2008 v 10:15 AM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ja se ani Carlosovi nedivim,ze rozesila nejaky PM,dokonce bych se ani nedivil kdyby v nich nektere cleny fuckoval->3krat sem dal nahodne zobrazit fotky z Umeni a nasel jsem tam nespocet krajinek,na kterejch samozrejme nejni ani silueta naky kytky,dale pak nejaky slecny,to hazte do AKTU growerek,to tam taky nepatri+jeste nakyho wopelychanyho cokla a chciplou vcelu....
Ty fotky co tam nepatrej sou sice vetsinou hezky,ale proste tam nemaj co delat.Co to musi bejt za jelito,kdyz vidi !!Cannabis!! cup a foti tam tohle.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 22-01-2008 v 10:32 AM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od johnson

No tak bez uspěchu, dam https a když chcíi nahrát fota a dam registrovat, beztak naběhne forum a že jsem již registrovan a dal nic nejede, ach jo.

Zvěř
Musis to prepsat a dat ,,Aktualizovat'' (to je to tlacitko se sipkou v liste na hore), aby si ten internet uvedomil, zes neco prepsal. Pak ti ,,registrovat'' zmizi.

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 22-01-2008 v 14:36 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel

Zvěř
Musis to prepsat a dat ,,Aktualizovat'' (to je to tlacitko se sipkou v liste na hore), aby si ten internet uvedomil, zes neco prepsal. Pak ti ,,registrovat'' zmizi.

Nezmizelo.... Prostě tam tu fotku taky nedostanu....

Old Post 22-01-2008 v 15:29 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od lipi

Nezmizelo.... Prostě tam tu fotku taky nedostanu....

V tom pripade bych videl chybu ve spatne nastavenych Cookies nebo tak, ale o tom uz nevim.

Jeste si uvedomuju drobnost - musite mozna byt uz predtim na Groweru prihlaseni pres https

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 22-01-2008 v 15:38 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Já měl problém uploadnout fotky taky, vyzkoušel jsem všechny prohlížeče... logovat přes https, a nešlo to.
Problém sem vyřešil až když jsem opravil Cookies v nastavení profilu tady na groweru.

Takže: můj grower -> nastavení -> a v sekci "Login, Cookies & Privacy" zaškrtnout ano,ano,ano.

edit: (první ano je ivisible mode - ten zaplej být nemusí)

Hodně zdaru, Kaspars

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Naposledy upravil Kaspars 22-01-2008 v 21:32 PM

Old Post 22-01-2008 v 17:44 PM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Kaspars
Já měl problém uploadnout fotky taky, vyzkoušel jsem všechny prohlížeče... logovat přes https, a nešlo to.
Problém sem vyřešil až když jsem opravil Cookies v nastavení profilu tady na groweru.

Takže: můj grower -> nastavení -> a v sekci "Login, Cookies & Privacy" zaškrtnout ano,ano,ano.

Hodně zdaru, Kaspars

Respekt tobě kámo!!! Řiká se chytrýmu napověz, hloupýho trkni a já holt potřeboval pořádnej trkanec!!!
Peace

Old Post 22-01-2008 v 21:07 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnson
Nový Člen

Karma uživatele johnson - 85% PěstitelskáKarma uživatele johnson - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tak jsem to tam konečně po 3 dnech dostal, díky za rady, ta poslední byla správná :-D

Old Post 22-01-2008 v 21:30 PM
johnson je offline   Profil uživatele johnson   Find more posts by johnson   Foto galerie člena johnson   Click here to Send johnson a Private Message   Add johnson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 25

UPDATE: Flashová galerie již přihlášených více než 500 fotografií byla spuštěna na: https://cannabiscup.grower.cz/voting.php

Můžete browsit jednotlivé kategorie a též si pustit déle než hodinovou prohlídku všech fotografií.

Chcete přehled fotografií seřazený podle autorů?

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Naposledy upravil carlos 23-01-2008 v 01:50 AM

Old Post 23-01-2008 v 01:39 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od carlos
citace:
Původní příspěvek od mirkoff
jen malá technická... při převodu fotografie na thumbnail a na náhled se občas nepřevede celá fotografie

potkal jsem tyto dvě:
https://cannabiscup.grower.cz/photos/large/61.jpg
https://cannabiscup.grower.cz/photos/large/158.jpg

To jen v případě, že se dotyčnému nepovede upload (je přerušen). V takovém případě by měl fotku hned vyměnit kliknutím na ni a opětovným nahráním.

lidi lidi!!! KONTROLUJTE si ty fotky po uploadu...

stačí se podívat na mimichat

Old Post 23-01-2008 v 10:57 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

... to serazeni podle autora by bolo skvele .
Ano chci ..... dik a cau

edit: zdravim drakar ... to by me zajimalo taky jestli se to da zjistit ......jinak si myslim ze by to snad nikdo neudelal...
a jestli jo tak !!! smazat !!!

Naposledy upravil fenor 23-01-2008 v 15:32 PM

Old Post 23-01-2008 v 11:35 AM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drakar
Stálý Člen

Karma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% PěstitelskáKarma uživatele drakar - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Zdarec, tak jak jsem tak prohlizel prihlaseny fotky tak jsem nektere uz urcite videl, treba na googlu nebo v casopisu reflex, tak me tak napadlo ze nekteri nepoctivci a urcite se najdou i tady se muzou chlubit cizim perim kdyz si odnekud stahnou peknou fotku, da se to vubec zjistit?

Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...

Prvni indoor SPAJZ 250w
SPAJZ 250 - 400w II

Old Post 23-01-2008 v 13:02 PM
drakar je offline   Profil uživatele drakar   Find more posts by drakar   Foto galerie člena drakar   Click here to Send drakar a Private Message   Add drakar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Pohodička Projekce na celou obrazovku... Příspěvek č. 29

Vychutnejte si fotografie ve full screen režimu skrze tlačítko vpravo dole ve Flashové slideshow (viz obrázek).

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 23-01-2008 v 20:20 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

tak já bych si dovolil deklarovat jasné vítězství Pohromovo žmoulaného plastiku (dále jen PŽP hašiše) na privátním kanabis kapu za hojné účasti elitního členstva tenhle víkend.

Snark in the System

Old Post 28-01-2008 v 12:28 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

Muhehehhe

Snarkici a to jsem dneska z dlouhe chvile vyrobil jeste lepsi materialek, tenhle opravdu bubla kdyz ho nahrivas, jestli pojedes nekde kolem tak dej vedet:-)))

Naposledy upravil 28-01-2008 v 17:44 PM

Old Post 28-01-2008 v 13:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DUPI
Stálý Člen

Karma uživatele DUPI - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

A ještě si hodim jeden dotázek tady a pak mizim do Čekárny ( nejmenovaná putika v Praze ) na brčko:

- bude možnost pak ty fotky hromadně odněkud stáhnout, či si je u vás obědnat ?

Já totiž nemám tolik času, abych si je tu vklidu na internetu skouknul Plno se mi jich tam líbí a rád bych si je po skončení soutěže prostudoval vklidu ( třeba v práci, tam mám času dost )
Jak to vidíte, bude pak nějaký uploaud nebo CD ( DVD ) verze ?

Opatrně, šlapete po mích snech

Old Post 28-01-2008 v 16:46 PM
DUPI je offline   Profil uživatele DUPI   Find more posts by DUPI   Foto galerie člena DUPI   Click here to Send DUPI a Private Message   Add DUPI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás