Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja se ani Carlosovi nedivim,ze rozesila nejaky PM,dokonce bych se ani nedivil kdyby v nich nektere cleny fuckoval->3krat sem dal nahodne zobrazit fotky z Umeni a nasel jsem tam nespocet krajinek,na kterejch samozrejme nejni ani silueta naky kytky,dale pak nejaky slecny,to hazte do AKTU growerek,to tam taky nepatri+jeste nakyho wopelychanyho cokla a chciplou vcelu....
Ty fotky co tam nepatrej sou sice vetsinou hezky,ale proste tam nemaj co delat.Co to musi bejt za jelito,kdyz vidi !!Cannabis!! cup a foti tam tohle.
No tak bez uspěchu, dam https a když chcíi nahrát fota a dam registrovat, beztak naběhne forum a že jsem již registrovan a dal nic nejede, ach jo.
Zvěř
Musis to prepsat a dat ,,Aktualizovat'' (to je to tlacitko se sipkou v liste na hore), aby si ten internet uvedomil, zes neco prepsal. Pak ti ,,registrovat'' zmizi.
Původní příspěvek od Soul Rebel
Zvěř
Musis to prepsat a dat ,,Aktualizovat'' (to je to tlacitko se sipkou v liste na hore), aby si ten internet uvedomil, zes neco prepsal. Pak ti ,,registrovat'' zmizi.
Nezmizelo.... Prostě tam tu fotku taky nedostanu....
Já měl problém uploadnout fotky taky, vyzkoušel jsem všechny prohlížeče... logovat přes https, a nešlo to.
Problém sem vyřešil až když jsem opravil Cookies v nastavení profilu tady na groweru.
Takže: můj grower -> nastavení -> a v sekci "Login, Cookies & Privacy" zaškrtnout ano,ano,ano.
edit: (první ano je ivisible mode - ten zaplej být nemusí)
Původní příspěvek od Kaspars Já měl problém uploadnout fotky taky, vyzkoušel jsem všechny prohlížeče... logovat přes https, a nešlo to.
Problém sem vyřešil až když jsem opravil Cookies v nastavení profilu tady na groweru.
Takže: můj grower -> nastavení -> a v sekci "Login, Cookies & Privacy" zaškrtnout ano,ano,ano.
Hodně zdaru, Kaspars
Respekt tobě kámo!!! Řiká se chytrýmu napověz, hloupýho trkni a já holt potřeboval pořádnej trkanec!!!
Peace
Můžete browsit jednotlivé kategorie a též si pustit déle než hodinovou prohlídku všech fotografií.
Chcete přehled fotografií seřazený podle autorů?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
... to serazeni podle autora by bolo skvele .
Ano chci ..... dik a cau
edit: zdravim drakar ... to by me zajimalo taky jestli se to da zjistit ......jinak si myslim ze by to snad nikdo neudelal...
a jestli jo tak !!! smazat !!!
Zdarec, tak jak jsem tak prohlizel prihlaseny fotky tak jsem nektere uz urcite videl, treba na googlu nebo v casopisu reflex, tak me tak napadlo ze nekteri nepoctivci a urcite se najdou i tady se muzou chlubit cizim perim kdyz si odnekud stahnou peknou fotku, da se to vubec zjistit?
Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...
Vychutnejte si fotografie ve full screen režimu skrze tlačítko vpravo dole ve Flashové slideshow (viz obrázek).
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tak já bych si dovolil deklarovat jasné vítězství Pohromovo žmoulaného plastiku (dále jen PŽP hašiše) na privátním kanabis kapu za hojné účasti elitního členstva tenhle víkend.
Snarkici a to jsem dneska z dlouhe chvile vyrobil jeste lepsi materialek, tenhle opravdu bubla kdyz ho nahrivas, jestli pojedes nekde kolem tak dej vedet:-)))
A ještě si hodim jeden dotázek tady a pak mizim do Čekárny ( nejmenovaná putika v Praze ) na brčko:
- bude možnost pak ty fotky hromadně odněkud stáhnout, či si je u vás obědnat ?
Já totiž nemám tolik času, abych si je tu vklidu na internetu skouknul Plno se mi jich tam líbí a rád bych si je po skončení soutěže prostudoval vklidu ( třeba v práci, tam mám času dost )
Jak to vidíte, bude pak nějaký uploaud nebo CD ( DVD ) verze ?