Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárec Groweriii,teplotu jsem už poešillll.Do skříně jsem dal fén s termostateeeemmm.Funguje to fakt superrrr,dennníí teplota 23°C -60%.Nočníí 18°C - 35%.Ale zase mi dělájí starosti kytičkyyyy.mám už je ve skříni od 5.1.08.A vůbec nechcou růstttt,mají nějakou divnou žlutou barvuuuu.Nevěděl by někdo čím by to mohlo býttt???HELPPPPP
Hlína je BioBizz Light-mix z Growshopu.Smíchaná z pískem a z kokosemm.Naspod je štěrk.Na hlíně je napsáno EC 1.2 a Ph 6.1-6.3.Co mám dělat s půdou,aby mě to pěkně rostloooooo.Helpppp
Naposledy upravil Fikus obecny 23-01-2008 v 11:16 AM
podle mího to bude problém s kořenama......nejlepší bude když je prostě vyhodíš a koupíš new ale hlavně je nedávaj do tý samí hlíny....páč i ty new klony by chytli to co tyhle.......měl jsem to podbně koupil jsem 60ks od kozzyho a všechny mi chcípli....nejdřív vůbec nechtěli růst tak jsem je vyhodil přičemž jsem zjistil že maj tmaví kořeny...asi nějáká plísen bo newim. každopádně bejt tebou rozjedu to odznova z tyhle už nezachráníš a i kdyby....už jsou chycený a to není dobrý
Taky už sem nad tím přemýšlelll,že bych to vyhodil pryčččč.A rozjel novejjjj.Proč ta hlína je špatnáá???Kupoval sem ji v Growruuu z Ostravyyy.BioBizz Light-mix smíchaná z pískemmmm z kokosemmm.Jakou mám hlínu použíttttt???
Názor - hlína nemusí být špatná. Je na Tobě, zda to rozjedeš znovu, podle mne se kytičky vzpamatujou. Jen budou nějakej čas potřebovat, jelikož tři tejdny neměly, uznej, moc vhodný podmínky tolik potřebné pro přeměnu a zpracování živin v počáteční fázi života. A jak už tu bylo řečeno - jednou už jsou chycený.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Zdáreccc,vzdal sem toooo.Už sem to vyplll.Dal sem naklíčit semínka Snow Whiteeee.Tak sem zvědavej kolik se jich ujmeeee.Doufám že se naklíčí všechnyyyy semínkaaaa.