Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Alga Bloom je normalni hnojivo na kvet:
ALGA BLOOM - organické hnojivo pro fázi květu(N-P-K,1,5% 13% 14%)Speciálně pro květovou fázi proto Plagron vyvinul Alga-Bloom. Plagron Alga-Bloom je organicko-minerální tekuté hnojivo. Obsahuje přesně vyvážený poměr fosfátů a draslíku, které rostlina přijímá přímo a které zajišťují optimální tvorbu květu na přírodní bázi. Fosfor v Alga-Bloom zajišťuje lepší rozvoj kořenového systému a silné, bohaté květy. Draslík obstarává transport živin celou rostlinou a zvyšuje celkovou obranyschopnost rostlin. Plagron Alga-Bloom obsahuje 13% fosforu, 14% draslíku, 1,5% dusíku, stopové prvky, vitamíny, enzymy, růstové hormony, fermenty a přes 20 druhů aminokyselin. Použití: 4 ml na 1 l vody -> prevzato z www.growshop-ostrava.com
grow/bloom akcelerator a PK 13/14 jsou normalni doplnky...podle me mas dobre hnojiva, sam jsem je pouzival a byl jsem spokojeny
Bud si malo hnojil (porid si EC metr) nebo jsi mel spatnou genetiku (pozadej nejakeho zkuseneho clena)
Původní příspěvek od nide Alga Bloom je normalni hnojivo na kvet:
ALGA BLOOM - organické hnojivo pro fázi květu(N-P-K,1,5% 13% 14%)Speciálně pro květovou fázi proto Plagron vyvinul Alga-Bloom. Plagron Alga-Bloom je organicko-minerální tekuté hnojivo. Obsahuje přesně vyvážený poměr fosfátů a draslíku, které rostlina přijímá přímo a které zajišťují optimální tvorbu květu na přírodní bázi. Fosfor v Alga-Bloom zajišťuje lepší rozvoj kořenového systému a silné, bohaté květy. Draslík obstarává transport živin celou rostlinou a zvyšuje celkovou obranyschopnost rostlin. Plagron Alga-Bloom obsahuje 13% fosforu, 14% draslíku, 1,5% dusíku, stopové prvky, vitamíny, enzymy, růstové hormony, fermenty a přes 20 druhů aminokyselin. Použití: 4 ml na 1 l vody -> prevzato z www.growshop-ostrava.com
grow/bloom akcelerator a PK 13/14 jsou normalni doplnky...podle me mas dobre hnojiva, sam jsem je pouzival a byl jsem spokojeny
Bud si malo hnojil (porid si EC metr) nebo jsi mel spatnou genetiku (pozadej nejakeho zkuseneho clena)
Aha tak uz jsem si o tom tez neco precetl
se omlovam,ze tu mlzim
Prijde my to divne s michane hnojky s kvet doplnkem ? Bylo by dobre ,kdyby se nekdo ozval kdo pouziva tuto kombinaci Alga grow a Alga bloom
rad bych o tom slysel neco vic
Este dotaz. Je v pohode ked kytky vyberam pri zalievani? Ci to hybanie s nimi im nesposobuje stresy. A co ta tvrda voda? A inac kupil som terra grow na rast,takze uz mam hnojky??? Co ten graf expiry?
Diky.