Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Alesh: A jakou ty jsi jel koncentraci kdyz si jel tu mandalu??
JA jedu podle toho co mi rekli v G-shopu a podle kamose kerej taky daval podle navodu a slo to f pohode vid...
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Hmmm tak to je naky divny. Myslis ze by mi v G-shopu lhali?? A pritom sem jim rikal ze to mam na bubbler. Skuste sem jeste nekdo napsat svoji skusenst s koncentraci hnojiv od AH v bubbleru
Kamo tak ted sem stravil 30minut hledanim a docela neuspesne. Skoro vsichni growers se spokoji pouze s vetou "Hnojim kompletem od AH" nebo " Namichal sem hnojky na kvet" ........
TAk uz sem mozna zjistil co moje kytky trapi. Koukal sem do bubbleru a zdalo se mi ze to malo bubla....ale rikal sem si ze to je proto ze je tam uz docela dost korenu a ze nejsou videt bublinky....ale dnes vecer jsem se nsatval a vytahl kamen ven....a jde toho z nej sakra malo.....takze hned zitra kupuju novy kaminky.....nebo vzduchovaci hadici kdyz budou mit....zatim jsem provizorne vymenil jeden ze dvou kaminku at je tam aspon trochu vzduchu......
MAchoman: Ph merim.....a kdyz budes hledat tak ho i najdes....
Alesh: Jenze ja sem rikal ze to chci PRIMO do bubbleru! A typek rikal ze ma taky doma bubbler a jede plnou koncentraci. KAmeny sem dal dneska novy . Roztok menim pravidelne to se neboj........a sliz tam nako nemam mno......
Mno ale oproti vcerejsku ( kdy sem dal pod jednu kytku novy kamen ) mi pripada ze se na ni prestali delat novy flicky ....oproti tomu ta pod kerou sotva bublal ten zasranej tak na ty pribilo.......Kdyby to bylo moc hnojiva tak by se mi to projevilo i na AK-cku kery ma stejny podminky jen vlastni bubbler a vlastni vzduchovadlo.....
Původní příspěvek od Jpt MAchoman: Ph merim.....a kdyz budes hledat tak ho i najdes....
Alesh: Jenze ja sem rikal ze to chci PRIMO do bubbleru! A typek rikal ze ma taky doma bubbler a jede plnou koncentraci. KAmeny sem dal dneska novy . Roztok menim pravidelne to se neboj........a sliz tam nako nemam mno......
To že máš akvaristickej test akvin jsem si přečetl(mimochodem s přesností natom moc dobře není) a v hydru už je celkem rozdíl pokud tam máš Ph 5.8 nebo 7.0.Nikde jsem nevyčetl na jaky ph upravuješ.
MAchoman: Jo neni moc presnej ale lepsi nez nic. Rekl bych presnost na par desetin ale rozeznat 5,8 od 7 jeste zvladam. A v tabulce kde mam napsany hnojeni je i Ph......
Mimochodem poradnej Ph testr uz je na ceste a doufam ze prijde do konce tydne.
TAk dneska sem kamarodvim telefon ( fotak sem nesehnal tak me nekamenujte) vyfotil ty listy. Uz je to videt trosku lip.
Notno podotknout ze pod rostlinou pod kterou jsem vcera vymenil kaminek se uz na novych vyhonkach neudelali. Naproti tomu rostlina pod kterou bylo jen malinko bublinek to ma furt. Dneska sem tam dal asi 10cm dlouhy kameny a chystam se koupit oponu....
Jo jinak dneska asi protrham vsechny listy ktere jsou tim poskozeny at vidim rozdil....
Hmm...fakt nikdo neporadite co to je??
Dneska sem koukal na kytiz a na novejch uz se to neobjevuje....takze to mohlo byt tim vzduchovanim...ale chci si byt jisty
Jpt
jak vypadaj koreny?Nejsou potazene slizem a slepene do hromady?Koncentraci hnojiv bych bud tebou snizil na 33% koncentraci.Mas asi spatnou vodu s vysokym Ec.
Mno takze s urcitosti muzu rict ze povlak na korenech opravdu zadnej nemam. Ted sem na ne sahal a sou krasny...pekne beloucky a BEZ povlaku.
Hnojivem to taky nebylo. MYslim ze na 90% to bylo vzduchovanim ptz nove vyhonky uz vypadaji krasne.....od te doby co jsem dal nove vzduchovaci kameny. JInak zitra snad prijde PH metr tak v sobotu vymenim roztok. A asi uz nasadim 100% koncentraci.....
TAk dneska sem vam udelal naky fota......
Foto1: Celkovej pohled do G-roomu. otocil jsem bubbler o 90stupinku
Foto2: Fotka korinku pro neduverivce.
Foto3: Misty
Foto4: Misty
Foto5: Misty
Foto6: AK-48...uz se zacina rozjizdet
Zdar Jpt,kytky vypadaj moc hezky K+.Problem na listech uz zmizel??Docela by mne zajimalo k jakemu zaveru jsi dosel ty.Co to muze bejt?Spatna cirkulace vzduchu v pestirne,vlhkost,ph nebo co??