Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera jsem shlídnul tenhle snímek od Christophera Nolena a musím říct, že na mě udělal dost dobrej dojem. Je to o maníkovi, který od jisté nehody trpí téměř okamžitou ztrátou paměti stávajících událostí, takže si vytvoří určitej systém zaznamenávání informací a na tom staví svojí další existenci. Sílu mu dodává myšlenka na pomstu smrti své ženy. Je to hodně spletený a z výbornym "rozuzlením" (jinak by na mě asi ten celkovej dojem neudělal ). Podívám se na něj určitě ještě jednou a až budu mít hulení tak zas, abych mohl udělat závěrečnej soud .
Mechanický pomeranč je naprostá lahůdka, byl jsem na něm v atlase vypálenej a nezavřel jsem čelist od první scény s bezdomovcem až k titulkům. Možná trochu silný kafe, ale když to necháte trochu uležet a přemýšlíte o čem že to vlastně bylo zjistíte věci. Doporučuji knihu.
To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!
Lynch je skutečně řízek. Drive mam doma na cedesu a nemůžu se zbavit dojmu, že ženský nejsou 4 ani 3 ale jenom dvě. Proč se v půlce filmu prohoděj (jasná scéna když si černovláska upravuje paruku před zrcadlem, aby měla ofinu stejně jako blondka) je záhadou. Modrej klíč, bych řekl, znamenal klíč k hollywoodu (krychle která pohlcuje mladý a nadějný herečky a vyplivuje blekotající důchodce) a taky samozdřejmě znamenal smrt černovlásky. Napadlo mě, že by to mohla bejt jen jedna postava, protože na posteli leží mrtvá blondka (mimochodem si na ní lehá na začátku) ,a že by do sebe byli jen zamíchaný dva její příběhy z různýho času (scéna s parukou).
Má někdo nějaký další postřehy? Pište! Ten film mě krutě dostal!!!!
PS Víte, že když Lynch začal točit Twin Peaks, tak ještě vůbec netušil, kdo že tu Lauru Palmerovou vlastně zabil?
no ja si takhle obcas jezdim na ty seminare a festacky (Letni Filmova Skola - Uherske Hradiste;jinak nejezdite tam nekdo taky?) filmu a tak jsem toho od lynche videl vic a super je jeho modrej samet ,ten kdyz jsem videl poprvy na projekci od pulnoci ,podporeno nejakym speqem ,tak sem si ho pekne uzil.jinak cronenberg je taky good (moucha) ten lynch je v praze kazdou chvili (sakrazejasemvplzni) ;( ;(
Taky sem byl na divokým promítání BlairWitch, seděli jsme uprostřed lesa na šutrákách, byla hrozná zima, foukal vítr. Promítalo se na prostěradlo, co povlávalo ve větru. Trochu sme zašpekovali a musím říct že sem se MOC bál.
Ja som od neho videl Lost Highway a tiez som to vôbec nepochopil. Ale bol som stohe desne v prdeli, tak depresivny film som dost dlho nevidel ešte že som predtźm nepofajčil. Vedla názvu tohoto filmu by vždy mali nakresliť velký prečiarknutý joint.
Už se moc moc těšim na dnešní Twin Peaks! To bude mazec!
Mechanickej pomeranč je těžký súro (jako surovost)! Pro odpočinek doporučuju novej film od Disneye a sice Příšerky s.r.o. Je to geniálně vymyšlený a strašně roztomilý.
Kvalitní byla Magnolia a úplně miluju filmy od Pythonů. Třeba svatej grál, nebo Život Briana je super.
Zdravim
V sobotu jsme byli v Aeru na Pythonech (Svatý grál a Smysl života) a bylo to solidní. Před námi seděl nějakej páreček středního věku a dotyčná dáma některý hlášky docela nepobírala ("Every sperm is sacred", "Liver Donors Inc.", nebo zápas profesorů a žáků v ragby)
Nás zhulence docela dostala upoutávka na festival Jeden svět. Běžel dokumentární film o Cyklonu B a plynovejch komorách, kterej opakovali i před Smyslem života, takže jsme ho viděli dvakrát. Dost hustý, lidi byli jako opařený. Pak nastoupili Pythoni a bylo vystaráno
majklovče já tě doplnim - ten film natočil Christopher Nolan, od kterýho jinak asi nic neznam, ale film je fakt dost schizofrenní ,
trošku mi to připomělo další výbornej českej filmeček s Menšíkem v hlavní roli - ten film běží po zpátku, ale je vyprávěnej souvisle - začíná mešíkovo popravou a pokračuje až k jeho narození, no dyž jsem to viděl poprvý vůbec jsem nechápal, fakt geniální... Jo a ten filmík se myslim menuje Happy End (???)
no po tom speku, co sme si dali na konci filmu sem zjistil, ze moje kratkodoba pamet je taky v hajzlu. Spanelska chripka je fakt neuveritelnej nater.
Ale filmecek byl mimoradnej, jeste na nej urcite kouknem, co rikas Majklovce ?