Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Crash chuťových buněk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Čím to je?
Jseš moc zkouřenej, bal menší brka .
Co tě to napadlo kouřit zplesnivělý pálo? Smiř se s tím .
Jsi mrtvola, máš rakovinu plic, zbývá ti měsíc .
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
hulabalu
Stálý Člen

Karma uživatele hulabalu - 87% PěstitelskáKarma uživatele hulabalu - 87% PěstitelskáKarma uživatele hulabalu - 87% PěstitelskáKarma uživatele hulabalu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ja sem nak citlivej na brcka kdyz tam je hodne-teda i malo tabaku, uz vela krat som sa stoho zeblil ze sem myslel ze se uz nepozbiram, tagze radsej brcka ja ne... cista ganjina z vodnej nebo bonga je to prave pre mna....

ale kdyz hulim normal light cigo (teda hulim fakt len obcas) tak taky nekdy to nezachutna-proste hrozna pachut a tak to ihned odhodim... a zapijem to necim...

Double Nlite 125w & AERO Scrog style (4xSWK)
---
Old System: 250w metla/sodik,substrat.
2xJH,4xG13 | 3xNL,3xMLI

Old Post 31-12-2007 v 06:37 AM
hulabalu je offline   Profil uživatele hulabalu   Find more posts by hulabalu   Foto galerie člena hulabalu   Click here to Send hulabalu a Private Message   Add hulabalu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hulabalu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulabalu
Stálý Člen

Karma uživatele hulabalu - 87% PěstitelskáKarma uživatele hulabalu - 87% PěstitelskáKarma uživatele hulabalu - 87% PěstitelskáKarma uživatele hulabalu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jo na tu pachut je dobre neco popijat medzi slukami, mna to nekdy i hrozne stipe v krku... nj, ten vapik by sa mi hodil moooooc.

Double Nlite 125w & AERO Scrog style (4xSWK)
---
Old System: 250w metla/sodik,substrat.
2xJH,4xG13 | 3xNL,3xMLI

Old Post 31-12-2007 v 06:42 AM
hulabalu je offline   Profil uživatele hulabalu   Find more posts by hulabalu   Foto galerie člena hulabalu   Click here to Send hulabalu a Private Message   Add hulabalu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hulabalu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

mi sme jednou u mistra na praxi (ve stole) nasli hrozne starou ganju co smrdela jak caj i sme se hadali jestli to je fumo nebo ne a bylo to i to trochu zhulilo...

Old Post 16-11-2008 v 21:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CzechMan
Stálý Člen

Karma uživatele CzechMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

no, nevim jestli jste na to nekdo pomyslel, ale - hnusna chut na konci, zvlast jeste kdyz to brko zacne u filtru lepit, je ten samy shit, co se usazuje ve sklenence casto to dela plesnivka a taky cerstve ususena trava

Old Post 24-11-2008 v 16:15 PM
CzechMan je offline   Profil uživatele CzechMan   Find more posts by CzechMan   Foto galerie člena CzechMan   Click here to Send CzechMan a Private Message   Add CzechMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dumbo
Stálý Člen

Karma uživatele dumbo - 0% Pěstitelská

Re: Crash chuťových buněk Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od DarkANg
Zdravím groweři ,
mám takové dilema . Když jsem se přestěhoval do nového bytu tak jsem v kuchyni našel prapodivný balíček ve kterém se skrývalo circa 30g dajaké ganji. Leč ganja byla zjevně již velmi dozrálá, až plesnivá.

V té době jsem neměl žádné pálení, tak jsem se rozhodl to vyzkoušet (jsem blázen, neodsuzujte mne pls). Ubalil jsem opravdu obří brko z těch co nejlepších kousků a zapálil . Prvních pár natáhnutí bylo docela oukey, ale pak se chuť naprosto změnila a byl to prostě hnus. Vůbec to nezkuřovalo a ty pocity.

Abych to ukončil, marihuanu jsem okamžitě vyhodil. Teď po nějakém tom měsíci jsem si všimnul, že když pálím brko tak se mi ke konci, kdy už jsem dosti zkouřen vrací ta hrozná chuť té ganji. Není to nijak silné, prostě když potáhnu tak mnou projede třes a chytím silný pocit na zvracení (to se ale neuskuteční) a hrozná nechuť. Zvláštní je, že to je jen u osobních brček z okýnka.

A teď "babo" raď, je to opravdu tím že jsem si dal tu plesnivou ganju, nebo jen tím domácím prostředím a tím že doma kouřím stejná brka jako s více lidmi???

P.S ještě že mi čtvrtka johnathana spadla do topení.

P.S2 nestává se to vždy, přesto docela často.

S díky za Váš ctěný názor, DarkANg

Tak to mas dost tazke chlape, mne keby sa odrovnali chutove bunky tak skapem hladom.

"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok
"Volím, teda som"

Old Post 24-11-2008 v 20:23 PM
dumbo je offline   Profil uživatele dumbo   Find more posts by dumbo   Foto galerie člena dumbo   Click here to Send dumbo a Private Message   Add dumbo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dumbo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás