Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
http://photos02.allegro.pl/photos/o...27/16/297271637
Harry Thürk - Hodina mrtvých očí - v originále Die Stunde der toten augen.
Smažení péčka pěkně oldschoolově tabletkama, šmelení s péčkem s motorkářema, násilí, sex, adrenalin, boj proti bolševismu, zážitky z cirkusu - prostě fajn knížka.
cau, nema nekdo nahodou stazenou e-knihu "Motylik" v pdfku?
Chtel jsem ji sosnout z enigma.sk, ale ten free dwn zrusili a chystaji se ji vydat knizne..predem diky
snark - kniha Hodina mrtvých očí je z prostredia WW2...o masovom uzivani pervitinu sice autor pise ale nieje to kniha vyslovene s drogovou tematikou..ale aj tak dik
knížka výš uvedená autorem threadu, Sanetrníková Iva - Ještěrka ...
tuto knížku jsme našla ještě coby prd v dětské knihovně, na můj věk tenktrát i docela drsná knížka, ..
Jinak vřele doporučuji knihu ZLATÝ TROJÚHELNÍK od Bohuslava Šnajdera, jedná se o cestopis z roku 1984 , kde spisovatel popisuje vztahy obyvatel, politiku, problematiku na území Laosu , Barmy a Thajska, a také tu rozebírá tamní situaci s opiovým trhem Zdarec
Kniha není zas až tolik na odborné bázi, ale autor to vykreslil umě.
Petr Šabach - Ramon. Není to vyloženě knížka o nějakém feťákovi nebo něco podobného. Hlavní hrdina je jeden Jihoameričan, který se znenadání objevil v jedné české vísce. Má zkušenosti s výrobou sušiček na trávu v Holandsku a na jedné z vesnických chatiček si začíná pěstovat svoje vlastní vzorky. Ale je to spíš takové okrajové téma.
krivkin - dik za typ..cekoval som tu knizku ale mam pocit ze viac tam ide o medziludske vztahy ako o drogy
Leary je víc o drogách než jakákoliv ze všech ostatních zde zmíněných knih (well, nečet jsem je všechny). Navíc hlavně o drogách psychedelických (o kterých je převážně i toto forum). Christiana F. je jen příběhem jedné z tisíců závislých na heroinu. Leary je samostatným živočišným druhem a jeho aktivity výrázně ovlivnili současnost (aniž by si to americká vláda připouštěla a občané dozvěděli) a ještě mnohem více ovlivní budoucnost- kdo přečetl Záblesky nebo Politiku extáze, dá mi za pravdu.