Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po 19 dnoch kruteho rastu a dvoch dnoch tmy, definitivne a nevratne prepnute na kvet. Dnes pribudol do vybavi Sunon do reflektoru na ofuk vybojky z dovodu znizenia teploty z cca 30 na terajsich luxusnych 25- 27. V tomto stadiu im doprajeme to najlepsie, vsak zalievka prvy krat s hnojkou na kvet plus klasika Alga-a-Mic, Fish mix, Vermesfluid a daky ten peroxid.
Slecny su pekne v jednej rovinke tak uz sa tesim ako zapasuju do mriezky. Kazda z nich ma +- 11 vrcholkov, taku mriezku tam ani nezmestim Snad az na jednu K2 ktora ich musi este malicko dobehnut.
rastlinky nam uz liezli von, tak sme si na ne kupili chovatelske pletivo a zavreli ich do kralikarne. Este stale lezu von, ale uz ich mame pod kontrolou.
Vcera som slecinky prestrihal a to dost hodne snad im to neuskodi.
Na skusku som skusil urobit aj klony tak uvidim ako to dopadne.