Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes je to 32den květu 12na12
Kvítí má hezkou barvu,každý den pozoruji nějaké přívětivé změny
Celkem dost mě mrzí,že nemám ten klipsnák příští týden ho snad koupím,protože 3pc větráčky nemůžou stíhat.
Teplota v noci kolem 17c a ve dne u vrcholku je pod lampou kolem30c
33dní kvete
Dnes jsem zaléval tak jsem něco vyfotil
Namíchal jsem zase třetinu hnojky na květ od AH kdy mám začít přihnojovat na plod??? to už pomalu bude i ted ne????
Dnes je to 35 dnů na květ
Přidám foto z každého druhu
Listy jsou pořád krásně zelené a je jich víc než dost.Čím více listů tím více živin kytka příjmá zatím ty listy stříhat nebudu počkám až nějaké sožloutnou. cca za týden to prostříhám
Myslím si že je to tou dobrou hlínou,že to tak krásně roste a listy nemají sebemenší naznak nějakých špatných vlivů.(tř.špatná teplota,vlhkost,přehnojení)
jestli je to dneska 37 den tak bych jim dal hnojky na tvorbu "plodu"
50-60 den je +- sklizeň a před tím se dává final solution nebo ripen.
máš je v dobrý hlíně tak bys nemusel ale určitě jim něco dej
dnes je to 38 den květu
naředil jsem tedy třetinu hnojiva na tvorbu plodů(zalévám co tři dny)
konečně jsem se dostal do ostravy tak jsem koupil ten klipsnák-holky už to potřebovaly.jinak kynou každá vrchní palice je strašně velká mám velkou radost budou to macci
dnes je to 45 den květu
Vypadá to nádherně stále to kyne. Ted jsem zalíval jen čistou vodou.
Příště už asi jen jednou pořádně přihnojím a pak už jen flušing.
Celkem se divím mám pořád krásně zdravé listy a ještě to nechce vůbec hnědnout no zatím to ještě kyne
dnes je to 47 den květu
Pořádně jsem tedy přihnojil,namíchal jsem poloviční dávku hnojiva na tvorbu plodu. UVIDÍME
Taky jsem to ted pořádně ostříhal od velkých listů,a už jsem zahlédl páru hnědých chloupků. dávám tomu max 14 dnů a bude hotovo
v shopu jsem si koupil nůžky zkoušel jsem je a můžu doporučit-snadná manipulace,jsou lehké a supr ostré
konečně se doufám přiblížím tomu gramu na wat ,250g to asi ale nebude-počítám kolem těch 200g až sklidím určitě to zveřejním
dnes je to 52 den květu
Ani nevím co bych k tomu dodal voní lepí a kyne
Pomalu to začíná hnědnout budu zalívat rozmýšlím se jestli mám ještě přihnojit????????
otazka zni kdy se to chystas sklizet a podle toho se rozhodnes s dalsim hnojenim, pac az pojedes flushing tak se vseobecne nehnoji, flushing je prolevani ktere zbavuje kytku zbytku hnojif a kazdej ho dela ruzne dlouho 7-10 dnu.
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
ono asi 2kyti už vypadají že jsou dost hnědé ale zbytek ještě moc nehnědne---už nehnojím nic kašlu na to aspon to tak nebude škrábat v krku do 10 dnů určitě sklidím takže flushing je na místě
dnes je to 55 den květu
Musel jsem sejmout ty dvě kyti,už byly dost hnědé.
Aspon je více slunce pro ostatní.Zase jsem to ostříhal od listí tentokrát pořádně.Nejdéle to bude trvat asi SENSI STAR ještě nechce vůbec hnědnout,ale když kyne tak mi to nevadí.
Zalívám už 6 dní jen vodou!