Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já jedu v bubláku AH a používám normální koncentraci, někdy trochu víc. Ze začátku u malých kitiček jsem použil poloviční koncentraci. Asi po měsíci růstu jsem vysadil 1. složku (včera:-)) Růst se dá držet třeba 2 měsíce, pokud chcete. Jinak pro zbrždění růstu se dá svítit non-stop. Pak to skoro neroste.. V zemině hnojim ploviční koncentrací, tzn že roztok, kerej normálně leju do bubláku zředim 1:1 s vodou....
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net
Zdar , přihazuji sem další hodnoty měření . AH hnojiva
Měřeno pH metrem Selinger & Mack GPH 014 , kalibraci jsem udělal den předtím
A výsledky pH :
Grow 2,45
Bloom 2,54 pěkné
Micro 5,82
EC jsem se pokusil taky změřit , ale bylo to mimo dosah přístroje . Takže žádné hodnoty . EC metr jsem použil Sharp EC .
Taky jsem namíchal růstovej roztok , přesně podle tabulky na lahvi /10litrů/ a změřil EC a vyskočilo mi 2,12. Což je normální , tohle vždy zmeřim po námícháni .
Hlava dobrá práce, oto vtomhle threadu šlo
koukám že ty to máš taky nějak hrozně kyselý
jde oto že jsem tyhle hodnoty měřil minimálně před rokem a tenkrát byly hodnoty kolem 3,50 (grow-bloom)stabilně u všech várek hnojiv které jsem používal
tak co se stim hnojivem jako děje?
dříve jsem také po namíchání podle tabulek dosahoval EC hodnoty kolem 1,60
Když jsem se o měření koncentrátů začal zajímat znovu (zhruba před půl rokem) z důvodu kámošových problémů při pěstování,naměřené hodnoty EC po namíchání podle tabulek byly kolem 1,10 -no divný
nyní se zdá že koncentráty mají pouze velmi nízké PH ale EC hodnota je po namíchání podle tabulek zase dosti vysoká-zase to moc nechápu
no Ti zkušenější co už používají AHačka dlouhou dobu asi ví co jsem tím chtěl říct
19-08-2002 v 06:34 AM
dalajlama Stálý Člen
help - nechcu zakládat kvůli dotazu novej thread, tak snad mi tu pomůžete...
Chcu se jenom zeptat, neb bubler jsem ještě nezkoušel, ale uvažuju o tem.. Vyjde takovej bubler rentabilněji než klasika do hlíny? Díky moc za odpovědi, pomůžete mi se rozhodnout, začít-li tu záříjovou skříň zas normálně a nebo zkusit bublera. Ještě jednou díky!
[Edited by dalajlama on 24-08-2002 at 03:10 AM]
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
caute.
zrovna sem si koupil tohle trislozkovy hnojivo AH, naredil sem polovicni koncentraci nez je na letaku, nebot pestuji v hline, ale nevim jak casto hnojit, nikde sem to tu nenasel. tudiz prosim o radu. dik
tak vam mužu řict ja cool je to AH, na konci květu jsem měl ec kolem 2,65 a kyti byly totalbně zravy, a ted se pordzte ph jsem mel 10 a kyti to vubec nevadilo akorat teda asi pri idealnim ph by vic zrali.
Původní příspěvek od thcman tak vam mužu řict ja cool je to AH, na konci květu jsem měl ec kolem 2,65 a kyti byly totalbně zravy.
Co tím jako myslíš? Při takovém pH pravděpodobně ani nebyly schopné přijímat živiny .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tak už to všechno funguje - a dal jsem tam cca 1/3 koncentraci - než je napsana a kdyti je zatim bez chyby - teda podle mojich ne moc obsahlych zkušeností
Moc se mi líbí jak to tady všechno všechno měříte. Zasloužili byste všichni K+.
Nechci být nějaký rýpal ale chci se zeptat:
1. Používáte ještě nějaká jiné hnojiva jako doplněk k AH? Pokud ano, tak jaká, kolik a v jaké fázi růst?
2. Mám dvě lahve č. 2 BLOOM. Jednu s anglickým nápisem a druhou s českým. Na té anglické je složení Nitrogen: 0%, Phosphate: 5%, Potash (draslík): 3,5% a na té české je Fosfor 2,5% a Draslík 4%. Máte nějaké vysvětlení?
AH vyborny, ale ted nemeril sem nikdy hodnoty koncentratu, taky to zkusim.... co se tyce pridavani, tak strikam PhytAminem a pridavam este do roztoku Cannazym, byl mi doporucen v Growingu a musim ho pochvalit, fakt po nem kytii prokoukly -))