Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar chlapi, sedím doma a muj stav je jako moje jmeno THC-Aktiv. Cas sedby se blíží a já mám tady 50 kytek 3 patra mají a pekne na me koukají. Ven je dam tak za 3 az 4 tejdny a letos to bude fakt kruty. Znáte ten ocit, kdyz je doma nuda, není co dělat a pak Vas napadne, co něco zasadit? Tak to mam snad kazdej den a tak deně sazím a uz mam 50 kytek, jestli to pujde takhle dal, tak za měsíc mam tady 200 kytek.
...baba na me uz taky doma kouka asi 30 kyticzek a pocet taky denne roste. je to presne to o cem pisete, clovek sedi, nevi co by delal a tak si neco pro radost zasadi... ale kam to potom dam? a co s tim potom budu delat hihi asi si najmu hulici gardu a sklizet to budu kombajnem...
Tak bylo hezky, už tejden. Tak jsem dal ven pět kytiček. Ráno se probudím, hnedka roztáhnu a že se jako podívám jak praží slunce. Když jsem viděl ten sníh ani jsem tomu nevěřil. Zatím celej měsíc hezkej, každej den jsem si říkal, že už vysadím. Snad kytičky ten jednodení mrazík přežijou.
To je uplne nejlepsi,co se mohlo stat! Snezi:-(( Uz me to ser. Je duben, ne? At uz se to trochu umoudri. Vsechny mne zhebly. Jeste si pockam a snad se pak dockam.
Lidíííí já jsem tak štastný slunce svítí pole nalezeno (jako MOJE)semínka připravené,pole připravené už stačí jenom ZASADIT HURÁÁÁ co víc může hulič chtít?
sázel sem minulý týden a musím se na moje děťátka zítra zajít podívat, jak přežívají a taky jim tam brzo ještě přidám nějaké sourozence
další výsadkové jednotky už čekají na tu správnou dobu až víc povyrostou a vydají se se mnou na nějaké to další políčko ! wow !
Zdarte Groweři,
je to hrozný ale je leden a já už mám nutkání dát klíčit semínka Bohužel si budu muset ještě počkat a tak budu ve svě předpěstírničce chovat kytičku pro okrasu.Jaxte na tom Vy ? Hoyte budvar
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
Taky, taky... Je poslední dobou docela pěkný počasí a taky bych měl docela chutě, ale v tuhle dobu by to byla docela sebevražda.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!