Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Ja uz bych sazel :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
THC-Aktiv
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Aktiv - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdar chlapi, sedím doma a muj stav je jako moje jmeno THC-Aktiv. Cas sedby se blíží a já mám tady 50 kytek 3 patra mají a pekne na me koukají. Ven je dam tak za 3 az 4 tejdny a letos to bude fakt kruty. Znáte ten ocit, kdyz je doma nuda, není co dělat a pak Vas napadne, co něco zasadit? Tak to mam snad kazdej den a tak deně sazím a uz mam 50 kytek, jestli to pujde takhle dal, tak za měsíc mam tady 200 kytek.

Spoke

Old Post 07-04-2001 v 15:02 PM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hop
Stálý Člen

Karma uživatele hop - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak to znám hodně dobře..já bych sázel furt .
Musim se vždycky dlouho ukecávat abych nezasadil...

hop

Old Post 08-04-2001 v 16:47 PM
hop je offline   Profil uživatele hop   Find more posts by hop   Foto galerie člena hop   Click here to Send hop a Private Message   Add hop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joseph
Nový Člen

Karma uživatele Joseph - 25% Pěstitelská

Pohodička setbatajm Příspěvek č. 19

...baba na me uz taky doma kouka asi 30 kyticzek a pocet taky denne roste. je to presne to o cem pisete, clovek sedi, nevi co by delal a tak si neco pro radost zasadi... ale kam to potom dam? a co s tim potom budu delat hihi asi si najmu hulici gardu a sklizet to budu kombajnem...

Old Post 11-04-2001 v 15:31 PM
Joseph je offline   Profil uživatele Joseph   Find more posts by Joseph   Foto galerie člena Joseph   Click here to Send Joseph a Private Message   Add Joseph to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Joseph! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

THC-Aktiv: Jako bys cetl moje myslenky...na nudu nejlip sazeni - to je fakt.

Jinak se nam to pekne zvrhlo - porad chcije a neprestava. Doufam, ze aspon letos vyjde ten prvni maj...

Jo a na Legalizaci.cz je zajimavy clanek o letosnim MMM - bude se konat 5. kvetna.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 12-04-2001 v 08:16 AM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laky
Stálý Člen

Karma uživatele laky - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

sorry,ale co je MMM?

laky

Old Post 12-04-2001 v 09:12 AM
laky je offline   Profil uživatele laky   Find more posts by laky   Foto galerie člena laky   Click here to Send laky a Private Message   Add laky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joseph
Nový Člen

Karma uživatele Joseph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Million (Millenium) Marihuana March...
vice info tady: http://www.legalizace.cz/index.shtml?indexid=3

Old Post 12-04-2001 v 09:23 AM
Joseph je offline   Profil uživatele Joseph   Find more posts by Joseph   Foto galerie člena Joseph   Click here to Send Joseph a Private Message   Add Joseph to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Joseph! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Laky? Takova posvatna vec a ty oni nevis?
:-)

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 12-04-2001 v 11:14 AM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašiš
Nový Člen

Karma uživatele Hašiš - 6% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 24

Tak bylo hezky, už tejden. Tak jsem dal ven pět kytiček. Ráno se probudím, hnedka roztáhnu a že se jako podívám jak praží slunce. Když jsem viděl ten sníh ani jsem tomu nevěřil. Zatím celej měsíc hezkej, každej den jsem si říkal, že už vysadím. Snad kytičky ten jednodení mrazík přežijou.

<<<<< počasí je nevyzpytatelná svině>>>>>>>

Hašsmoker

Old Post 13-04-2001 v 21:57 PM
Hašiš je offline   Profil uživatele Hašiš   Find more posts by Hašiš   Foto galerie člena Hašiš   Click here to Send Hašiš a Private Message   Add Hašiš to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hašiš! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rexi
Nový Člen

Karma uživatele Rexi - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 25

To je uplne nejlepsi,co se mohlo stat! Snezi:-(( Uz me to ser. Je duben, ne? At uz se to trochu umoudri. Vsechny mne zhebly. Jeste si pockam a snad se pak dockam.

Old Post 14-04-2001 v 09:12 AM
Rexi je offline   Profil uživatele Rexi   Find more posts by Rexi   Foto galerie člena Rexi   Click here to Send Rexi a Private Message   Add Rexi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sifaka
Stálý Člen

Karma uživatele sifaka - 77% Pěstitelská

Palec nahoru Okurková láhev Příspěvek č. 26

Tak jsem dal dvě kytky ven, protože se mě nevešly pod zářivky. Ješte, že mě napadla ta vychytávka s flaškama od okurek. Pod nima žijou.
Zdar

Old Post 17-04-2001 v 17:54 PM
sifaka je offline   Profil uživatele sifaka   Find more posts by sifaka   Foto galerie člena sifaka   Click here to Send sifaka a Private Message   Add sifaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leecooper
Nový Člen

Karma uživatele Leecooper - 20% Pěstitelská

Pohodička HURÁÁÁ Příspěvek č. 27

Lidíííí já jsem tak štastný slunce svítí pole nalezeno (jako MOJE)semínka připravené,pole připravené už stačí jenom ZASADIT HURÁÁÁ co víc může hulič chtít?

Old Post 26-04-2001 v 15:10 PM
Leecooper je offline   Profil uživatele Leecooper   Find more posts by Leecooper   Foto galerie člena Leecooper   Click here to Send Leecooper a Private Message   Add Leecooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miky
Stálý Člen

Karma uživatele miky - 33% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 28

no ja jsem sazel minuli tiden,2 pole a uz se tesim az to bude vetsi a vetsi a vetsi a az to zhulim.

miky

Old Post 07-05-2001 v 15:00 PM
miky je offline   Profil uživatele miky   Find more posts by miky   Foto galerie člena miky   Click here to Send miky a Private Message   Add miky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Monkeylover
Nový Člen

Karma uživatele Monkeylover - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

sázel sem minulý týden a musím se na moje děťátka zítra zajít podívat, jak přežívají a taky jim tam brzo ještě přidám nějaké sourozence
další výsadkové jednotky už čekají na tu správnou dobu až víc povyrostou a vydají se se mnou na nějaké to další políčko ! wow !

Monkeylover

Old Post 20-05-2001 v 20:50 PM
Monkeylover je offline   Profil uživatele Monkeylover   Find more posts by Monkeylover   Foto galerie člena Monkeylover   Click here to Send Monkeylover a Private Message   Add Monkeylover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Monkeylover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Obecné spring 2002 Příspěvek č. 30

Zdarte Groweři,
je to hrozný ale je leden a já už mám nutkání dát klíčit semínka Bohužel si budu muset ještě počkat a tak budu ve svě předpěstírničce chovat kytičku pro okrasu.Jaxte na tom Vy ? Hoyte budvar

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 26-01-2002 v 21:33 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 31

Taky, taky... Je poslední dobou docela pěkný počasí a taky bych měl docela chutě, ale v tuhle dobu by to byla docela sebevražda.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 27-01-2002 v 20:00 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lydon
Nový Člen

Karma uživatele Lydon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

taky prvne predpestuju doma, a za 2 tejdny GOGOGO do ven....

Old Post 09-02-2002 v 13:57 PM
Lydon je offline   Profil uživatele Lydon   Find more posts by Lydon   Foto galerie člena Lydon   Click here to Send Lydon a Private Message   Add Lydon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás