Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mrzi ma aka je na Slovensku legislativa. Pocul som ze v Cechach padol navrh zakona ktory dovoluje pestovanie marihuany pre vlastnu potrebu.
Skoda, ze v slovenskej vlade nie je jeden moderne mysliaci politik:-(
Původní příspěvek od wasco123 Keby vo vlade boli ludia namotani na hulenie tak je to davno schvalene. Lenze v tej nasej vlade su asi sami alkoholici (ved kolko krat v spravach sme mali moznost vidiet afery politikov pod vplyvom alkoholu). Ale ked sme uz v EU, tak nebude trvat dlho a zo Zapadu sa to ku nam pritlaci co nevidiet.
Ale aspon ma to svoje caro. Zakazane ovocie najviac chuti
Čaro ? Zakázané ovocie ? Kamarát dostal na 2 roky podmienku zato, že mu našli pri sebe 0.5g !!! Za 0.5g dvojročnú podmienku. Vieš, čo hrozí, ak ti nájdu celú rastlinu ? 4 až 8 rokov !!! Takže ja si nemyslím, že je to čaro. A neviem, či sa zo Západu niečo pretlačí, lebo žiadna západná krajina ( Okrem Holandska a Švajčiarska ) nemá dekriminalizovanú Marihuanu. OK, to sa ešte dá. Ale to, aby si človek nemohol vypestovať dokonca ani technickú konope, tak to je už príliš veľa.
Trestné stíhanie vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok začal policajný vyšetrovateľ voči manželskému páru v Tvrdošíne. Za uvedený skutok mu hrozí odňatie slobody na štyri až desať rokov.
Dolnokubínski policajti našli u páchateľov v ich byte na sídlisku Medvedzie v Tvrdošíne dve rastliny v kvetináči, vrecká s rastlinnými semiačkami, vrecko so sušenou rastlinou a komponenty na prípravu psychotropných látok. Zaistené veci skúmajú kriminalistickí experti.
TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.
[B]Zdroj : TASR[B]
Tomuto hovorím nehoráznosť. Za 2 rastliny 8 rokov ? Češi sú na tom úplne inak.
Původní příspěvek od _Chronic_SVK_ Good aspon sa to trochu pohne ked daju legal technicke
Bola by haluz keby tam dali nejakeho dealera a by kecal ze mu brani republika v slobodnom "podnikani"
No ale je to už tak, sme silno "kresťanský" štát, každý sa na slovensku dušuje že Boh sem, Boh tam, a popritom máme v čele vlády debila, ktorý v 1982 - 1986 na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave oslovoval svojich kamarátov a spolužiakov súdruhmi!! Kde to sme? Treba udržiavať kontakty s Venezuelou a čakať ako sa na nás celá posratá EÚ vysere, treba nám euro, treba nám domové prehliadky či náhodou nepiješ doma s rodičmy ak nemáš 18 rokov, treba si robiť výlety do postkomunistických štátov a trepať do médií ako pán premiér s jeho vôlou zníži ceny pohoných hmôt... treba, treba sa s tadeto odjebať lebo všetko sa jebe do sračiek. A neviem kto vyšie písal že jeho priateľ dostal 2 roky podmienky za 0,5 g. Nad tým sa netreba pozastavovať, nám sa vyhrážali 4- 10 rokmy za 0,308g s THC cca 6%
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
A neviem kto vyšie písal že jeho priateľ dostal 2 roky podmienky za 0,5 g. Nad tým sa netreba pozastavovať, nám sa vyhrážali 4- 10 rokmy za 0,308g s THC cca 6%
Ten, kdo to písal, som ból ja...
To, čo si napísal myslíš vážne ? Akože naozaj tento štát stále viac nenávidím ! Bože, čo sú to za ľudia...
to je obycajny kokotizmus. Vyjebanci vo vlade si pozakladaju firmy a prepieraju cez ne nakradnute statne peniaze a rastlinu co potesi nejedno oko, nos a pluca nevedia dekriminalizovat...
to ze sa niekedy hlupo pytam neznamena ze cakam rovnaku odpoved. Forum luskam kazdy den aby som sa ucil na chybach a radach druhych